6060
Segítség!
-
#749 Értem,én meg csak meg kérdezem hogy szép legyen a scaniám a biztonság kedvéért!
-
#748 Hogy mi illik mihez, az egy dolog, az meg egy másik, hogy mi az ami neki tetszik, és mi az, ami neked.
Egyébként ez a napellenző tényleg nem való bele... -
#747 Kösz, a gyors válasz a nyerő -
#746 Meg amúgy se csinálnák neki kamiont mert én nagyjából közepes szinten tartok a zmodban és nem tudnák olyan jó kamionokat csinálni mint blum! -
Blum #745 Napellenzőt szórjad kifele.
-
#744 Magamnak csak nem nagyom tudom hogy mi illik mihez és ezért kérdeztem meg tőle! -
#743 Te most Blumnak akarsz egy gépet csinálni, vagy magadnak? -
#742 Blum szerinted így jó lenne a belseje vagy vegyem le a függönyt és csak az a nap izé marad?
-
Blum #741 Most én mit mondjak? Nyisd ki a szemed,aztán figyeld,hogy mit csinál. -
#740 De tudok olvasni,és most nézem a videót és a pmd fájlt hogyan kell át írni ? -
Blum #739 Nem tudsz olvasni,vagy mi a problémád? -
#738 Most jött le de csak irógatnak benne és nincs beszéd vagy is hang!! -
Blum #737 Van. -
#736 Kösz blum
(De ebben akkor magyar beszéd van benne?) -
#735 Úgy van! Én már nem tudom / tudtam belinkelni... -
Blum #734 Link a videóhoz -
#733 Keresd meg Vajo videóját, Ő teljesen érthetően elmagyarázza magyarul, hogy mit és hogy kell csinálni, amikor konvertálsz egy truck-ot a pttm-ből ETS-be. Annál jobbat szerintem nem találsz! Az az alapokhoz jó és akkor már lesz némi fogalmad a zmodeler működéséről is, és onnantól már tudsz úgy kérdezni, hogy ne kelljen szájbarágósan mindent elmagyarázni, mert ahhoz senkinek sincs kedve... (Az oldalán megtalálod!)
(Azért azt nem árt ha tudod, hogy ezeket a tutorialokat nem csak egyszer kell megnézni, hanem ha valami nem világos, akkor azt a részt akár többször is le kell játszani, hogy rájöjj a lényegre! Persze csak akkor, ha elsőre nem értetted meg, de mint mondtam, Vajó tutorialja magyarul van (hang nincs hozzá, hanem mindent leír egy jegyzettömbbe.) -
#732 Zmodot nem lehet tanítani... el lehet magyarázni de magadtol kell hogy rájöjj hogy mi hogy van meg hogy mi miért van úgy... -
#731 Ez nehéz folyamat. -
#730 Tudom meg is néztem de azt a részt nem értem hogy hogyan kell át írni a pmd-fájlt!(Azt hogyan kell?) -
#729 Mert nehéz, olvass vissza vannak linkelve konvert videók. -
#728 Miért?(fel veszel msn-re) -
Blum #727 Nem lehet. -
#726 Meg tanítanál? -
Blum #725 Hogyha újrakonvertáltad,akkor azokkal nem kell csinálni semmit. Maximum az .sii-t átírni. De elsőroban nem ártana átírkálni a matokat,újraírni a PMD-t... -
#724 Akkor hogyan kell meg csinálni a dds-eket meg a sii fájlt hogy jó legyen? -
Blum #723 Nem. -
#722 Üdv. mindenkinek!
A hozzáértőket kérdezném hogy akkor mi van ha konvertáláskor a dds-eket át másolom meg a .sii fájlt akkor is jó lesz a kamion a játékba?? -
#721 Minden szerkesztési nézetben működik! -
#720 Hát akkor nem tudom mit rontok el mert selected mode bekapcsolva és select-->quadr is! Perspektív nézetbe is müködik? -
#719 A dolog menete ugyanaz! -
#718 Rubio-nak csak szerintem törölte a hsz-t. Egyébként probálom a javaslatodat de nem jön össze mert nekem 3d objektum-on szeretném kijelölni nem egy sík felületen. -
#717 Ez kinek ment?
Mi van kiválasztva? -
#716 Miért tüzfal3-ál kivan választva? -
#715 Sziasztok!
Nem akarok okoskodni de sokkal egyszerűbb a kijelölés menete ha így csináljátok:
Select.... Quadr , alul SELECTED MODE bekapcsolva. ( csak az! )
Jobb egérgomb nyomva tartása mellett kijelölöd a kívánt poligont, élt, csúcsot ( többet is lehet ), attól függően, hogy milyen módban szerkesztesz!
Ha esetleg több, vagy másik poligont, élt, csúcsot is kijelöltél mint szerettél volna akkor sem kell megijedni!
Ugyan ezzel a parancssorral ( Select... Quadr ) törölheted is a nem kívánt kijelölést ha hozzányomod folyamatosan a Ctrl-t.
Az egérkurzor mellett látszik is a "+" illetve törlésnél a "-". -
#714 Igen. De láthadod mert a 706-os hsz-ben ott a kép. -
#713 Így van beállítva minden? -
#712 Hát látom! de nálam miért nem müködik? -
#711 Nekem gondnélkül megy,és csak azok vannak bekapcsolva amiket mondtam.Láthatod össze-vissza sikerült kijelölgetnem poly-kat.
-