6060
  • tuzfal3
    Pedig ezt nagyon rég csináltam,ugymond teljesen kezdőként.Szeretek ilyennel bíbelődni sajnos:D Elismerésnek veszem ezt amit irtál.
  • Rubio #868
    Ezt nem lehet, bocs, azt nem lehet ehhez hasonlítani, mert az még mérföldekkel le van maradva ettől, de hát ez a minőség nem várható el még tőle, mert csak most kezdte el a munkát, de legalább ide kellene majd eljutnia, ha tényleg komolyan gondolja azt, amibe most belekezdett...
  • GX25
    Sziasztok!

A German Truck Simulator-hoz szeretnék módosítani egy kamiont, egy kicsit egyedivé tenni. A ZModeler-ben rámegyek az importálásra, kiválasztom az importálni kívánt .pmg fájl-t, majd import, de nem történik semmi. Nem tölti be a kiválasztott fájlt.

Alul azt írja, hogy ZModeler is ready.

Mit csinálok rosszul?
  • Rubio #866
    Az .scs kiterjesztést írd át .zip-re s akkor onnantól talán már menni fog minden, s ha végeztél mindennel, s újra megkaptad a végén a .zip fájlt, akkor visszanevezed vissza .scs-re, s kész!
  • tuzfal3
    Köszi.Csak sajnos sosem fog bekerülni a játékba:D
  • Hesston
    De milyen proval nyitja meg?..
    mert nekem egyből "Mit kíván tenni? Webes szolgáltatással megkeresem a megfelelő programot, vagy kiválasztom a listából.." Ennyi van nekem.
    De amikor meg nyitod vmivel annak a nevét írd már le avgy mvi mert így elég nehéz..
  • LezFiddler
    A mod mappában lévő .scs fájlokat kapásból meg lehet nyitni!
    ( Nekem legalább is. )
    2X klatty rá és megnyílt.
  • Maktoko
    Ez nagyon fasza lett "KISHERCEG"
  • Hesston
    Értem! Le írtad hogy "Megnyitod a módosítani kívánt kamion .scs fájlját majd a benne lévő "vehicle" mappát kimásolod egy tetszőleges helyre, egy üres mappába. ( pl.: Asztal\ traktor )
    - Elindítod a Zmodelert és Importálod az autó PMG fájlját."
    Dee mégis mivel nyitod meg az scs-fájlt? Mert ez nincs le írva! :)
    De bocs ha nem vettem észre vmit! :)
  • tuzfal3
    Íme a képek.

• Rubio #859
    Hát, tudni éppenséggel tudnám, de hogy el is vállalnám-e az más lapra tartozik...

Egyenlőre nem a válasz!
  • Rubio #858
    Bocs!
  • tuzfal3
    Én régebben csináltam egy konténeres szerelvényt.Mindjárt rakok fel képeket.
  • LezFiddler
    Olvasgasd át EZT!
  • Maktoko
    Köszi Rubio a tanácsokat,meg probálom csinálni ugy ahogyan mondtad,és te be tudnád konvertálni a gépet gts-be?
  • LezFiddler
    De rossz vagy!
  • Rubio #853
    Bár nem kérdezted, de ezen a gépen van még mit csinálni, még akkor is ha más az ízlésvilágunk!

1. Egy billencsre mi a fenének szélterelő, de ha már ragaszkodsz hozzá, akkor tessék leengedni az alját a fülke tetejéig;
    2. A platóról minek vetted le a azt a magasítót, ami a tető fölé kellene, hogy lógjon, egyébkét védené a fülkét és a fülke és a plató közötti részt is, na és épp ezért nem kellene rá a szélterelő;
    3. Egy ekkora plató, egy ilyen kis gépre nagyon nem jól mutat, ráadásul ha ez valóban létezne, s megpakolnák úgy hanyatt esne, hogy öröm lenne nézni, azaz, vagy két tengely kellene alá, vagy le kellene rövidíteni a platót, hogy valahogy kinézzen a gépezet;

Szóval véleményem szerint, egy kicsit magára adó személy ehhez a géphez, így ahogy van, nem adja a nevét....

És ha már az ízlésvilággal kezdtem akkor ezzel is fejezem be, én alapból nem is tettem volna erre a gépre rá ezt a platót, de mint már korábban mondtam, ízlések és pofonok különbözők!
  • szabii98
    Nem értem, minek ahoz TC?:D
    Elég a winrar:)
    de ahogy akarjátok:)
  • tuzfal3
    Total Commanderben megkeresed kétszer rá kattintasz,a benne található dolgotak áthúzod a másik oldalra(kitömöríted) és a mappában a kamion fájlját beimportálod.
  • Hesston
    Kössz! már jó :D Csak az scs-formátumú fájlokra kéne rá jönnöm hogy tudom be rakni Zmodellerbe :D
  • Hesston
    Fasza!! de szerintem cseréld le a felépítményt :D mert ez olyan mint egy nyerges plató :D
  • tuzfal3
    Pár oldalt olvas vissza tesó ;)
  • Maktoko
    Üdv mindenkinek!
    Elkészült a Renault Premium-om billencses platóval!(A platóban még nincs benne semmi sem!)
    Ilyenből

Ilyen lett

Szerintem jó lett,valaki ezt nekem be konvertálná gts-be?
  • Hesston
    Üdv! Újj vagyok it!
    Az lenne a kérdésem hogy honnan tudnék olyan verziót le tölteni ami regisztrált?! mert eddig csak olyan ment ami nem regizett és nem lehet velük semmit sem kezdeni:O valaki segíthetne!
  • LezFiddler
    Erre gondoltam.
    Mivel te leírtad a lényeget, Viktor erre a "valamit elfelejtettem letextúrázni" kijelentéssel reagált.

Erre írtam azt, hogy mi van akkor ha...
  • Rubio #844
    De az is igaz, ha elfelejtette, akkor a végeredmény (az általad leírtak miatt) ugyan az lesz...
  • Rubio #843
    Nem arról van szó, hogy nem textúrázott le egy alkatrészt, hanem arról, hogy bár mindet letextúrázta, de az egyik textúra kimaradt a hozzá rendelésből, azaz amelyikhez tervezte, az más textúrát kapott...
  • LezFiddler
    Akkor valószínű, hogy te szúrsz el valamit.
  • LezFiddler
    Ha valamit nem textúrázol le akkor a PMD fájlban lesz egy ( vagy több ) "Default Material"!
    A le nem textúrázott alkatrész megkapja az alap ( semleges ) textúrát.
  • MANos Viktor
    aha akkor lehet hogy valamit elfelejtettem letextúrázni xD
    és köszönöm az infót :D
  • russh12
    mert szar

amúgy meg írd át a nevét próbáld meg úgy ha akkro se passz más ötlet nincs ;)
  • Rubio #838
    Ez azért van, mert valamelyik .mat-ot nem rendelted hozzá egyik alkatrészhez sem.

Tehát ha a Mat Editorban neked 4 .mat van, de csak 3-hoz rendeltél alkatrészt, akkor az exportálást követően csak 3 .mat fog létrejönni....
  • gomze
    Lehet hogy én vagyok béna, de nekem így sem változik semmi
  • MANos Viktor
    Srácok tudna valaki segíteni hogy a zmodeler egy 4 matos gépnél exportálás után miért csak 3-mat csinál?
  • LezFiddler
    Jó estét!

Először is a Diffuse Color legyen bepipálva!
    Ha megnézed a többi összetevőt, mindnél be van pippantva.
    A dolog további menete jó, kivéve, hogy nem kell rákattintani a tetőre csak a Fill Selection-ra!
  • gomze
    Amikor a Fill Selection gombra kattintok az egér kurzor helyett kör lesz ponttal a közepén rákattintok a kijelölt tetőre és ezt irja ki.
    "teto node has no color in vertex format"
  • gomze
    Szia!
    Először is kössz, hogy foglalkozol a problémámmal.
    Tudni kell, hogy a model alapszíne sötétszürke volt, és amikor szerkesztettem (tegnap leírtam) akkor lett néhány alkatrész világosabb árnyalatú, és ezeket szeretném vissza állítani sötétre, mert a játékban nagyon fénylik. Nem az zavar, hogy a Z modelerben világosabb színü, hanem az, hogy a játékban túl világos a többi elemhez képest. Megpróbáltam amit javasoltál.
    Vertex mod-ba kapcsoltam rákattintottam a tetőre, ekkor pirossal kijelölte az összes pontot a tetőn. Ezután Surface/Paint/Color sötétszürke, és Fill Selection, de meglepetésemre nem történt semmi, pedig a Properties/Vertices/Format/Diffuse Color nincs be pipálva . Ha bepipálom akkor már szinte fehér lesz. Lehet hogy valamit nem jól csináltam?
  • jvl445
    Sziasztok.Egy kis segítséget szeretnék kérni.A ZModellerbrn alakitgatam át egy kicsit a kamcsit,és nem tuom azt berakni a játékban.Ha jól tuom nem tuom a fájlt pmg ben elmenteni csak Z3D be.Lécci segítsetek már h berakhassam a játékba a kamcsit.Előre is köszönöm!!!
  • Maktoko
    KÖSZI SZÉPEN BLUM
  • Blum
    sendspace.com
    speedyshare.com
    megaupload.com
    data.hu
    zippyshare.com
    uploaded.to

Most fejből ezek ugranak be hirtelen...