6060
  • Blum
    Zmodeler topik...
  • Maktoko
    Üdv.!
    Valaki adna egy linket az Ausztriás mapp-ról amivel KisBigyboy is játszik??Köszi!
  • papi08
    Sziasztok!
    Összejött első ETS bekonvertálásom, pár hibával, melyre nem jövök rá:
    hiba1
    hiba2
    Nézzétek el nekem hogy kitakartam a kocsit, de még nincs kész, viszont villog:D

Kérdésem ehhez:
    Hogy lehet megoldani hogy csak akkor villogjon a villogó ha a világítás rajta van?

Előre is köszi!
  • papi08
    Valaki be tudna nekem linkelni egy sima festéshez való .matot?:)
    Köszi:)
  • bullseye9
    Még mindig ez a legszebb Renault belső.

#1008: Rubio: csak így tovább.

#1014: most már csak gyakorlás kérdése :) (meg egy kerékcsere a Scania-n, szvsz.)
  • Blum
    Nagyon komoly!
  • akela
    Szép lesz ez csak türelem kérdése az egész.Aműgy azt hiszem a GTS-ben semmi változás nincs az ETS-ből átvett tipusok belső nézetein.
    [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    Hát igen.Ez még nagyon az elején készült.Nem is lett teljesen olyan mint az igazi.Azóta hála pl. Fefe barátom,és Lez Fiddler kitartó útmutatásainak,születtek kicsit jobbak is.De azért nem lett ez annyira rossz.
  • kamionoskiki
    Szép jó estét!
    azt hogy lehet megcsinálni hogy elmenjen a függöny?
    Betettem a kamionba és utána mit kell??HELP légszi
  • tuzfal3
    79 ojró Egész szép,elég jó modell.

Ez is 79 ojró és kókány módon az L1H1 kasztni csak meg van nyújtva Azért ha az ember pénzt ad egy ilyenért elvárná hogy szépen meglegyen csinálva a nagyobb kasztni:/:/:/
  • Rubio #1020
    A helpet a progi honlapján megtalálod!
  • Blum
    +1

Ez a legkönnyebben használható modellező program.
    Mindenesetre mi itt vagyunk,valami segítség kell,akkor írj ide. ;)
  • papi08
    Van egy rossz hírem, ennél könnyebb programot nem találsz:)
  • Apocalipto
    Ajj de nehéz ez a program. Legalább egy helpet belerakhattak volna a programba.
  • Blum
    germantrucks.log fájl mit ír?
  • killer1203
    Na, ez most miért ilyen? Alap GTS-el látszik az egész kamion, 1.4-be átirt def után lett ilyen mert 1.0-ás def-el kifagy. Irtam uj pmd-t is de akkor sem lett jó.

• Gell97 kolega
    végre sikerült!

• Gell97 kolega
    kicsit haladtam, már pár helyen "jobb"...

Rubio: alakul
  • Rubio #1012
    Hát egy kicsit pontosabban is fogalmazhatnál, mert a felső "lámpa" alatt a tartója van, de gondolom Te nem arra gondoltál!

Jelen állapotában a gépen látható alkatrészeket más, nyitott .pmg-s traktorokról szedtem össze, de hogy a napellenzőt épp melyikről (ha erre gondoltál egyáltalán) azt most így hirtelen nem tudom, mert mint már azt korábban említettem ez a projekt még tavaly novemberben kezdődött, tehát a szükséges alkatrészeket is akkor szedtem össze, tehát most nem tudok neked linket adni, de majd megnézem, hogy mit tehetek az érdekedben, s ha megtalálom azt a gépet amiről leszedtem, akkor azt pm-ben átküldöm.

De előtte légyszi pontosítsd már, hogy mi is kellene valójában!

Megnéztem, ha a napellenző kell, akkor azt nem tudom odaadni, mert egy olyan gépen van, amit privátként kaptam, tehát nem adhatom tovább! Bocs, én megpróbáltam!
  • Rubio #1011
    Köszi! (A belsőt, mindkettőnk nevében.)
  • Maktoko
    Ez nagyon fasza Rubio!(kérhetnék egy linket ami a fölsö lámpa alatt van?(ha persze nem privát!)
  • Blum
    Jó kis magnum!
    A belsejét is frankón összeraktad/raktátok.
  • Rubio #1008
    Nagy nehezen vissza tornáztam magam arra a szintre, amikor anno elszállt a zmod, s akkor egy kicsit (na nem kicsit) megcsömörlöttem, mert pont mentés közben fagyot le, felülírva egész addigi munkámat, s az automata biztonsági mentés sem tudta visszahozni a teljes projektet, csak annak egy részét).

Jelenleg egy kicsivel tovább is léptem, mert anno a felső szúró még 6 lámpából állt, ami tudom nem nagy munka, viszont visszafejleszteni a gépet erre a szintre az nem kevés energiával járt (és akkor a már elkészült feliratokról és logókról említést sem tettem):

S akkor a képek:

Az alap fülke így néz ki:

Hát mit ne mondjak, elég semmit mondó, ezért felmerült bennem a gondolat, hogy beteszem a kamionba a játék (ETS) belső nézeti képét, de ezzel a gondolattal anno nem voltam egyedül, mert ez eszébe jutott Akelának is, sőt Ő már addigra meg is valósította, s felajánlotta, hogy odaadja, melyet köszönettel fogadtam:

Hozzá szeretném tenni, hogy még nem láttam a GTS-ben a Magnumnak milyen a belső nézete, s ha jelentős eltérést mutat, s még erőt is érzek hozzá, akkor lehet, hogy inkább nekiállok azt beilleszteni, de nem azért mert Akela munkája nem tetszik, hanem azért, mert elvileg a game-ben egy Magnum Vega belsőnek kellene lenni!

És ha már Vega, akkor meg kell említenem azt is, hogy tudom, hogy az új gépeknek más hátsójuk van (ezt láttam a zmodban), tehát csak át kellene tennem erre, de annak a gépnek, amelyiket kiválasztottam, hogy megcsinálom még 2008-ban ilyen hátsója volt! Én nem értek annyira a kamionokhoz, hogy el tudjam dönteni, hogy amit azon látok feliratot (vega), az valós-e, vagy csak úgy rákerült 2008-ban, de ha már rajta van, akkor én is rá teszem. Elnézést kérek, ha ez a profi kamionosokban ellenérzést ébreszt, de talán, ha majd kész lesz, akkor teszek az általam választott truck-ról is eredeti képet, s érthető lesz a miért.
  • tuzfal3
    Bocs ez Blum hsz-ére akart menni.
  • tuzfal3
    Szerintem ilyeneket is lehetne majd bannerba rakni.
  • Szobi30
    köszönöm!
  • Blum
    Üveg:

material : "eut.none_spec.add.env.tintadd.fx" {
    texture[0] : "glass.tobj"
    texture[1] : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
    ambient : { 1 , 1 , 1 }
    diffuse : { 1 , 1 , 1 }
    specular : { 0.75148 , 0.784407 , 0.86776 }
    shininess : 30
    tint : { 0.1, 0.1, 0.1 }
    env_factor : { 1.6, 1.6 , 1.6}
    tint_opacity : 0.3
    }

Króm:

material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx" {
    texture[0] : "chrom.tobj"
    texture[1] : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
    ambient : { 1 , 1 , 1 }
    diffuse : { 0.7 , 0.7 , 0.7 }
    specular : { 1.9 , 2.1 , 1.9 }
    shininess : 40
    tint : { 1 , 1 , 1 }
    env_factor : { 0.4 , 0.4 , 0.4 }
    }
  • Szobi30
    és akkor máris szeretnék tőled vmit kérni...
    a chrom és az üveg mat-aidat nem tudnád ideadni?
  • Blum
    Az a terv. :)
  • Szobi30
    TÉK-ed volt bászdkie -.- :D
    Blum: szerintem, ha megkapod a HG jogot, kicsit fellehetne dobni a topikot...
  • 94mike
    Valaki be linkellné nekem Blum konvertálos vidóját?
  • Blum
    Köszönöm!
    És köszönöm mindenki másnak is,aki rám szavazott.
    Igyekszem a hozzám fűzött reményeknek megfelelni. :)
  • papi08

Na, kicsi munka
  • papi08
    Köszönöm annak aki rám szavazott:D
    1 ember volt, Ő is vissza mondta :D:D:D
  • Szobi30
    szerintem sincs, egyértelműen te nyertél...most ha 2 ember másra akart volna szavazni akkor is te nyertél volna, szóval egyértelműen te lettél az új HG mind1, hogy milyen szavazást tartunk ;)
    és gratulálok...:)
  • Blum
    Elküldtem az e-mailt a moderátoroknak.

Tudom,volt róla szó,hogy tartunk egy 'hivatalos' szavazást,de szerintem erre semmi szükség.
  • Ricsi234
    SZiasztok!!!Most csináltam!!
    Készítő:??
    Textúrázó:ÉN
    Konvertálás:???(Esetleg valaki elválalná?(Nagyon megköszönném)
    Képek:

• tuzfal3
    Igen de akkor így nem lesz rinya:D mindegy akkor írni kell a modiknak...
  • russh12
    igazábol sztem semmi értelme szavazást indítani :D

úgy látom BLUM elég nagy szavazat többséggel nyer xDDDDDDDdd
  • LezFiddler
    Nincs mit.
  • tuzfal3
    Elég nagyfölénnyel Blum "nyert" De ha gondoljátok akkor éjfélkor inditok egy szavazást holnap estig és akkor hivatalossá tesszük.