6060
Segítség!
-
#1069 Hogy érted hogy "Ez már egészen tűrhető"?? -
Blum #1068 Ez már egész tűrhető,csak a képminőség borzalmas. VGA-d driverében húzd fel maximumra az élsimítást. -
#1067 Jó estét mindenkinek!
Én ma eddig jutottam el a Scaniával,de csak az elsö részével vagyok kész majd holnap lesz kész majd a hátulja is!
Szerintetek milyen lett?
-
#1066 Szevasztok! Az lenne a kérdésem hogy van egy fél modell és ha azt tükrözöm hogy legyen belől egy egész össze akarom Attach-olni és az egyiket megfordítja fejjel lefele:/ Ha meg flip-re megyek akkor tök fekete lesz.:S -
#1065 Köszönöm.
Valaki leírná nekem hogy a mat fájlba melyik érték mit jelent? -
#1064 Sajnos nem -
#1063 Szerintetek?:D
-
#1062 helló...olyat lehet-e zmodelerben hogy a "scene nodes browser" (ahol a tárgyakat tudod elrejteni megjeleníteni stb.)ablakba egyszerre több dolgot kijelőlni hogy ne kelljen egyenként másolgatnom őket, vagy esetleg valami más megoldás van-e rá? -
#1061 Rotate... Rotate Matrix paranccsal oda forgatod ahova akarod!
Ui.: Lásd az első választ vagy Flare pack hiánya van. -
#1060 Sziasztok!
Hogy tudom meg fordítani a flare-nek a világitási irányát zmodba ? Rotate parancsal nem tudom forgatni semerre.
Ui.: És az miért van hogy fel van rendesen dumyzva zmodba a lámpa, de a játékba nem látszik a fénye? -
#1059 sziasztok!
az lenen a kérdésem hogy ha ki akarok konvertálni zmodbol egy gépet megcsinálom a mappákat rendesen emg minden és ha rámegyek hogy export akk lent ahol írja az infókat kiírja hogy Empty group #1 exported. A #1-nél nem csak eggyet ír hanem 1-17ig végigírja :/ és nem tudom ez miért van.
Valaki segíteni? előre is köszi ;) -
#1058 Link: GTS topik. -
#1057 Nem foglalkozom a GTS-el, de erre a kérdésre ott van a GTS topik:) -
#1056 De te tudod használni az editort? -
#1055 Ez tényleg nem ide tartozik... -
#1054 Üdv.!
Tudom hogy ez nem ide tartozik de... valaki tudja használni gts-ben az editort? -
kobi14 #1053 erre nem is gondoltam 1000 thx -
Blum #1052 Ha a moddolt interiornak van külön üveg mat-ja vagy DDS-e (ami egyébként is nagy butaság lenne),akkor azokat kéne elsősorban jól belőni. -
kobi14 #1051 Valaki segítene
a belsőnél sokkal sötétebb, de miért?
Thx -
#1050 Leállt, sem interior, sem működő kerék..egyszer csak kész lesz majd.. -
#1049 sziasztok.most tanulgatok konvertálni szabad idomben és az a gondom hogy meg van a gép fel van texezve és mindent úgy álitottam be mind a vidiben van és ki akarom exportálni a tobjokat a matokat a pmg-t és a tobbit és csak a pmg jelenik meg és az is 0 kb.ez mért van?válaszokat elore is kosszi. -
#1048 Sziasztok!
Ha van hangulatotok, olvassátok át a Helyes importálás menete című szösszenetet!
Ha már importáltunk egy autót majd mentjük, akkor nem kell másként menteni. Ha elmented, kapásból Z3D fájlként menti a program. -
#1047 3x ra csinálom meg az interiort, de nem jelenik meg a kamionba.
Megtudnád nekem nézni ha elküldöm hogy mit rontok el? :) -
Blum #1046 Zmodeler újabb verziói képesek erre (úgy tudom),de én ahhoz nem értek. (2.1.1-et használok.) -
#1045 értem és köszönöm, gondolom olyat nemlehet hogy textúrázás nélkül pmg file-t megnyitni -
Blum #1044 Egyszer megnyitod a .PMG fájlt,feltextúrázod és lemented .z3d-be. (File-->Save As...). Ha legközelebb megnyitod,akkor már nem kell újratextúráznod. (Zmod megnyit,-->File-->Merge). A betallózott DDS-eket nem tanácsos az eredeti helyükről elhelyezni máshova,mert azt akkor Zmod nem fogja tudni és kezdheted előlről. Legalábbis azt,hogy az ezáltal textúra nélkül maradt matoknak betallózni a DDS-eket. -
#1043 Egy amatőr kérdés, mivel nagyon kezdő vagyok
Szóval akarhányszor megnyitom zmodelerbe a kamiont mindig ujrakell texturazni vagy valamit nemjól csinálok?
válaszotokat előreis köszönöm. -
#1042 Kíváncsi lennék hogy áll a verda.:P -
kobi14 #1041 Hogy oldottad meg a problémát, engem érdekelne -
#1040 akkor sztem valahogy a matokat cseszted el :/ -
#1039 Igen bele írtam azt is, először pedig sikerült, csak akkor pár dolog átlátszó volt. Most meg nem akar sikerülni. -
Blum #1038 Rengeteg helyen elronthattad.
A kamionod definition fájljához hozzáadtad azt a +1 sort? -
#1037 Sikerült megoldanom, elolvastam az interior szerkesztő leírásod de valami nem sikerül, mert hiába csinálom úgy ahogy leírtad a játékba nem jelennek meg azok a cuccok amit beleraktam, mit rontottam el ? -
#1036 köszi:) -
Blum #1035 Elküldtem az e-mailt. Aztán majd kiderül. -
#1034 Hogy áll a HG jog? -
Blum #1033 Kicsit nyugodtabban.. -
#1032 Egynek:
material : "eut.dif_spec.add.env_nofresnel.fx" {
texture[0] : "color.tobj"
texture[1] : "/material/environment/vehicle_reflection.tobj"
ambient : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
diffuse : { 0.400000 , 0.400000 , 0.400000 }
specular : { 0.100000 , 0.100000 , 0.100000 }
tint : { 1.000000 , 1.000000 , 1.000000 }