54
Mi tegyek akkor ha megmozgatom az egeret és lefasgy az egész gép?
  • mucsácsó
    nincs mit! azért majd írj be hogy mi az ábra az új géppel!
    de mondom, tápot nem kell cserélned, kivéve ha régi a vinyó meg a cd meghajtó, főleg a CD meghajtó eszi meg a DVD a régiek közül a tápot!
    szal sztem hűtés, lehet új memory...ennyi sztem!
  • 14arsenal14
    Nem baj, kössz a segítséget!
  • mucsácsó
    hát...eléggé..
    kifáradtunk a sok segítésben!
  • 14arsenal14
    NA mivan? meguntátok a topicot? :D
  • 14arsenal14
    Hát igen valószínű ujj alaplapot procit és tápot fogok venni!
    Meg van egy ismerősöm aki valami hűtés rendszert tud csinálni a géppe ugy hogy az egészet teleteszi ventilátorokkal és egy vezérlő egységgel lehet állítani hogy mien erős legyen!
  • mucsácsó
    hát, akkor lehet nem elég a táp, főleg nem akkor, ha ilyen régebbi darabok ezek a hardware-ek!!
  • 14arsenal14
    2 db vinyó van benne egy 40 gb -s és egy 120 as 2 olvasó egy DVD író olvasó és egy CD író olvasó!
    Nah akkor holnap elmegyek egy szaküzlebe egy rakás pénzzel :D!!
  • mucsácsó
    hallod, most jöttem 2 szaküzletből, csak úgy megkérdeztem (ismerősök) hogy mi lehet az oka, de a 300Wattos TÁP NEM!
    akkor gáz csak, ha benntvan olyan 3 vinyó meg 2 olvasó, akkor télleg gázos, mert akkor nem bírja már az alaplapot meg a VGA-t, és...halál, meg fagyik össze vissza ilyenkor..szal akkor arsenal, hány vinyó és hány meghajtó van a gépedben?
    én egyébként ezek után, csak a hűtésre tudok szavazni, mert 2 havernál dettó ugyanez volt, 5 percig még elment a játék, de utánna....mintha 1 fps lett volna a korlát...és mindez a hűtés miatt! nameg újraindult elég szoxor, szal sztem hűtőcsere ...
  • 14arsenal14
    De az hogy lehet hogy nem sokkal régebbi játékok lefagynak a most megjelenők meg szó nélkül futnak :D ?? :D
  • ShaiHulud
    meg midnig azt mondom hogy a tap kicsi.
  • mucsácsó
    szar régi gamik :DDD
  • 14arsenal14
    NA jól van!
    Időközben szentem nem a memória a hibás mert amiket előzőleg felírtam játékoknál ujabb játékok mennek :D:D:D:D:D:D:D Na most mi a hiba??? :D
  • ShaiHulud
  • mucsácsó
    létszi...légyszi :DDD
  • mucsácsó
    hát de nem? kis poént viselj már el létszi a mi kedvünkért, én nem szeretem az ilyen komor emberkéket =/
  • 14arsenal14
    Már nem azért de ti mondtátok hogy ha nincs válasz jöhet a marháskodás! Annak ellenére hogy mondtam nem nagyon értek a számítógéphez! SZóval szentem nem én vagyok a hibás/ SRY
  • ShaiHulud
    miutan lebunkoztad a neked segiteni probalo nepet megis mit vartal? 300 watt az kerlek arra eleg tetrisezz. 300 watt mar nem nagyon eleg ezekenak az alaplapoknak, procciknak, videokariknak. foleg ha mondjuk van bent mondjuk 2 vinyo + 2 dvd/cdrom + tuner kartya + mitomen:D de ezek nelkul is keves lehet mar a 300 watt. nah es ugye ha meg a markaja is szar akkor lehet hogy valojaban a 300 wattot sem tudja kiadni. mindenkeppen vegyel/vetess:) egy nagyobb tapot. 350 watt minimum. de inkabb 400-420 :P jah es ne noname fost:)
  • mucsácsó
    300Watt? na azonnal dobd ki a picsába!!!!!
    az tuti ludas, meghát a hűtésed is egyben szerintem...memória kérdéses még számomra, még ezt a elkéred mástól cuccot meg nem teszed!
    egyébként nem vagyunk LÁMÁK! örülj hogy segítünk...
  • 14arsenal14
    Nekem is többen mondták hogy memóriával van a baj!
    Ja bazz+ 300 Wattos a tápim szentem nem ez a baj, vagy mégis ?
    nem kéne marháskodni, mondom hogy nem értek a géphez, LAMA SENKIK ÍRNAK IDE ÚGY LÁTOM KÁR VOLT TOPICOT CSINÁLNOM!!!!!!!
  • ShaiHulud
    mekkora tapod volt?
  • Flamaster #34
    nekem is volt ilyen problémám. de nemcsak játékoknál, hanem ha valami komolyabb alkalmazást elinditottam.
    2 db 512Mb mem van a gépemben.Az egyik memória volt a ludas...!!!
    Kicseréltem és megoldódott a gond!
    gyanítom nálad is hasonló probléma lehet..
  • ShaiHulud
    jo nagy paraszt vagy b+, itt kerdezzuk milyen kurva tapod van de arra sem vagy kepes valaszolni. szerinted azert kerdezzuk mert nem akarunk segiteni ? arra gyanakszunk hogy kicsi a tapod es ettol fagy. dehat ezek szerint neked a kvarcjatek valo. ezek utan segitsen neked a hoher.
  • mucsácsó
    vagyis na, akarom mondani lett volna esze...
  • mucsácsó
    hát evvan, asszed volt esze ennyire?
  • Max7
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=979813350 - - ide vbelefért volna!
  • Tarajos Sül
    Nekem is az a fajta videokáryám van ami neked,és 256 MB ram is!

Pentium 3
    a procit nemtom/fejböl/

Nekem különösebb gáz nincs!
    Én ezekkel játszok és nincs velük gáz,mert akkor nem is tudnék játszani!/nem mindeggyikkel játszok de,elindulnak/
    Swat3,NFS Under. 1,Rollercoaster Tycoon 3,Call of Duty United Offensive,Panzers,Trainz Railroad Simulator 2004,Medal of honor Pacific Assault stb
  • mucsácsó
    lol...sok bunkó mi? mi kérdeztünk valamit azthiszem, és próbáltunk segíteni, de ha nincsen válasz, ilyenkor jön az ökörködés...
  • Crazygirl
    "Egérmozgatásra lefagy a gép"

Hat ez ciki.. .:D
  • 14arsenal14
    Hát sajnos igen!
    Azt hittem majd segítségre lelek de itt csak sok bunkó irogat na mind1
    paaa
  • Noodlee
    Szegény láma komoly problémája van, ti meg elbohóckodjátok a topikját.
    Majd átkerül gumiba :DD
  • mucsácsó
    jha, csak akkor csajhoz
  • ShaiHulud
    vagy vegyel konzolt:)
  • Chief
    vagyi inkább menj el a haverodhoz és mást nyalogass meg...
  • Davidus
    ühüm
  • mucsácsó
    de meg ne csináld....
  • mucsácsó
    vagy mikor megy a gép, akkor megnyalogatod a tápot, még nem kezd rázni, aztán menj el a haverodhoz, ő biztos tudja hány wattos, nála is nyalogasd meg, és amelyik jobban rázott, az nagyobb
    szal haverodé nagyobbat ráz, és 350Wattos, akkor a tied kisebbet, akkó az lehet 300W-os :DDDD
  • artschi
    a géped hátuljára oda van írva a tápra, hogy hány Watt.
  • ShaiHulud
    ravan irva elvileg:) feltelezem a tapot azert megismered.
  • 14arsenal14
    catalyst(ati) -- EZ JÓ?
    A tépot hogyan nézem meg hény W - os?
    :-(( Hülye vagyok :-((
  • ShaiHulud
    tapnal most elsosorban az erdekelne hogy hany wattos.

ati/forceware driver az pedig a catalyst(ati) illetve forceware(nvidia) neven futo hivatalos driverek attol fuggoen hogy neked milyen van, de mostmar tudjuk hogy radeonod tehat a catalyst.