15
  • Atees1987
    Szerintem naon jó játék lesz és a grafikája is kiváló, jó igaz ha már 2 éve ki lett volna akkor abból nagyobb durranás lett volna mint mikor ki fogják adni. és nem tudom h mit b*sszátok a hl2-őt. qrvajó játék.
  • sweech
    majd akkor fikázzuk ha láttuk játék közben :)
  • NEOreg3
    a készítők még megvárják míg elkészül az unreal 4 engine, csak azután fognak nekilátni:D
  • Andris
    És mi van a DukeNukemForevörrel? :)
  • Dr4gonlord
    A jelenlegi és a (közel)jövőbeni (mert egy 2050-es játék csak jobban néz ki azért:) konkurenciához képest a grafika nem állja meg a helyét, szerintem. Az egyetlen reményük a történet, és az, hogy hogyan adják majd elő azt. Mondjuk nekem már bőven elegem van a bokorbanrejtőzködőellenségfelkutatós játékokból, nemrég fejeztem be a q4 SP-jét, és az valami nagyon hangulatos lett, a D3 motor pedig nagyon szép lett (nem gondoltam, hogy valaha szépnek fogom találni), messze jobban használták a Ravenesek mint az ID a D3-ban. Várom a cikket az SG-n, majd ott bővebben is véleményezek, de nem itt.
  • Inferno
    Hát szerintem a HL2 grafikájával semmi gond nem volt mikor kijött!Nekem a játék eleve jobban teccet mint a Doom 3.
  • noss
    "A Counter Strike-ozás során megszerzett tapasztalatok itt nem használhatóak fel." -- na ez jól hangzik!

a várakozóknak azt ajánlom hogy várakozzanak tovább...
  • sweech
    szerintem semmi baj nem lesz a grafikával, faszán fog kinézni
  • Laci73
    Rob Rose: Nekem is ez ugrott be elsőnek - nagyon HL2-szerűek a tünetek...

Haxoror: a grafikája már közel sem olyan ütős, mint lehetett volna 2003-ban. Azóta kijöttek olyan játékok mint a Doom3, a Far Cry vagy épp most a FEAR, nemsokára debütálnak pl. a Paradoxhoz hasonló gémek - ráadásul a szintén "közben" megjelenő HL2 még a lepusztult szocgazd környezetet is ellopta a STALKER-től. Ez a játék már egyedül a történet eredetisége (Csernobil) miatt esélyes, hacsak addig el nem lopják tőle ezt is. Sajnálom a készítőket, mert ők mindezt már évekkel ezelőtt megalkották, lehettek volna egy új ID Software. De nem lesznek, mert ez a játék 2006-ban már csak a jó-közepes kategóriát fogja súrolni. Sajnos ennyire számítanak az emberi tényezők :(
  • haxoror
    Jah én is a grafikája miatt várom...
  • NEOreg3
    nah akkor már csak 1-2 év van hátra:)
  • Marco
    A cikkben lévő egy hivatalos weboldal. Az átalad említett pedig egy rajongói ún. community site.
  • robrose
    Ugyan úgy fog járni mint a Half-Life 2..

Sokáig szarakodtak azzal is, előre istenítették milyen szép lesz stb.. Az eredményt meg már gondolom mindenki ismeri..

Csalódás..
  • mongoose18
    te ez nagyon looool, mivel már nem is ez a game honlapja hanem: http://stalker.myexp.de/

legalábbis mindenhol ezt nyomatják....
  • sweech
    nah vééééégre