Hamarosan elkészül a S.T.A.L.K.E.R.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem naon jó játék lesz és a grafikája is kiváló, jó igaz ha már 2 éve ki lett volna akkor abból nagyobb durranás lett volna mint mikor ki fogják adni. és nem tudom h mit b*sszátok a hl2-õt. qrvajó játék.
a készítõk még megvárják míg elkészül az unreal 4 engine, csak azután fognak nekilátni😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
És mi van a DukeNukemForevörrel? 😊
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
A jelenlegi és a (közel)jövõbeni (mert egy 2050-es játék csak jobban néz ki azért😊 konkurenciához képest a grafika nem állja meg a helyét, szerintem. Az egyetlen reményük a történet, és az, hogy hogyan adják majd elõ azt. Mondjuk nekem már bõven elegem van a bokorbanrejtõzködõellenségfelkutatós játékokból, nemrég fejeztem be a q4 SP-jét, és az valami nagyon hangulatos lett, a D3 motor pedig nagyon szép lett (nem gondoltam, hogy valaha szépnek fogom találni), messze jobban használták a Ravenesek mint az ID a D3-ban. Várom a cikket az SG-n, majd ott bõvebben is véleményezek, de nem itt.
Hát szerintem a HL2 grafikájával semmi gond nem volt mikor kijött!Nekem a játék eleve jobban teccet mint a Doom 3.<#vigyor2>#vigyor2>
PS3/X360 user: Infernohun
"A Counter Strike-ozás során megszerzett tapasztalatok itt nem használhatóak fel." -- na ez jól hangzik!
a várakozóknak azt ajánlom hogy várakozzanak tovább...
a várakozóknak azt ajánlom hogy várakozzanak tovább...
________ `_~_\" noss
Rob Rose: Nekem is ez ugrott be elsõnek - nagyon HL2-szerûek a tünetek...
Haxoror: a grafikája már közel sem olyan ütõs, mint lehetett volna 2003-ban. Azóta kijöttek olyan játékok mint a Doom3, a Far Cry vagy épp most a FEAR, nemsokára debütálnak pl. a Paradoxhoz hasonló gémek - ráadásul a szintén "közben" megjelenõ HL2 még a lepusztult szocgazd környezetet is ellopta a STALKER-tõl. Ez a játék már egyedül a történet eredetisége (Csernobil) miatt esélyes, hacsak addig el nem lopják tõle ezt is. Sajnálom a készítõket, mert õk mindezt már évekkel ezelõtt megalkották, lehettek volna egy új ID Software. De nem lesznek, mert ez a játék 2006-ban már csak a jó-közepes kategóriát fogja súrolni. Sajnos ennyire számítanak az emberi tényezõk 😞
Haxoror: a grafikája már közel sem olyan ütõs, mint lehetett volna 2003-ban. Azóta kijöttek olyan játékok mint a Doom3, a Far Cry vagy épp most a FEAR, nemsokára debütálnak pl. a Paradoxhoz hasonló gémek - ráadásul a szintén "közben" megjelenõ HL2 még a lepusztult szocgazd környezetet is ellopta a STALKER-tõl. Ez a játék már egyedül a történet eredetisége (Csernobil) miatt esélyes, hacsak addig el nem lopják tõle ezt is. Sajnálom a készítõket, mert õk mindezt már évekkel ezelõtt megalkották, lehettek volna egy új ID Software. De nem lesznek, mert ez a játék 2006-ban már csak a jó-közepes kategóriát fogja súrolni. Sajnos ennyire számítanak az emberi tényezõk 😞
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
Jah én is a grafikája miatt várom... <#lama>#lama>
nah akkor már csak 1-2 év van hátra😊
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A cikkben lévõ egy hivatalos weboldal. Az átalad említett pedig egy rajongói ún. community site.
Ugyan úgy fog járni mint a Half-Life 2..
Sokáig szarakodtak azzal is, elõre istenítették milyen szép lesz stb.. Az eredményt meg már gondolom mindenki ismeri..
Csalódás..
Sokáig szarakodtak azzal is, elõre istenítették milyen szép lesz stb.. Az eredményt meg már gondolom mindenki ismeri..
Csalódás..
te ez nagyon looool, mivel már nem is ez a game honlapja hanem: http://stalker.myexp.de/
legalábbis mindenhol ezt nyomatják....
legalábbis mindenhol ezt nyomatják....