Adathalászok elleni védelemmel bõvül az IE6
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ
Elolvastam, de ugy látom, te nem tudsz ÉRTELMEZNI! Nem vagy tisztában azzal, hogy ez mit jelent. AZ ÁLL BENNE, HOGY ha eltulajdonítom, vagy felbontom egy másnak szánt küldeményt, de ez egyik sem. LOL! Most jól beégetted magad, nevetséges vagy! És még itt erõsködtél! De amúgyis...
Btk egyik része, letöltése (pdf)
Azt mondta, hogy abszolút semmi közze ennek a btk 178§-hoz, ne nevetessem ki ÉN magamat, hogy foglalkozok ezzel. Ez írtó nagy baromság.
Elõbb, még itt nyígtál többször is, hogy levél "titok megsértése" most meg tagadod az egészet.
Ennek semmi levél formája nem volt. Kevered a szezont a fazonnal. Most e régalmazós PÜ-t mellett + haugsággal is vádolsz. Gyûlnek a "pontjaid".
Ha valami hasfájásod van, azt jelezhetted volna a moderátoroknak, vagy az adminoknak. Ez így nagyon óvodás színvonal volt, arról nem is beszélve, hogy bûncselekmény.
Egyébként nem tudom, hogy mire vered magad, állandóan belém kötsz. Nincs jobb szórakozásod?
Az üzenet
De továbbra is kérdem: mit lehet tenni kéretlen, és sértõ privátüzenetek ellen?
és még te nevezed a másikat hazugnak.
De amennyiben igaz a #7 és a #15, akkor a moderátorok egy, a tövény által büntetendõ cselekményt tûrnek meg, illetve segédkeznek benne.
A levéltitok megsértése bûncselekmény (Btk. 178.§)
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Csupán a moderátoroknak szántam a megjegyzésemet a miheztartás végett.
"lola"...
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
minimum egy figyelmeztetés kbupdate részére kijár személyeskedés miatt (ha már egyszer én is azért kaptam).
Privát üzenet közzététele azonos a levéltitok megsértésével, ami büntetendõ. Ha már közzéteszel ilyesmit, akkor az általad írt anyázós üzenetet kellett volna kitenned... Nevetséges vagy.
Ilyen esetben mit lehet tenni, ha valaki ilyen PÜ-ket kap:
"Feladó: IoIa
Elküldve: 2005. 10. 22. 12:26
Tárgy: Nincs tárgy
a kurva anyádat te köcsög senkiházi szarjankó fostalicska idióta fasszopó! "
Ez nem az elsõ eset volt, de gondoltam most már szólok.
"lol a láma"
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlõ a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Pénzzel kapcsolatos dolgokat meg nem interneten keresztül kell intézni. Ennyi. Ja, és nem kell semmilyen ms terméket használni :))
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!