38
-
#38 helyében....még mielőtt valaki ebbe is beleköt (rossz a billentyűzetem, néha dupláz, majd veszek újat megígérem!) -
#37 Én kbupdate helyébben megkérdezném a Moderátorokat (vagy inkább a fórummotor kezelőjét?), hogy miért nincs olyan lehetőség, hogy PRIVÁT üzenet tiltása, tehát NEM AKAROK olyan szolgáltatást, hogy privát üzenet? -
#36 Első és utolsó figyelmeztetés: hagyjátok abba a vitatkozást, veszekedést. Ez nem az a fórum! -
kbupdate #35 http://kepfeltoltes.hu/051022/level.GIFA levél titok
Elolvastam, de ugy látom, te nem tudsz ÉRTELMEZNI! Nem vagy tisztában azzal, hogy ez mit jelent. AZ ÁLL BENNE, HOGY ha eltulajdonítom, vagy felbontom egy másnak szánt küldeményt, de ez egyik sem. LOL! Most jól beégetted magad, nevetséges vagy! És még itt erősködtél! De amúgyis...
Btk egyik része, letöltése (pdf) -
IoIa #34 Ilyet jogász nem mondhatott, vagy az akkor elég gyengén ismeri a jogot... -
IoIa #33 Talán olvasd el... -
kbupdate #32 Igazad van IoIa, én valóban nem vagyok jártas a jogban. Der van egy jogász ismerősöm és barátom. Most beszéltem vele, elmeséltem neki az esetet.
Azt mondta, hogy abszolút semmi közze ennek a btk 178§-hoz, ne nevetessem ki ÉN magamat, hogy foglalkozok ezzel. Ez írtó nagy baromság. -
kbupdate #31 Valóban van "Levéltitok megsértése Btk. 178.§;.", de ennek semmi köze a levéltitokhoz. -
kbupdate #30 Most mondom 3. szor , perelj be ha anynira vétettem a törvény ellen. Azzal, hogy ezt írásban közölted, és nem szóban, mivel szóban nem tudtad, és én ezt zokon vettem, és próbáltam valahogy jelezni a moderátoroknak, hogy valamit tegyenek e számomra sértő üzenetek ellen, ( és kéretlen, spam) azzal nem tettem szerintem semmi törvényellenest. Vagy kötelességem elviselni az ilyen üzeneteket? -
kbupdate #29 Majd az adminisztrátorok megmondják ki a hazug. persze ha csak őket is érdekli, hogy milyen színvonalat tartsanak fent.
Előbb, még itt nyígtál többször is, hogy levél "titok megsértése" most meg tagadod az egészet.
Ennek semmi levél formája nem volt. Kevered a szezont a fazonnal. Most e régalmazós PÜ-t mellett + haugsággal is vádolsz. Gyűlnek a "pontjaid". -
IoIa #28 Ha olyan levelet teszel közzé, amit te írtál, azzal semmi gond nincs. Látszik, hogy lövésed sincs a jogról. Levéltitoksértés az, amikor úgy teszel közzé egy levelet, hogy a szerzője nem járult hozzá. Ez egyébként nemcsak hagyományos papíralapú levélre vonatkozik, hanem email-ekre, üzenetekre, stb.
Ha valami hasfájásod van, azt jelezhetted volna a moderátoroknak, vagy az adminoknak. Ez így nagyon óvodás színvonal volt, arról nem is beszélve, hogy bűncselekmény.
Egyébként nem tudom, hogy mire vered magad, állandóan belém kötsz. Nincs jobb szórakozásod? -
IoIa #27 Hazug vagy -
kbupdate #26 De mondom, ha a moderátorok nem is, de az adminisztrátorok biztosan hozzá tudnak férni a kérdéses objektumokhoz, és majd akkor meglátjuk ki a hazug. -
kbupdate #25 Meg amúgy sem hiszem, hogy a zaklatások, a levél titok megsértéhez tartozik. Másrészt, nem tartalmazta az üzenet, hogy titkos, vagy semmi egyéb jelet arra, hogy nem adhatom tovább. Mivel én kaptam, azt csinálok vele amit akarok.
Az üzenet -
kbupdate #24 Nevetséges vagy ezzel a levél titok megsértése szövegeddel.
De továbbra is kérdem: mit lehet tenni kéretlen, és sértő privátüzenetek ellen? -
kbupdate #23 Perelj be.
és még te nevezed a másikat hazugnak.
-
IoIa #22 Nem hiszem, hogy bármit is értened kéne.
De amennyiben igaz a #7 és a #15, akkor a moderátorok egy, a tövény által büntetendő cselekményt tűrnek meg, illetve segédkeznek benne.
A levéltitok megsértése bűncselekmény (Btk. 178.§) -
dez #21 Miért, te mit gondolsz, mi az a phishing? És ha nem múlna a böngészőn is, akkor miről szól a cikk? -
IoIa #20 Nem én kezdtem... -
#19 ne haragudjatok, de marhára nem érdekel hogy próbáljátok egymást alázni -
IoIa #18 Hazudsz. -
IoIa #17 Én az ilyesmit másként szoktam lerendezni.
Csupán a moderátoroknak szántam a megjegyzésemet a miheztartás végett. -
dez #16 Úgy értsük, a #7-esben egy hazugság fogalmazódott meg kbupdate részéről? -
kbupdate #15 mellesleg milyen anyázós üzenetet? Szerintem az adminisztrétorok bármikor megnézhetik ki milyen PÜ-ket küldözget, és miket kap ki. Nyugodtam megnézhetik hogy kiknek miket küldtem, egy anyázóst se fognak találni se nálam, se másnál.
"lola"... -
kbupdate #14 Perelj be. -
#13 Hoppá. Akkor bocs, azt hittem, hogy ez az oka. -
IoIa #12 PÜ-ben nem személyeskedtem, nem is értem, hogy miről írsz. Az állítólagos személyeskedő hozzászólásomat (amiért a figyelmeztetést kaptam), a moderátor kitörölte. Itt egyeseknek úgy látszik bármit szabad büntetlenül. -
#11 Lola, nem szívesen vallom be, de kbupdate-tel kell, hogy egyetértsek. PÜ-ben személyeskedés gerinctelenségnek számít. Írdd ki publicba, had röhögjek én is! :) -
IoIa #10 Kedves Moderátorok:
minimum egy figyelmeztetés kbupdate részére kijár személyeskedés miatt (ha már egyszer én is azért kaptam). -
IoIa #9 Nagy az isten állatkertje. Ez még nem volna baj, de sajnos alacsony a kerítése...
Privát üzenet közzététele azonos a levéltitok megsértésével, ami büntetendő. Ha már közzéteszel ilyesmit, akkor az általad írt anyázós üzenetet kellett volna kitenned... Nevetséges vagy. -
kbupdate #8 (((Amúgy halkan megjegyzem, hogy helyesírásilag is nulla a gyerek: "faszszopó" azt így kell írni... ))) -
kbupdate #7 Kedves Moderátorok:
Ilyen esetben mit lehet tenni, ha valaki ilyen PÜ-ket kap:
"Feladó: IoIa
Elküldve: 2005. 10. 22. 12:26
Tárgy: Nincs tárgy
a kurva anyádat te köcsög senkiházi szarjankó fostalicska idióta fasszopó! "
Ez nem az első eset volt, de gondoltam most már szólok. -
IoIa #6 lamer aki mondja meg lalika haverod -
kbupdate #5 Phishingnek nem az MS termékek a lényege, látszik mennyire témánál vagy... azaz nem vagy.
"lol a láma" -
#4 Azért ez az "csak MSN toolbarral együtt akció" nem igazán fair... bár én Firefoxot használok.. -
IoIa #3 Adathalászok ellen a legkönnyebb a védekezés. Nem kell sehol semmilyen valós adatot megadni...
Pénzzel kapcsolatos dolgokat meg nem interneten keresztül kell intézni. Ennyi. Ja, és nem kell semmilyen ms terméket használni :)) -
#2 aki ilyen programokat csinál azt falhoz állítanám és agyonlőném, vagy koncentrációs táborba küldeném! -
kbupdate #1 Helyes!