Black and White 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
aoe3 hozképest grafikája 10 szerjob én csumára raktam mind a kettöt de aoe 3 akkor szutyok volt ugy is.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
szal hogyan lehet levenni a jelölést az egységekrõl ,mer amikor már eleget harcoltam velük és építkezni szeretnék nemtok.és a másik h hogyan lehet tanítani a szörnyikét?mer az angyalka csak annyit mond h try again.és fogalmam sincs mit kéne csinálni
most kezdtem a játékot de már nemtom mi hogyvan.
a harmadik szigeten kb 300 lakossal nemtudom hogy, hogy lehet re-estabilish-elni a várost. Csak lakó épületet tudok építeni, és nemtudom hogy lehet az alsó panelt elõhozni.
Már elég régóta meg van a B&W 2. 100% -osan jó vagyok, a farkasom is. Stb...
Csak egy a bibi, hogy a 20 éves állatom nem nõtt egy centit sem.
Mi lehet a baj ?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
ha jó Isten vagy nem háborúzhatsz, mert a háború gonosz.
Bár én élvezem a városfejlesztõ részét is, mindig van mit csinálni. Nekem a Caesar III, Pharaoh meg egyebek hangulatát adja vissza ez egy kicsit.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
elõször is...nekem is teccik a jaték már nagyon vártam, csak nekem kicsit eggyoldalunak tunik hogy egyetlen esely ra hogy 100% ban jo isten legyel (lehert rosszul látom ezért is írok) az hogyha nme haboruuzol és segited a neped, es ezaltal hoditassz at embereket....igy viszont eleg unalmas az egesz..csak a varo9sfejlesztesrol szol...szoval csak kell lennie valami mas utnak...
a masik meg...a különbözö épületeknek mi hasznu8k van varoson belul és kívül? én most ott akadtam fenn hogy hiaba epitek meg nekikl mindent amit csak akarnak folyamatosan sir a szajuk hogy milyen boldogtalanok..és azt vettem észre hogy pl egy tavern a varos kozepen nagyobb boldogtalansagot okoz míg a varos szelen boldogsagot vagy vmi ilyesmi....ezzel kapcsolatban is akinek van tapasztalata irjon plz...
ezenfelül nekem nagy csalodas volt hogy csak 5 fele varazslatom leterik (heal, viz, shield, tuz, meg mightning>meg csak a 4 dik pályán játok!!)ugye lesz több is? és azt is sajnaltam hogy eltüntek az étel ill facosda es tarsai, bar hianyuk nme mindig szembetunõ...
ill ha valakinek van valami übertap taktikaja jo istennek akkor megoszthatna😊 elõre is köszi mindenkinek😊
Nekem meg olyan hibám van néha, hogy az ellen városai fölött szabályos négyzet alakú feketeség terül el, amibõl az épületei körvonala kilátszik.
A fõ problémám csak annyi vele hogy távoli zúmnál háromszögekbõl áll a sziget.
Ez a video karim hibája vagy bug? 😊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
de 30 hsz-t nem bírtál végigolvasni?<#rolleyes>#rolleyes>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Szóval nem ócsárolni kell, hanem kérdezni, pláne, hogy topic is van rá majd mindenre válasszal, elég lenne vissszaolvasnod
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Persze lehet, hogy csak nem fektettem bele elég idõt, hogy igazán felderítsem.
de miért kellett attól kitörölni hozzászólásomat?
amúgy nagyon jó kis game!
http://android-forum.hu/
Én csak azt nem értem, hogy egy Isten miért nem nyúlhat ki a saját városának területén kívülre!
1. alapból sokkal szebb
2. itt nem tejnek néz ki a víz mint az aoe3-ba.
Én ámultam a grafikán amikor elindítottam a BW2-t ezzelszemben az Aoe3-nál inkább fanyalogtam, mert nem valami szép.
Nembaj, az a lényeg, hogy véleményed már van<#vigyor2>#vigyor2>
/*WTF?!*/
az az egy bajom van vele,hogy keveseb let a varázslat és nicsen elenséges isten<#lookaround>#lookaround>
tehát nics multti.....de még remélem hogy lesz
én mondotam vaze!!!
Vagy a kurzorokkal mozogni.... 😄