57
-
archkoven #17 Én az első részénak anno nagy elánnal nekiálltam, de valahogy nem igazán tetszett az egész. Kissé vontatottnak tartottam.
Persze lehet, hogy csak nem fektettem bele elég időt, hogy igazán felderítsem. -
#16 Nekem ugy rakódnak le a házak ahogy én akarom a többiben nagyrészt igazad van de engem nem zavartak nagyon. Amugy meg eszeveszett szép és jó játék. -
dani92 #15 szerintem nagyon jó lett csak egy bajom van ,hogy a játékban fekete foltok és ha nap éri a házakat és az embereket akkór fehérek lezsnek mint a fal mitől lehet ez? Eredeti a játék konfiguráció:proci 2500 grafikus kártya 9800 512 memoria 1.83 GHz xp -
Komolytalan #14 Szerintem a játék nagyon jó volna, de a kezelőfelülettel tönkre van téve. Csapatok mozgatása nehézkes, pl fák/házak között nyomuló ellenséget kb 20. próbálkozásra sikerült eltalálnom, és ez egy egység volt, utána lehet próbálkozni a többivel is. Egységből a halottakat nem tudtam pótolni. A házak össze-vissza rakódnak le, legalább 1 felé volna forgatva az összes. Nem értem hogy miért kellett kézrázásra rakni az aktuális parancs megszakítását, az ESC nyugodtan csinálhatná ugyanezt. Mouse gesture-val varázslatot egyszer se sikerült előidéznem, pont erre a részre nincs turorial. És még lehetne sorolni. Persze lehet hogy én vagyok a béna, de bocs, ha játszani szeretnék nem fogok előtte 200 oldalas manualt olvasni, pláne hogy kihagyhatatlan tutorial van benne (ergo minden újrakezdésre végig lehet unatkozni, és még a 3. pályán is nyomják a sódert). -
#13 na végre ki lett javitva a két info :)
de miért kellett attól kitörölni hozzászólásomat?
amúgy nagyon jó kis game! -
Goth #12 jó kis game.
Én csak azt nem értem, hogy egy Isten miért nem nyúlhat ki a saját városának területén kívülre! -
#11 LOL ageof 5 csillagot kapott ezmeg 4-et grafikára? Hát pedig van egy kis külömbség a BW2 javára.
1. alapból sokkal szebb
2. itt nem tejnek néz ki a víz mint az aoe3-ba.
Én ámultam a grafikán amikor elindítottam a BW2-t ezzelszemben az Aoe3-nál inkább fanyalogtam, mert nem valami szép. -
#10 "ratyi de még nem probáltam ugyhogy ..."
Nembaj, az a lényeg, hogy véleményed már van -
Bulamer #9 öszinte leszek átkozot jo let
az az egy bajom van vele,hogy keveseb let a varázslat és nicsen elenséges isten
tehát nics multti.....de még remélem hogy lesz -
Luciferke #8 "A scrollozás szintén érdekes dolog, mert nagyon vicces, hogy a kéz húzza magát a földön, de nem valami praktikus. Inkább érdemes kizoomolni és dupla klikkel ráközelíteni a kívánt területre."
Vagy a kurzorokkal mozogni.... :D -
Painkiler #7 ezt a játékot már kurvára vártam de valahogy jobb
nakhitem ezt igy nem tudom miért mondom de kicsi
ratyi de még nem probáltam ugyhogy ... -
aDannyBoy #6 innováció minimál -
#5 én ennek 5 csillagot adtam volna grafikára, éppúgy mint az Ageof3-éra, nem tudom, hogy az Earth 2160 miben szebb ezeknél:P
amúgy várok magyarításra, azért nem jáccom vele:D -
aDannyBoy #4 Ja az első screenshoot kicsit érthetetlen lehet így elsőre, de azt mondom itt kezdődik a kreativitás (aki kirpóbálta a játékot érti) -
aDannyBoy #3 van már kezdetektől... pár core bug maradt benne
111 megás -
#2 sztem eszméletlen a gfx! csak talán egy "rts" esetén nem 1 centiről kell szemlélődni ;) -
#1 Nekem megvan ez a játék és tetszik! VAn már pecs hozzá?