Újabb hangok a Jégkorszak 2-ben!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg a jégkorszak az egyik "legutánérzésesebb" film az összes vacak(itt kifejezetten a vacakokra gondolok) animációs filmek közül.A Monster Inc korábban kijött és ott is ugyanezt a sztorit dolgozták fel,csak 1000* viccesebben és stílusosabban.Ahogy én látom az Ice Age ugyanabba a kalapba való mint a fõratyi Madagaszkár meg a Némó és a Cápasztori.De ezt a kalapot nem húznám a fejemre...
Mikor meg csak infok voltak,mar akkor is tetszett Mikor megneztem,megjobban😊))
A masodik is biztos jol esz!
Azt nem mondhatom el a Shrekk 2-rol sajnos😞
A masodik is biztos jol esz!
Azt nem mondhatom el a Shrekk 2-rol sajnos😞
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ájsz Édzs Rúlz!!!!!!!
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Az 1 volt az, amit megnéztem moziba..leültem, és az elsõ percben elkeztem szakadni a röhögéstõl, és az utolsónál hagytam abba... pár lájtosabb jelenetnél meg kapkodtam a levegõ után...
Várom már én is a 2-t!!
Várom már én is a 2-t!!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
alig várom <#taps>#taps> humoros szép film, márcsak az új grafikai megjelenítés is külön megérne egy trófeát 😉
2002-ben ilyen grafja volt az elsõ résznek, akkor már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz a másodiknak 2006-ban... 4 év elteltével mennyit fejlõdhetett a technika 😊
2002-ben ilyen grafja volt az elsõ résznek, akkor már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz a másodiknak 2006-ban... 4 év elteltével mennyit fejlõdhetett a technika 😊
lesz?<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>