Ötvös Tibor

Újabb hangok a Jégkorszak 2-ben!

A 2002-es év egyik legnagyobb sikere volt a Jégkorszak című animációs film. A folytatás természetesen nem sokat váratott magára, hiszen alig 5 hónap múlva már a második részen kuncoghatunk.

A folytatás ott veszi fel a történet fonalát, ahol az első véget vetett neki. Miután hőseink, Manny, a mammut, Sid, a lajhár és Diego, a tigris visszavitték a kisbabát embertársaihoz, eljutnak az olvadó földi Paradicsomba: gejzírek és vízesések mindenfelé. De mikor rájönnek, hogy egy mérföldnyi olvadó jég el fogja mosni álomvilágukat, megpróbálnak figyelmeztetni mindenkit és elmenekülni a már nem is annyira paradicsomi völgyből.


A folytatáshoz természetesen új szereplők is járnak, melyek hangjait világsztárok kölcsönzik. Manny a völgyben rátalál Elliere, a gyönyörű és vicces mammutnőre. Ő az Amerikai taxiban is látható Queen Latifah hangján szólal meg. Ellie barátja, Crash, pedig mindenki Stifflerje, Sean William Scott "szinkronizálásában" lesz látható.

A filmet 2006. március 31-én mutatják be az Egyesült Államokban The Ice Age: The Meltdown címmel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rgerg #8
    Szerintem meg a jégkorszak az egyik "legutánérzésesebb" film az összes vacak(itt kifejezetten a vacakokra gondolok) animációs filmek közül.A Monster Inc korábban kijött és ott is ugyanezt a sztorit dolgozták fel,csak 1000* viccesebben és stílusosabban.Ahogy én látom az Ice Age ugyanabba a kalapba való mint a főratyi Madagaszkár meg a Némó és a Cápasztori.De ezt a kalapot nem húznám a fejemre...
  • barret #7
    Mikor meg csak infok voltak,mar akkor is tetszett Mikor megneztem,megjobban:)))
    A masodik is biztos jol esz!
    Azt nem mondhatom el a Shrekk 2-rol sajnos:(
  • Tomalak #6
    Én ezek közül a világsztárok közül egyet sem ismerek pedig azért már láttam jópár filmet... :D
  • takraj #5
    Ájsz Édzs Rúlz!!!!!!!
  • sweech #4
    a legjobb animációs film az ice age!!! de az az 5 hónap sok idő :c
  • mousee #3
    Az 1 volt az, amit megnéztem moziba..leültem, és az első percben elkeztem szakadni a röhögéstől, és az utolsónál hagytam abba... pár lájtosabb jelenetnél meg kapkodtam a levegő után...

    Várom már én is a 2-t!!
  • Akuma #2
    alig várom humoros szép film, márcsak az új grafikai megjelenítés is külön megérne egy trófeát ;)
    2002-ben ilyen grafja volt az első résznek, akkor már nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz a másodiknak 2006-ban... 4 év elteltével mennyit fejlődhetett a technika :)
  • Battlefront #1
    lesz?