18
Taito Legends
  • Istencsászár
    Taito Legends 2: 40 additional titles including Darius Gaiden, Puzzle Bobble 2, Space Invaders DX, Elevator Action Returns, Rastan 2, Qix and many others.
  • agyhalál
    Mi annak a játéknak a címe, ami a videoban is szerepel? Ha jól emlékszem, valami pókkal kellett a fonala által egy téglalap alapú pályán területet elfoglalni. Amit bekerítettél már, az alatt megjelent egy kép és ott már nem mozoghatott a gép. Új szintre pedig kb. 95%-os lefedettség után léphettél.
    Ez az egy játék érdekelne igazán, de ezért nem töltöm le az egész csomagot, ha megvan emulátorra is.

Előre is köszi.
  • CodeRed
    És ha fel is vinnéd megpörgetné a villanyórát az tuti
  • neuro
    Nekem egy Silkworm gépem van lent a pincében. Olyan nagy és olyan nehéz hogy nem tudom felhozni a 2. emeletre :) De még ha fel is húznám nem férne be az ajtón.
  • [Jakuza]
    Ja amugy ezeket a klasszikusokat meglehet talalni mind MAME emulatorhoz, romkent. Pl itt is.
  • [Jakuza]
    Igen az egy klasszikus volt. 4 iranyba lehetett loni vele.
    A masik nagy kedvencem volt a Phoenix.
  • CodeRed
    Jaja énis toltam az 5 forintosokat!!!Minden nyárra kapott pénzemet egy balatonszemesi játékteremben szórtam el.Micsoda nagy szám volt!!!VANGUARD az egyik oldalon SPACE INVARDER a másikon.És akkor az 1983-ban megjelent StarWars gémről ne is beszéljünk.Húúúú mikor beültem abba a szimulátorba tényleg Luke Skywalker lehettem 15 percre...istenem!Akkoriban az volt a "virtuális valóság" :-D
  • CodeRed
    Nem mondod, hogy van egy VANGUARD géped????????Mi a baja?Mi történt vele?Tudok szakembereket akik ilyesmiket javítanak....Ha nincs szétverve baseball ütővel tuti meg lehet csiálni....
  • lac coo
    Vanguard....
    Na arról ne beszéljünk milyen varázslat volt nekem is :DDDD
    Tombolt a Star Wars láz, nyomattam a télifagyit és dobtam be az 5 forintosokat a gépbe ...
    Aztán pár éve sikerült vennem egy igazi Vanguard gépet magamnak 30k-éert :DDDDD
    De már bedöglött sajna...:((
  • CodeRed
    Az is nagyon jó! :-D
  • MacrosTheBlack
    Hát akkor már inkább a C64 Classix.
  • CodeRed
    Nagyon klassz!Még 1984 körül egy játékteremben gyermekként a VANGUARD című shot em up űrhajós játék indított el a számítástechnika felé :-D Akkor 8 éves koromban kezdett el érdekelni, hogyan is működik ez az egész szerkezet.Miképpen Olyan hatást gyakorolt rám az a játék anno ami évekig tartott.Hát igen....az volt maga a varázslat akkoriban!
  • Duddits
    vagány
  • Duddits
    De vagyán!
  • Laky
    lol
  • biomage
    mégsem
  • biomage
    mi elött rájönék a játék csak konzolra van meg
  • Istencsászár
    Mielőtt még hátast dobtok hogy miez a szar ez egy retro games válogatás.
    Video
    amugymeg kintvan warezon már:
    PC Game ISOs Taito Legends (c) Sega DEVIANCE 23x15 MB