146
Grand Theft Auto: Liberty City Stories
-
rossiking1990 #66 hellosztok, én leszedtem a netröl ps 2 re a GTALCS-t, hát eleve elég kevésnek tünt az 1 giga, de kkirtam egy DVD-re , de a PS 2 öm nem jáccotta le(be van chippelve), most mihez kezdjek??? -
#65 Szerintem elképzelhető.. -
meril #64 Erröl nem adnak ki PC-s verziót??? -
#63 messze van, lekéne fagyasztani magam.::) -
Dani0001 #62 pontosabban 2007 oktober 16.
de amerikában fog megjelenni adigra. -
Dani0001 #61 link javítva: gta4 honlap -
Dani0001 #60 októberre már megjön a gta-4.
ami ps3 és xbox360-ra fog majd kijönni: gta4 honlap -
#59 Emberek, nagy lehetőség! Nyerj PSP-t! Forrás: Konzoland bt. -
#58 Ha nem tul nagy kérés; irhatnal vmit a grafrol+game elmenyröl, videot lattam csak+kepeket; de azok nem voltak valami szivderitöek; irhatnal vmit...effektek; texturak stb... :-P Köszi! Tudom, h. sok értékelés van a neten; de a hivatalos értékelesek mar a könyökömön jönnek ki, ill. azokra nem mindig adok... -
Norbi7 #57 Helló! egy kis segítség kéne! az első szigeten vagyok, egy hajóra kell felmennem, majd bezáródik az ajtó és egy pár láncfűrészes tag támad rám. addig jutok mindig hogy megszerzem az egyiktől a láncfűrészt de csak néhányat tudok kinyírni, mert utánna közrefognak és vége. valami tippje van valakinek, hogy is kéne megcsinálni? előre is köszi! -
#56 -
#55 az értékelés mar kijött; eleg limitalt lett a game allitolag...Uszas mászás kilöve + a game grafikajan sem dobtak nagyot; eleg fako lett az uj rész; eleg lopoly a föszereplö karakter, mosott texturak...ehhh... Nagyitott PSP verzijo... :-| -
#54 Yup', nem lehet majd úszni, falat mászni stb.. Bár lehet hogy a PS2 verzióban mégis lehet majd.. -
#53 Úgy hallottam, hogy pár dolog nem lesz benni, ami a SA-ban volt, ez igaz?
Mikor fog megjelenni PC-re? -
#52 Én végigvittem ezt a játékot, mindenféle tekintetben ott van, az eddigi legjobb PSP játék! Ráadásul a multijára is adott a Rockstar! A történet is nagyon tetszett! -
Number One #51 Sajnos valtoztatasok tortentek es a LCS junius 23-dikan fog debutalni. -
#50 GTA :D -
#49 NA az jó lesz... -
#48 most látom, tényleg, bocsi..
PS2-es Liberty City Stories: a kiadó tervei szerint az amerikai kontinensen június hatodikán, míg nálunk Európában június kilencedikén fog megjelenni PlayStation 2-re a legújabb GTA epizód. -
#47 konktéran ez a storyes nem fog, ez a psp átirat.ez a rendes pc-s ill. konzolos liberty cityből készült pspre.ahogy nemsokára, azt hiszem okt. vagy nov.ben jön szintén pspre a gta vice city storyes.
de tessék ettől kapok idebajt.most megint megpróbáztam, az első csoportot sikeresen leöltem, és egyből kaptam 2 fokú körözést.egy kis kerülő úton menve, beugrottam egy paintbe, ezzel lerázva a zsarukat, odérek a 2. csoport munkáshoz, legyilkolom mind, és lejár az idő...persze..váá -
#46 ps3ra -
#45 :D -
#44 hagyd a fenébe! add nekem a játékot azt le lesz róla a gondod!:D
-
#43 van egy melo, amit sehogysem tudok megcsinálni...
egyszer már majdnem sikerült:Da középső sziget uccso melója.Bár ez gondolom mindenkinél más..szal 3 helyre kell sietni és leölni egy rakat embert.2 csoport tetőn van, a 3i egy parkban asszem.de mire odaérnék a 2.hoz, a rendőrök szétszednek, megölnek, lecsuknak meg minden.próbálom lerázni őket, meg leölni, de akkor mégtöbb jön..ááh má faszkivan. -
#42 PS2-re talán megfog jelenni... -
#41 Helló mindenki!
Mikor jelenik meg PC-re az új gamé?
-
#40 hellósztok
Mikor fog megjelenni ez az új gta ? -
#39 Codename GTA: Liberty City Stories -
Bazijoe 2 #38 Elsőre talán túl érzékeny az analóg kar,de 30 perc játék után már tökéletesen játszható.
-
#37 Én is úgy gondolom a hírek és videók, képek alapján! Ezt bizony jól megcsinálták! Le a kalappal.... várható volt. Eddig ez az első PSP játék ami érdekel.
Apropó az irányítás milyen? -
Bazijoe 2 #36 Kegyetlenül jó.
Hatalmas hangulata van a játéknak.
Nagyon jók és változatosak a zenék benne.
Grafikailag nazyon ott van(mint PS2-ön a GTA3)
Nagyon jók a küldetések bár még nagyon az elején vagyok.
Szoval szerintem PSP-re az eddig megjelentek közül magasan a legjobb!!! -
#35 Hallom neked már megvan a játék!!! És milyen? -
#34 Például? -
Bazijoe 2 #33 Lehet már kapni,de csak spéci helyeken!! -
bazsi123 #32 srácok, lehet már kapni? azt írták mindenféle honlapokon, hogy november 4-étől kapható. -
bazsi123 #31 mit miért? miért reméli, hogy minél előbb a boltokban lesz? talán hogy meg tudja venni. mint én is. -
#30 liberty city az SA után van nagyokos -
#29 Miért??? -
#28 ohh jeah! remelem mihamarabb boltokban lesz! -
#27 2005-10-24 PSP GTA Liberty City Stories *Rockstar Games* NOGRP 45x20 MB