840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#29 Nem tudom mennyire lett reklamozva..igaz-igaz; nem oly nagyon mint Killzone... :-D Lehet, h. csak én cuppantam rááá nagyon; már az elsö screenshot-okat nezegettem anno jo fél éve...ennek tenyleg nem kell reklam; nagyon-nagyon hangulatos az egesz! :-D Jaj, dejajdejóóó...most neztem főoldalt...hmmm... :-D -
toza #28 szvsz ezt a gamat rohattul nem reklamoztak agyon..en ket honapja lattam elosszor megjelenesrol hirt,a topik ugyan joval korabban nyilott, de nem nagy hirveres volt a jatek korul,nyilvan mert nem is kell!! hiszen a jo dolgoknak nem kell reklam!!
a jatek egybekent errol szol!:Join the world’s most brutal and enigmatic strike force. The BLACK tactical squad operates under the cloak of complete anonymity and deniability to protect the US from threats foreign and domestic. It answers to no one, allowing it to carry out brutal and overt operations around the globe. From manipulating politicians to controlling intelligence networks and militaries, BLACK operatives are trained at the highest level in psychological warfare, espionage, and lethal arts. Go deep into the world of clandestine warfare as you use any means necessary to get the job done.
vmi news volt a lapjukon is... ittirnak meg par fontos aprosagot..
finom..
azert a videokban az stritfajtos resznel szetszakado beton oszlopok nagyon durva hangulatrol arulkodnak!!! -
#27 Haha, én még ps1-en nyomom, majd vmikor havernal kitolom gémet...fogok én még többet is aludni! remelem nem fog ugy dugába dölni a gém, mint Killzone...agyonreklamoztak azt is; de mégsem lett akkora durranas...remeljük legjobbakat! -
toza #26 meg 40 et kell alunni!!:((( vmit elneztem::( szeeep -
#25 olvastam 1 rövid értékelést anno az ign-n; a jatekmenetröl tudok annyit irni; h. fedezekkeresös; allitolag nyilt terepen alapban radjön a para; ugy megszököd a lopakodast+fedezekeket; ha kirohansz nyilt terepre; porul jarhatsz; inkabb okosan gyilok-gém lesz; maxira kitolja PS2 tudasat; inkabb (mint fotokon latszik..) szürkés-zöldes a design... Nem tudom kik ellen kell tolni, talan vmi ruszki csulik ellen(beöltözött katonak... semmi übermonsterek nincsenek szerencsere...)..jo fémesek a fegyverhangok+ütös az egesz; bazi nagy a fegyver; félig-meddig rombolhato a környezet, szoval Halleluja! -
Sliderx #24 Hát ja, ezen nem mert ez mindkettőnknek bejön!
Sajna én itt nem tudom megnézni a videókat. Ebben a game-ban a videók alapján kik ellen kell harcolni? -
#23 SliderX...ezen nem fogunk összeveszni; naonüberfaccaul néz ki+megneztem az IGN-es videjokat kb. 10Xegymas utan, annyira facca volt a full-gyilok+a töltenyek csörgese...huh... :-D
D. -
Sliderx #22 Ehh... Ez a game nagyon frankónak tűnik.
Ezt kiadják PS2-re? Mert ha igen akkor be kell szereznem! -
toza #21 vegyel inkabb xboxot! -
#20 naon tetszenek a screenshot-ok, neztem IGNen videjokat is, beszaras!!!Ha tuti lesz iranyitas; nagyot fog szakitani a gém; qrvafeeling-esek a pitsanagy fegyverek; azonnali szerelem; akajom!!!! Kár h. nincs ps2-öm!!! :-(((pá!
D. -
toza #19 mar csak 56 ot kell alunni...:) -
#18 toza OFF :(bocs) hl 2 t en is nyomtam pcn,ott franko is volt marmint ami a graft illeti,de "csalodas " volt,nem sok koze van mar a hl1 filinghez,szvsz...darkvacsot meg Timesplitterst azer hoztam fel mert ott kb sokkal szebbek a feluleteken tukrozodesek,meg darkcsavban fizika meg targyak roncsolodacsa is kb hl2 vel egyenlo... en is aszittem h majd jol vegig tolom box on is hl2 t,de inkabb felre raktam...de ez az en meglatasom..:Da tronrol meg annyit h timeszvics megjelenes utan (asszem az is mostanaban jon..febr utan vhogy)sztem felejtheted hl 2t,meg aztan a stalker is tartogat majd meglepeteseket..:D ))
ON
BLACK Naon konkret!:D -
#17 Szerintem meg boxon a HL2 ből ennél többet nem nagyon lehet kihozni.. A fizika egyáltalán nem rossz, játszottam a pc ssel is, tudom hogy ott milyen. Timesplitters2 vel játszottam, de az nyomába sem ér. Darkwatch nak meg kétlem hogy lenne ilyen izgalmas sztoria, és hogy ennyire zseniálisan rendezett lenne...mert most nem csak a portolásról beszélek, (persze, beszaggat néha az Xes változat) de ennyire komplex, szép változatos, izgalmas, hosszú fps egyszerűen nem létezik még egy, ami a közelébe ér egy picit, az talán a HL1 : ) -
#16 nincs kedvem atjelentkezni masik userbol,de toza vok
: ((((((sztem hl2 boxra egy rohatt nagy bukas...darkvacs,vagy timesplitter(es ezek nyilvan nem mai jatekok)ezerrel jobbak mint hl2 boxra..nekem rohatt nagy csalodas volt...legalabbis ezek utan a jatekok utan erthetetlen...pc re valoban csodaszep,de amit a korabban emlitett masik ket jatekbol kihoztak hl2 hoz kepest az eg es talaj kb...sztem,foleg h boxra hl2 es fizika is erdekesre sikeredett...de ettol fuggetlenul nyilvan szep,de tobbet is kihozhattak volna belolle...))))))
egyebkent aki kihagyta volna a 11 videot,annak ajanlom a vege fele levoket..azok komojabbat utnek... -
#15 Szép kis fps lesz, de azért a Half-Life2 trónja még soká fog megdőlni..
Pl azután ebben már a fizika nem túl jó.. a rombolás az egyetlen amiben üti a HL2t.
(Ja és én azt is Xbox on játszom, csak hogy ne érjenek vádak hogy PCs fps el hasonlítgatom össze.) -
toza #14 xbox..de ps2 is ugyan ezt tugya..marmint elvileg xboxnak szebb a kepe,allitolag.. -
Dajin #13 mármint a képek -
Dajin #12 de ez ps2 vagy ekszboksz? -
toza #11 nezzetek meg videjokatvagy itt!! osszeszaros!!nagyon ott lesz a jatek..es mar csak 50vhanyat kell aludni..(Release Date: 2/28/2006)kb fear szinvonal befigyelsot!!kornyezet valoban roncsolhato,satgan eleg konkret....
szvsz uberkiraly...
nesze neked 360...eh eh.. -
#10 a fegyver modellje tényleg elég szép -
#9 azannya de gyönyörű -
#8 szép :) -
#7 Hidegen fog büntetni. =) -
#6 nagyon szép -
#5 2006 februar. -
#4 mikor is jön ki? -
#3 ígéretes -
#2 grafból nem rossz -
#1 nincs meg topicja az egyik legjobban vart konzolos fps-nek? hat lol. a criterion csinalja (burnout sorozat), es buntetoeljaras a jatek.
Teaser trailer