840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • dinomano
    értékelés még nicns sajna...kivancsi leszek!:-) Allitolag uyganazt a latvanyt hozzak ps2-re mint xbox-ra, ha ugy lesz, akkor le a kalappal elöttük!D.
  • fanatifo
    - ma
  • dinomano
    nézem...
  • fanatifo
    Na xboxra most jött ki remélema ps2-es is kijön ma!
  • dinomano
    Sztem ahhanyos lesz, bár kérdés h. mennyire kell majd benn taktikazni..egy jo arcade-os ; de picittaktikazos fps-t varok; hogyha pl. gém vége fele atmegy Red faction2-be vagy Pariahba; (mindegy hogy hol az ellenfel, csak tartsd lenyomva a tüzgombot; oszt majd lesz vmi...szoval... várunk oszt kiderül milyen lesz...A graf. magaert beszel... :-/)
  • toza #64
    VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!megneztem par uj muuvit!!auoroncsos pajas NAAAGYON KESZ VAN!!!( meg osszes tobbi is!!! :D )ISZONYAT LESZ EZ A GAME
  • toza #63
    meg ign-en van par uj videjo
  • toza #62
    itt van par uj kep!laccank fegyverek meg par uj ezaz..fincsi lesz..(egyebkent sztem fegyverek kidolgozosaga nagyon gyonyoru szep lett!szoval mar csak ezert is megeri majd kiprobalni szvsz!)ittenmeg irnak par eztazt demorol is..
  • toza #61
    hat ezaz h nekem boxom van..arra meg meg nem lattam semmit!!..:( videjok alapjan nem hent hanem rombolos valosaghu lovoldozos szetetsos kornyezettel..szoval FEAR fles..!!tehat kiraj lesz...

21 edikei megjenes kb amcsira ervenyes..euroban 28 at irnak:(
  • dinomano
    vmi info a gémröl? Uj?
  • dinomano
    total hent a Black, vagy gondolkodni is kell picit, ill.minimum taktikazas is van?
  • aabyssx
    Én az OPS2M DVD-n kaptam demo-t, de pár perc után nyomtam egy reset-et. Addig mindentszétlövök hent ment, ami engem nem érdekel.
  • dinomano
    aham..nekem mind1, megvan mááá demo, letöltöttem; a torrentreactor-ossal semmi gond...
  • Sliderx
    Ja az, nem érdemes szenvedni vele, igaz, hogy megadnak lehetséges kódokat, de azok többnyire nem jók.
  • dinomano
    sliderx; password-ös? A demon mi talalhato? nyomta mar vki? 1-2palya?
  • Sliderx
    vagy akár torrentspy.com itt is van minden, esetleg mininova.org
    van amelyik zárolt azzal nem érdemes szenvedni
  • dinomano
    torrentreactor.net-en fenn torrentfile...
  • dinomano
    en letöltöttem meg kiirtam(havernak, nekem nicns ps2-öm..), annyi tippem lehet Zsoltii 17; hogy valoszinü, h. merete ellenere dvd-re kellene irnod; rafer egy cd-re is; de nekem cd-nel azt irta ki, h. blockméret gondjai vannak, eezert dvd-re irtam ki, de letesztelni még nem tudtam...kicsomagolva a file 700mega körüli, amugy 160mega asszem a tömöritett...s SONY dvd-irom alapprogramjaval, a SONIC-cal irtam ki, nem volt gondja irasnal...(de h. megy-e a gém, az rejtely...)
  • Sliderx
    torrentről
  • toza #50
    na es honnan lehet beszerezni ezt a demot!!?!??? egyebkent 21 ediken jelenik meg!!!uh mar nem is sokaig kell kibirnunk mar!!tok jo!!
  • Sliderx
    ja én is láttam hogy kijött valami, de nem próbáltam még ki
  • zs0ltee17
    hello! kijött egy demo! én már kiírtam UltraISO-val de nem olvasta be a gépem! tudtok adni valami megoldást?

előre is kössz!
  • dinomano
    tyler..kb.1honap a varhato megjelenesi datum, ha nem csusznak..
  • tyler82
    A PS2es verzió kijött már??
  • dinomano
    A billentyü-eger kiosztas tenyleg jobb picivel; de nem zavaro ps-en sem az analog; igazabol csak FPS-nel alaz a PC ill. billentyüzet; masra nem hasznalhato... Se ügyessegi, se autos, se sportgémekre(sztem rpg-re sem legjobb bill-egér kiosztas...igaz, h. hack and slash, rpg beütessel, de anno drakan-nal is szopi volt, h. huzogattad karakterre potionokat(menükezeles gazasabb volt..) FF-nel egy X+pointerezes, és meg vannak oldva a dolgok, qrvaeccerüen )...
    Max. annyi latszik, h. 93-94körül, mikor terveztek PS-karokat; még nem iagzan letezett FPS-műfaj...
  • dinomano
    sliderX...sztem valtozo...Nekem MOH1-2 iranyitasa naon bejött PS1-en+ ps2-es medalok is azt az iranyitast preferaljak...
    D.
  • Sliderx

Jobb szeretem mondjuk a TPS-eket PS-en mert azokat könnyebb irányítani. FPS Ps-en elég nehézkes így PC után.
  • dinomano
    amugy igazad volt, fps-teren ps2-ön pangas van picit; BLACK lesz hosszu idö utan egy normalis PS2 fps; meg lesz még vmikor mostanaban a Stealth Force 3, vmi arabos, sivatagban ölös akarmi; de még csak 4 screenshot-ot lattam neten; semmi egyebet, ugyhogy az nem mostanaban jön ki..kivancsi vagyok, Black-el csusznak-e megjelenesileg... :-) Jah, GT2-ben megvan masodik autom!!! egy hasznalt Nissan Skyline, uj felnivel... Tessek megtapsolni; az 500tütüböl van 2!!! Ha igy haladok, 50eves koromban kivégzem gémet!
  • dinomano
    SliderX, a legnagyobb sorozat, leborulok a japanok elött, ők a kivalasztott nép; az egesz Poliphony digital megerdemelne egy ingyenqrvat+pár misit a teljesitmenyeert... Habar a pár misijük már meglehet a gémböl...amit maximalisan meg is erdemelnek...
  • Sliderx
    Én GT4-el játszom néha PS2-őn. Nem semmi az a game.
  • dinomano
    :-) kb.megvan 3 éve, nyomom folyamatosan; hiaba régi a gép, kibeb*cottsok gém van rá+jo gémek... Grafikailag nem up-to-date, de letojom; isteniagzabol egy GT2-öt pl.sokkal többre becsülök mint egy NFS-MostWanted-ot...az egyik egy értelmes gém, a masik meg egy parasztvakitás...
  • Sliderx
    Értem, én is játszottam régen PS1-el.
  • dinomano
    slider...nekem semmilyen se, ilyen eccerűűű! PS1-en nyomulok; qrvasok gémem van 1esre, azééé nem vettem még 2est... Az FPS-ek meghaladjak PS1 kepessegeit; eleg kavas van(MOH1-2 legjobb+Quake 2); de sok maszkalos+autos+rpg+kalandgém csoda van rá, azééé tartom! :-D
  • Sliderx
    Már úgy értem, hogy lassan egy hónapja nem jelent meg új game.

Neked milyen PS2-őd van? Chipes?
  • dinomano
    sztem a gémpiac sohasem pang, max. néha1-2gémkategoria.. rengeteg fajta gémstilussal szeretek jatszani(kiveve strat.!!!) igy sohasincs gondom, h. mivel nyomjam...
  • Sliderx
    Mostanában eléggé pang a játékpiac, jó lesz ez a kis fellendülés.
  • dinomano
    toza...nem, de megnezem! :-)
  • toza #32
    Release Date: 2/28/2006
  • tyler82
    Amúgy kijött már ez a game egyáltalán?? Mert nem találom egyik oldalon se...
  • toza #30
    es felfedezted h eger kattingatassallehet puffogtatni!?tok jo!