840
Criterion FPS ps2/xboxra
  • dinomano
    graf folyamatos? nincsenek akadozasok mint killzone-ban? a killzone-al a framerate volt a gáz...meg a csomo grafikai hiba(poligonok latszottak, fekete felületeknel lattad a feher vonalakat; az arcokra, ha közel mentel elfelejtette felfesziteni )csak késve) a detail-esebb texturakat... :-/
    jatekmenet milyen? :-O nem lopakodos; ill. mi vele a gáz?
    D.
  • Unknow
    Grafban erős..irányításról asszem nem árulok el sokat ha azt mondom,hogy nem fpst nem psen kell joyjal játszani. A hangulat az rendbe lenne mert amúgy bejön a red factionos lőjj szét mindent dolog és pusztítani is móka...sztori...nos én egy FPStől nem várnék eget rengető sztorit. Viszont mint ahogy előtte is írták ami igazán zavaró az a JÁTÉKMENET. De a graf szvsz jó!
  • dinomano
    hmmm...50cent sem tudom milyen, mondjuk jo szar lehet... de mit rontottak el? bövebben? sztori/hangulat/graf? Ha mas nem, legalabb grafban erös? :-O mi nem jo? iranyitas?
  • Unknow
    Kb annyira gáz mint a 50cent Bulletproof... Ebből lelehet vonni a következtetéseket. Amúgy nem szimulátorról hanem arcade lövöldözésről van szó.
  • dinomano
    unknown..ne már...annyira reklamoztak, a gémvideok, amiket többször megneztem egymas utan, egy atomjo gémet sejtetnek..mindenki ezt várta örökös fps-verönek stb...annyira gáz? vagy scak tul kritikusak vagytok?
  • Unknow
    Egy ígéretes játékot sikerült elcseszniük :P
  • dinomano
    iranyitas+hangulat+egyebek milyen? :-) nahszoval, összebnyomas milyen? Tenyleg jo, vagy so-so?
  • Afe
    én ott figyeltem be, mikor a temetős pályát megtisztítottam a távcsövessel és szerettem vna körűlnézni a cuccok miatt de előtte bementem egy kis épületbe. hát még szép hogy arra kellett menni tovább és egy 20cm-es emelkedő miatt nem tudtam vissza menni. ez gáz. a killzone-ban legalább átbucskázott ezeken a kommandós, de ugy látszik az ugrást nem tanítják a kiképzésen :D
  • dinomano
    nem tudom...fps-eket komalom ps2-ön is..amire a PC valo, az az RTS, én meg azt nem komalom... :-D fps-k jok konzolon is! :-)
  • Unknow
    FPS még mindig azt mondom,hogy pcre való...havernál láttam 30percet és elég is volt...
  • dinomano
    bizti jo lehet, sir a szivem h. nicsn ps2-öm:-/
  • toza #107
    senki nem monta h 100% ekosan kell teljesiteni a mappokat!!ki is irja az elejen hogy 12 dolog kozul 3 mat ha megcsinalsz akkor mar kesz a paja!szoval ne idegeskegyel!

a monoton uncsi szvsz meg rohattul nem hejtallo kifejezes!mert hat hihetetlen valtozatos a kornyezet pl,es vannak eleg nehez szakaszok,es hat mejik fps ben nem arrol szol a jatek hogy le kell loni az ellnfeleket?! szoval ha ez miatt faj akkor szvsz birj ki meg par mapot mert kesobb meg szebb megjobb meg izgalmasabb a egesz!!
    sok csavar vagy ujitas nem igen lesz benne nyilvan..ez egy fps!ez errol szol!de mint ijen a legjobbak kozul valo! es kesz!!
  • big boss
    -MEGVAN-!,de ilyen FOS játékszisztémát még nem láttam.Ha máshogy csinálod meg a pályát ( MERT LEHET )az életben nem tudsz visszamenni a szarokért.Jelzés nincs.
    Úgyhogy ami elémkerül felveszem oszt annyi.Mégegyszer nem szivat meg két napig.
    MONOTON UNCSI.
  • fanatifo
    nah megjelent ps2re is:)
  • big boss
    Nem emlékszik VALAKI,a 2. pálya melyik részén van az elrejtett fegyver ?
    Határ,híd,domb,farm ? Már 3-szor ugrom neki,és nem találom !
  • big boss
    A Farm-nál vagyok,(2. pálya)és sehol nem találom a "hidden weapont".Már csak ez hiányzik a bónuszokból.Tán már előbb fel kellett volna vegyem?De vissza csak az erdőig tudok menni. Ha kinyírom az utolsót, miss.compl.! Segíts !
  • Kaplan
    Hát esküszöm beszarok!
    Olvassál már vissza pontosan 7 postot, #94
  • bzoltan
    Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy meg van ennek a játéknak a dvd rip verziója, ami ugye 2 cd, mivel 2 db iso fájl. ha cd-re írom ki akkor nem indul el a konzolon, mi a megoldás?

köszi a segítséget...
  • Kaplan
    Jó lenne, hogyha a warezt itt mellőznénk. Kérlek. Az utolsó min. 20 hozzászólás warez.
  • toza #93
    eegyebkent 001,002.. stb file vegen mindig van egy sarga ikonu rar..azt kell megnyitni..ha maskep nem megy...vagy egyszeruen megnyitot winrart..es abbol tallozgatod!ugy hamarabb jon ossze mint mashogy.
  • toza #92
    box on nyomom!

een nem toltottem le!csak biztonsagi masolatot hasznalok..:D egyebkent innen is,vagyinnenis lehet,vagyesetleg errol az oldalrol is(kicsit draga)...am ezocsobb!.

de ijet nem szabad egyebkent csinalni..mert ez csunya dolog..
  • vakondo
    toza te a Blacket Xbox on vagy ps2 ön nyomod
  • toza #88
    MODERÁLVA!
    nekem viszont sikerult.:D es nyomtam is vele!!!aszittem h erdos reszek- legalabbis videjok alapjan-,kicsit "uncsik" lesznek ..de nem...elso map a demoban is jachato,meg videokban is van,mikor varosban masodik emeletrol ugralnak es asszem 3-4 oszlop granattol szetpukkan..aaz igazabol bakfitty osszes tobbi maphoz kepest!!
    gyonyoru graf!minden tok szep,elethu meg minden!robbangathato tartajok,hordok vannak szepszammal,de ha nem lennenek kicsit rohatt nehez lenne gama,normalon elso map gagyinak tunt!de utanna mar bekemenyitenek a sracok!egyre nagyobb mappok!tenyleg el lehet surun tevedni!nagyon allat!!AI is franko!fedezeknek hasznalnak mindent amit csak lehet,cserebe fa dobozok szetlovoldozhetok ugyhogy szoptak:D RPG s mokazas is franko...vannak rambos kuldetesek is,de csapattal is kell nyomulni,hangulatos radiozasokkal tarkitott a gama,jok a hangok,egybol sok fegyver van ,de csak 2-t vihecc!4 edik mappon mar kb az 5-6 odik fele kulseju enemi jon ugyhogy az is zsir!cseppet sem egyhangu zuzos hent!lehet hangtompitoval is nyomulni!nekem egyenlore sniperrel van gondom..nem elegge nehez vele hatekonyan gyilkolaszni de azert "elmegy"...
    ragdol is kul,vannak elorre skriptelt halalok is mert h magasrol legtobbszor mindenkeppen le esik a enemi,de ugy is jart h fenn akatta a labanal es az is zsivanyul nezett ki...

egyebkent azert sem agytalan mert mapponkent vannak 3-4 csepkpontok,szal eleg sokat kell halal eseten ujra jaccani,(nekem egy map atlagosan kb 40 perc!szal kul,sztem),meg legtobbszor 12 teljesitheto feladat van,5 iratmetalalos ,5 vmi ize megsemmisites ize,meg par primari idemennyel oda mennyel bol al..szal vannak nem fontos ,de erdekes resz feladatok is...

atvezeto vidijok is erdekesek sztem...csak nem elnyomhatoak es en ettol szomoru szoktam lenni,de itt vegul is hangulatos meg egyedi is sok tekintetben...

szvsz a legmajerebb benne a kornyezet meg a hatasok ahogy fenyek fak kozott attukrozodnek,szallingozo genyok,madar csicserges stb!vannak varosos reszek,romok kozott is es durva h kb minden bejarhato,szoval nagyon valtozatos..
    ezert is ver ra erossen FEAR ra szvsz...

ennyit roviden :) barcsak mindenki nyomna vegre..nagyon ott van sztm..
  • dinomano
    allitolag februar végén, 20-akarhanyadika; de kérdés mennyit késnek vele...
  • tyler82
    Mikor jelenik megg??
    Tudja valaki egyáltalán??
  • dinomano
    hunyorgas...ok :-D
    Jah, mondjuk MGS-ben kezdtek csalni PS-en elöször a motion-blurrel; rájöttek h. elmossa a pixeleket :-D
    Nah, kivancsi vagyok milyen a gém; majd irjatok infot...
  • toza #83
    ps1 nel hunyorogva kell nezni!ugy kapcsolod be 16* os AA t..:D aszongyak!

bemarmtam viszont es csak du tom majd kiprobalni jatekot ..addig vki mongyon mar vmi negativumot is rola!hatha 1% nyit elmegy tolle a kedvem..
  • dinomano
    aha...HL2-es fizika dolgozik akkor (Ott voltak golyo altal eltolhato autok), jo is az...meg lenyultak FEARböl a port; füstöt; ezert mindenkepp jopont jár nekik! :-) a rombolás-gigaeffekt nekem is bejön...
  • toza #81
    basszus ez tenyleg "kijott"!!!!!!!!!!
  • toza #80
    !!!!!!!!!miaz h kijott boxra?!hol mikor?!nema!atvagas!vagy de?!

en demojat nyomtam boxon!!hat kicsit agyatlan hentnek tunik neha,de inkabb nem!mert szeteso targyak!rohattnagy fust villogas full rejalistikus meg minden!marmint nem voltam sokat hasonlo tuzparbajokban de azert gyanus h igy nez ki!!nagyon durvi!fegyverek csudajok!(satgan,mint videjokban-s valosagban is ahogy van-,nemtul hatekony)csillog villog minden,huvejek pattognak szetfele dogok szetesnek,szetesnek dolgok!ja igen!granat bizonyos ablkokon bedobva tok flesselteto rombolasokat vegez-ablakok kitornek por tormelek stb!! ja meg ha kocsi roncs moge kushacc,lonek rejad auto "szetesik" meg mozog gojoktul..
    szal sztem kiraj lesz..
  • dinomano
    nah erröl van szo...én meg a pc-m utan is imadom, igaz 633mhz-s celerongy, de azert hatvanyozotabban szebb mint ps1; és mégis jobba imadom a ps1-et... MGS nem legszebb ps-gém; régen az volt; de opl. 1 terraconhoz kepest...nekem terraconnal esett le allam, h. mit is tud a szegeny pici kis szürke... :-D mondjuk MGS rulázik...
  • fanatifo
    Nekemis volt ps1em imádtam nagyon!Nemrég viszont beraktam pl az Mgs 1-et és majdnem rosszul lettem a graftól mert már a ps2es grafikához voltam szokva!De ettőlfüggetlenűl imádoma retró ps1es játékokat örök élmény!
  • dinomano
    tudom, fanatifo... még egy csaladtol költözés van benn elöször programba; utana vmikor gépvétel... Fanatifo, ugy vagyok vele, h. még durvasok jo gémet akajok kinyomni 1-esen is, arra is 1 rakat facca gém van; amik megvannak, és nem akajok ugy meghalni, h. nem nyomtam öket...:-) vki infot C.W.-röl ill. P. Snowblindrol? :-) igaz, ez nem annak a foruma, de hat FPS-ek...blackröl meg egylöre semmi hir (MÉG!)
  • fanatifo
    Vegyél ps2-t megéri soksok játékról maradtál le rengetegről!!!!
  • dinomano
    snowban, videjok alapjan sok a "müanyagfegyver"; plazma és ionagyuk, az picit elrettentett... haver tolta cold w.-t, azt mondta jo kis grafja van... azt mondta, jo kis gém nagyon...ah... ha sok c.winter+hasonlo gém jön, akkor kénytelen leszek valtani PS1-röl PS2-re; PC-n sincs (régi configom van...)1 oylan FPS; amit szivesen tolnék... C.W.-ben van vmi fizika is, ugye? Vmi szekertologatos videjo volt..a HAVOC-szerü dolgokat, ill. hordorobbantgatast szeretem(haj, a BLACK-ben mennyi van...nyam...) CW milyen grafban? Azt irtad, nem csucs... de vegulis ujabb gém; és annyiban szeretem ujabb gémeket, h. egy csomo pc-hez hasonlatos, directX-szerű effekteket lekodolnak ps2-re is, ahogy eszrevettem....pl. a szórt fény(nem tudom mi a neve, mikor vilagit az égbolt... "tejföl-sky" :-D...), vagy fényesebb robbanasok stb... :-D
    Uh...sir a szivem, sir a szám; kőőő vennem hamarosan ps2-öt...viszont ha 2-est veszek, akkor már kellenek survivor-horrorok + rpg-k + fps-ek is + autos gémek is...Huh... ÁÁÁh!!! nahmind1, még ps1-ezek egy darabig, 1 rakat gémet kell kinyomnom 1esen is... bocsi, ha hangosan gondolkodtam, csak megbeszeltem magammal a dolgokat :-D LOL
  • fanatifo
    Cold Winter szvsz nagyon jó graf nem csúcs de sztem a hangulata jó!!!P.Snowblind viszönt nemjött be!
  • dinomano
    hangulat érdekel+az, h. ne agaytaln pirga legyen, abbol mar sokat lattunk... :-/
    pl. Pariah+Red faction1-2 is inkabb agyatlan fun volt...nem szerettem tulzottan... Apropo... Cold Wintert + P. Snowblind-ot tolta vki? tapasztalatok? :-D
  • fanatifo
    jaja biztos ütős kis game lesz:)
  • dinomano
    10böl 10? Nem semmi! :-D
  • fanatifo
    most vettem meg a 576 konzolt ott már tesztelték 10st kapott és azt irták ez a jelenlegi legjobb fps......szal szar nemlehet