840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#159 hát azt persze vágom, hogy miért kell ez. a gép memoja karcsú ekkora pályákhoz, de nem is ezzel lenne a bajom, hanem a megvalosítással. szal itt ez az ember aki egy gépfegyverrel átmegy egy komplett épületen, mint kés a vajon, de egy térdig érő keritésen nem tud átlépni. ha uj szakasz jön akkor meg zárják le vmi ember által le nem küzdhető akadállyal, hegyomlás, épületrom, vaskapu v akármi.
egyébként még így is a legfrankóbb fps amit eddig láttam... ps2-n -
#158 aham... thx... Black amugy szép, nekem nagyon tetszett(lattam+gémeztem vele 1 picit...- pc-n a FEAR; és jo viszontlatni ps2-ön uyganazokat az effekteket..) -
#157 A PS1 és a PS2 ugyanazt a szabvány PAL/NTSC TV felbontást használja (ez a 480i/576i) -
#156 aham, thx akkor mar kepben vagyok nagyjabol... a 480 vagy 576 sort, vmelyiket talan tudja a ps1-is, a nagy felbontasu modjaban...? -
#155 Alapbol 2 mod pl usa vagy eu valtozat alapveto kulonbseg.
USA NTSC = 30Hz interlaced, 480sor
EU PAL = 25Hz interlaced 576sor
valamint van par game ami 1080i modot tamogat ez elvileg 1920 x 1080 sor es 30Hz interlaced.
csak az utolso a nagyfelbontasu mod. en sajnos meg eloben nem lattam ilyet de a pal/ntsc szazezer eves szabvanyt mar nagyon unom, a tehcnikai is lehetove tenne mar nagyobb felbontasokat (pl lcd tvk) es sajnalom hogy nem tamogatjak csak ezeket a szarokat persze ott az x360az az elvielg mar tamogat nagyobb felbontasu modokat pl 720soros progressiv megjelenites ha jol tudom. -
#154 Nem tudom biztosan, nincs meg a játék, de nem tudok 1080i felbontásról (gondolom attól lenne hangos a net, ha létezne ilyen a Black-ben). Az viszont általános módszer, hogy az újságok/weboldalak nagyfelbontású képeket közölnek. -
#153 nah, a ps2nek milyen felbontasai vannak? Én nem tudom, söt a PS1-ét sem..ha vki tudja, irja meg please... GT4 csalodas volt ugyszint, az "ahhoz kepest..." dolog miatt...facca gém3nagyon szép; de minek a "parasztvakitas"? + a valotlant allitani? -
#152 gt4en en is nagyon meglepodtem, hogy mekkora kulonbsegek voltak plane akkor hogy meglepodtem mikor rajottem hogy a pal verziohoz soha nem is lesz 1080i amin azert lehetne csodalkozni hogy milyen is... -
#151 vagyis a game a szokasos 480 v 576i ingame alacsony felbontas - nem kifogasolom hogy mennyit hoztak ki belole de bosszant hogy mindig csak a prbenv vannak eles es szep kepek de ki fogom probalni :( -
#150 guardian...igen, egy rakat felturbozott kép van; pl. GT4 elsö screenshot-jai is egesz mas latvanyt nyujtottak... lehet csalni... :-D Anno a burnout3bol lattam oylan scr-eket, h. leesett az allam, a gém meg mégsem olyan volt... :-D -
#149 A PS2 official magazinban is ilyen képek szoktak lenni, nyilván nem nagy ügy a devkitnek meg az engine-nek nagyfelbontásban renderelni pár képet PR célokra. -
#148 hmmm... a max.ps2 képességek nem feltetlen csak a felbontast jelenthetik..azzéé' a balck-ben rengeteg effekt van(zaporozo golyok-fémesen megpattano lövedék, füst, por...), robbanasok, füstök-ablaktörés; a golyonyomok megmaradnak stb.; amik rendesen megkövetelik a szamolast, szova jo kis motort hoztak össze...amugy meg latszik picit a black-en(amit szeretek!!!) az apro csalas; h. viszoynlag azonos szinarnyalatokat hasznal, ezekkel is csökkentve a pixelesseget... :-D kicsaljak picit a graf-ot, mint a cell-shading technikanal... :-D -
#147 http://media.ps2.gamespy.com/media/668/668817/imgs_4.html
Latom meg olvasom hogy max ps2 kepessegek stb, de ezek a felbontasokat honnan szedtek? elvielg tud 1080i-t ps2 (GT4 csak nem az eus valtozat) de akkor most ez igy is van vagy ez vmi humbuk?
ezek nagyfelbontasu kepek elsimitassal, eloben meg nem lattam ps2n ilyet csak amikor a GT4bol ki lehetett lopkodni kepeket, vagy ezek sem ingame csak kilopott es felturbozott allokepek? -
#146 Dzson: 1stofall: ravasz a roka max, az ELSUTOBILLENTYU masoccor: igen annyiban igazat adok, hogy a kontroller jobban "szimulalja" a benazasi hanyadosunkat... egy felkeszuletlen lamer nem fog 50 meterrol leloni egy celpontot sem, max makker ezerrel(*)... *harmadszor ha kicsit gyakorlok megint 50 meterrol siman lelolek az tuti, az elso gyakorlaton is eleg jokat lottem((8,XX) amikor a vizsgat tettem le... bar persze ha adsz a kezembe egy PA-63ast akkor tuti, hogy 20 meterre sem talallak el(szar-e a fegyver? ) -
fanatifo #145 Hát a hangok......brutálisak rátettem a hangfalakra beszarás istecsászár pedig nem THX -
#144 Jah, ign-jot adott+korrekt lett az IGN review-ja termeszetesen atszemezgettem,ök 5 oldalban targyaltak, és sztem facca review lett; mindenre kitér, végülis irtak elönyöket hatranyokat, de a hatranyokat sem kemeny éllel irtak, vegulis oylan dolgok kerültek be negativumnak, ami amugy is sejthetö volt...(1 nagyon picit fajlaltak, h. nincs multi; a rövidseget ugyszint(de többször végigvihetö, mert élvezet, azt irták!!) + nagyonpicit hatrany lett az is, h. azt csinalod végig... hmm...ez lehet erösseg+hatrany is (marmint h. ncisn jarmüves/lopakodos stb. rész...sztem pozitivum, masnak negativum...) vegülis azt irtak, h. 1 fun-lövöldözös gém; a graf-ot of course magasztaltak+hangokat... -
fanatifo #143 ign meg 8.7et de azt irják minden csúcs szuper csak irgalmatlanul rövid!Akkor mégis igazak a pletykák.... -
fanatifo #142 Ú vazze 7.4et adott a gamespot..... -
#141 http://ps2.ign.com/articles/690/690579p1.html
ign review... -
Sliderx #140 Úgy tűnik hamarosan beszerzésre kerül a játék. Kíváncsi vagyok milyen lesz. -
#139 nah, nekiallok pc-n hamarosan a BLACK-nek... :-D BLACK HAWK DOWN!!! :-) -
#138 toza...thx; nem vagyok raszorulva a gyüjtesre; de ha nagyon akarsz gyüjteni nekem, akkooo' gyüjtsééé... amugy meg csak 1-esre annyi gém van még amit ki akarok tolni, h. sztem 3 elet keves lenne; ha egyaltalan nem alszok, akkor is... :-)
A vege már picit agyatlan red faction pirga? :-) Lehet h. ad vmi extrakat; ha kinyomsz midnen mission-t...vagy nem? :-O -
toza #137 es szeretnem megragadni alkalmat h kezdemenyezzek egy gyujtest szegeny tarsunk,dinomano szamara!aki legjobban van raporogve jatekra ,de konzol hijjan nincs lehetosege nyomni vele!szal ha vkinek van ps2 ese vagy boxa es tud biztositani 1 napi hideg elelmet,es egy agy nelkuli szobat szamara(mert hat aludni ugysem fog..),az szojjon..kosz. -
toza #136 hat en meg agyon imattam jatekok par hsz szal korabban,es kb tenyleg graf meg kornyezet miatt jo csak mostmar erzem...vegul is lehet agytalan lovoldozve is vegig rohanni mappokon,de ovatoskodos egyesevel leszedos megoldas is izgisnak mondhato..neha kicsit paraztatoan sokan vannak... ja es szvsz en rohattul leszartam h nem tom teljesiteni mind a 12 kuldetest mapponkent,kb nem sok ertelme van..(vagy de?!)igyhat a jatekmenettel sincs sok bajom...
csak hat ugye mocsok rovidre sikerult,vege meg nyomaszotjan gojo osztasrol szol kizarolag...barcsak raktak volna bele kiscivel tobb extrat..
ja meg tarsakkal nyomos mappok is mokassak mert hat kb nem sok mindent csinalnak legtobbszor es ez erdekes..
de azert ottvan nagyon... -
#135 aham..bizti jo lehet; nekem sajna nicns 2esem, de ha sok black-hez hasonlo gém lesz, kénytelen leszek beszerezni egyet... habar van 1 rakat übermegaatomfaccaps2-gém, jajaj... :-) -
fanatifo #134 Hát még csak a második pályán vagyok egy erdőbe az nehezebb mint az eslő pálya de eddig nem nehéz de durvajó tényleg a game nekem bejön -
#133 fanatifo, technikaliag is le elöttük, maxira kitoltak ps2-kepessegeit; le a kalappal; legalabbis durvajo motort irtak+az alapban 1 pozitivum; h. minden szetlöhetö+alapban mocskos a környezet+a gémer csak rondit+pusztit! :-) Mennyire nehez ill. kihivas? nah, én off... FearEfect2... -
fanatifo #132 ez nem iylen ez pörgős akciódus szuper game csúcs grafikával!!!! -
#131 jo, ne veszekedjünk máááá... :-D csak azért ne, mivel (igaz, h. az fps-kategoriat vmilyen szinten az elethüseg is jellemzi...) az elethüség fölé én is a jatszhatosagot emelem; aranyosak a rainbow six-ek is, de sohasem voltam tulzottan oda értük; jobban szeretem az arcade-osabb pirgat; mint a "minden idegszalam feszül, ha 1et hibazok, kinyirtak; és kezdhetem elölröl" gémeket... :-D -
fanatifo #130 töröház=tömbház hihi -
fanatifo #129 szal kipróbáltam!
Lehet szidni hogy agyatlan lövöldözés de abban a legjobb!Grafika bokámat lehugyozom amikor egy rakétavetővel beleküldtem egy töltetet egy töröházba és az összes!!!!!!! üveg kitörött és repültek ki belőle az emberek!!
Sztem nnagyon állat game -
#128 Egy lamertől mit is várhatnék, aki összekeveri az autós játékot a szimulációval. -
#127 loal :))))))))) ez odabafott -
#126 Ne keverd össze az "élethűbb" és "kezelhetőbb" szavakat. -
#125 De. Egy igazi fegyvert a kezedben fogsz, a mutatóujjaddal húzod meg a ravaszt, kapkodva célzol ha lőnek rád, és nem lősz ki pisztollyal egy 50 méterre álló ellenséget remegésmentes kézzel. -
vg #124 Ezt ugye nem mondod komolyan???????????? -
#123 Egy FPS élethűbb sokkal gamepaddal, mint egérrel / billentyűzettel. Ha meg lövöldözni akarsz élethűbben, akkor ajánlom a fénypisztolyt és a Time Crisis sorozatot PS2-n... -
#122 Azok valszeg direkt vannak a játékban, más helyen is volt ilyen akadály, hogy ne tudj visszamenni. Szerintem akkor tölt új textura készletet a játék, mert egy pályán belül vannak eléggé különböző szakaszok is. -
#121 zsoltee...bizti jo lehet; faszányosnak tünt a gém; bár még nem toltam..le a kalappal, h. egy normalis motort irtak+nem akartak nagy lóra ülni(a'la Killzone... nem lett nagy szam+akadt is; és HALO-gyilkosnak akartak beallitani gémet, oszt HALOnak nyomaba sem ért...)...Black-ben ranezesre midenn tetszik; környezet, a graf. stilus; a kidolgozas; a hangok stb...) faszányos lehet na... -
zs0ltee17 #120 sztem nincs vele semmi gáz! nekem nagyon bejön a game! grafika is nagyon szép! nem akadozik mint a killzone! azt nem értem unkown-ba hogy azt írta látott belőle 30 percet de úgy ír a játékról mintha már 3-4 pályáz kivitt volna! ami azért elég nehéz mert egy pálya kb. 30-40 perc! ami megin sztem egy pozitívum!