840
Criterion FPS ps2/xboxra
-
#840 thx
-
Zozo76 #839 Szia!
A vateran lattam eladot valamelyik nap. -
#838 vennék xbox verziós blacket ha valakinek van eladó...eredeti érdekelne, postai utánvéttel kérem privátban értesítsetek.
ár 2000-2500 + posta mellett érdekelne.
köszönöm a figyelmet. -
#837 egérsebesség....:)
analógsebességet -
#836 sziasztok!
ma szereztem meg a játékot nomral módon csináltam meg az első pályát ( igencsak könnyű volt:D)
kérdés : az egér sebességet nemlehet föntebb venni vhol?:S én sehol se találtam... olyan lassú:( -
toza #835 nem
-
KOVU #834 hali
sry az ilyenért látom hogy ps 2 és xbox de nem jelent meg pc re vagy nem tervezik?
elöre is thx ^^ -
balogh99 #833 szerintem ird be a youtube.com-ra a pálya nevét és ott az egész pályárol van video.
én ha el akadok valamien game-ban mindig ezt csinálom
bevált ;) -
#832 Tudtommal sehol nem lehet elakadni robbanószer hiányában, szóval tuti van megoldás, de sajna nem emlékszem arra a részre.bocsi -
krisz0305 #831 hali, egy kis segítségre lenne szükségem..
TIVLIZ ASYLUM nevű pálya (az 5. pálya)..
már kétszer akadtam el a pályán, először azért akadtam el, mert nem vittem magammal rakétavetőt, és valami nagy atombiztos bunkert kellett volna szétlőnöm vele.. de erre rájöttem utólag és már tudom:D
de a másik ahol elakadtam.. az nagyon felidegesített.. blackmail, intel 5/5ön volt már..
bementem egy helységbe, az ajtó becsukódott magam mögött, bennt egy csomó ellenfél.. (köztük olyan kötsög is, aki ilyen pajzs-szerű izét tart maga előtt - eddig 3 ilyennel találkoztam, de nagyon utálom őket xD), nah de mind1, mindenkit kinyírtam a helységbe.. (ez a második ilyen helység volt amúgy, de az előzőnek egy ajtó volt a végébe).. ennek meg egy ilyen bunkerszerű izé, amit akárhogy lőhettem, semmi baja nem lett..
és felvetődött bennem a gyanú, hogy vinnem kellett volna magammal valami jó kis rakétavetőt..:S
és ez már nagyon a pálya végén lehetett, mert már mindent összegyűjtöttem (kivétel az elrejtett fegyver), és már kb. 2 órája játszottam.. utolsó checkpoint után voltam..
naszóval, az lenne a kérdésem, hogy jól gondolom-e a dolgokat, és a rakétavető hiánya miatt nem sikerül ott továbbmennem, vagy valahol "rossz fele fordultam"??? :D
nah, milyen szép hosszú szöveget írtam :P
remélem valaki tud segíteni :P -
bence19940611 #830 HI ALL! Az lenne a kérdésem hogy kell átnevezni a profilnak a nevét,mer nem találom. pls help!!! előre is köszi! -
#829 LOL
vmiert nem akarta pedig elhiheted hogy probaltam, de ezek szerint rosszul, mert most mar csinalja! :)
koszi -
#828 hyy nekem is megvolt a BLACK :) naon cool game volt a is jo volt mikor 1 tárat kellet löni egy emberbe :) de a vége volt a leggkeményebb mikor sokan jöttek egyszerre ja + az amelyik a hidon jácodik -
#827 D-pad vmelyik irányba -
#826 sziasztok! Hard-on jatszok es nagyon tetszik! ...de van egy olyan problemam, hogy a felvett 3 HEALTH PACKET-bol amikor nagyon lecsokken az eletem, nem tom melyik gombbal kell beadni egyet.
pls help! -
Zozo76 #825 Hat aki birja... :))) -
ballor #824 a hard a legjobb fokozat
a többi csak bejáratás -
Zozo76 #823 Na, az utolso palya jon mar csak a HARD fokozaton. Azt meg valahogy tul kene elni, de eleg kegyetlen lesz a NORMAL fokozatnal is szoptam rendesen rajta. Utana ha sikerul johet a BLACKOPS de ha minden igaz ott mar hasznalhato a SILVER fegyver. Persze ugy sem egy setagalopp de legalabb kaszalni lehet a palyan! :) -
ballor #822 a belső teremben? az szuper
addig míg le nem szeded a két "lövészt", addig terem magától :) -
#821 A játékközbeni mentés hiánya a gulag pályán vált át szópókára,nah azt néhányszor már elkezdtem,de a shátgános rvaszájukat mindig széjjellőnek.
Egyszer már kipörgettem a gamét,akkor nem tűnt ilyen nehéznek :( -
Zozo76 #820 Hat igen. Ma nekem is 2 oram volt csak mielott indulnek melozni es inkabb neki sem kezdtem mert az elozo szint is masfel oraig tartott nekem HARD fokozaton. Eleg lassan szoktam haladni az ilyen jatekokban de persze ebben az is kozrejatszik hogy rendesen korbe szoktam nezni a palyan. Van ugy hogy a kornyeken kinyirok mindenkit aztan nem megyek tovabb hanem meg "setalok" egy keveset. PL az masodik, hajnali palya az erdoben. Az RGB kabellel igen szep. Erdekes hogy itt pihen az XBOX mellett az XBOX360 is, aztan mar 2 hete be sem volt kapcsolva mig a BLACKet siman nyomom. :) -
ballor #819 én szerettem, sőt nagyon szerettem
szeretem most is :) jól van ez így -
#818 na igen, engem is ez aggaszt, hogy több mint fél órás küldetések vannak, és ha kikapcsolod játék közben, kezdheted elölről. -
FoReWeR #817 A játék tökély csak ez az egy dolog szar mert pl múltkor sietnem kellett és nagyon sokáig eljutottam de nem tudtam le menteni és kezdhetem előröl az egészet:( -
ballor #816 sehogy
pályák végén lehet
pályák közben checkpointok vannak csak
(tudom, most jön az, hogy: de szar játék, ilyen ramaty mentést nem láttam még stb. ennek ez a "szabálya") -
FoReWeR #815 Valaki mondja már el hogy játék közben hogy lehet menteni? -
#814 háát jah, Én még azt sajnáltam h nem lehet bujdosni, h ne vegyenek észre:S -
Zozo76 #813 -
#812 Jó wallpaper, lementettem! :-P -
Zozo76 #811 -
#810 Akkóóó' meg menni kell, sehol semmi problem... :-P -
Zozo76 #809 A haverom is vegigtolta vagy 4x az egesz gamet legutoljara a legnehezebb fokozatban. Raadasul o PS2n mig en XBOXon. O is ezt tapasztalta hogy van olyan resz hogyha nem mesz elore hanem allsz es onnan lovoldozol akkor a progi is allandoan nyomja az ellent. -
#808 Hmmm...nem tudom, h. vegtelenitettek-e az ellenek..Anno en vhol a game közepen voltam kénytelen elbujni egy szobaban; és ott mintha folyamatosan jöttek volna az ellenek, egyszerüen nem akartak elfogyni... Utana kimentem; valahogy sikerült tulélnem a dolgokat; de kint meg kevesen voltak... Szoval...Vagy qrvasok ellent kellett ott legyakni; vagy "büntetett" a program me' gyáva voltam... :-P -
#806 Nincs is bicska... -
Zozo76 #805 Annal is inkabb mert a game surun eljatsza hogy ha beallsz valahova onnan lovoldozve es olyan a palyaszakasz, addig kuldi az ellenfeleket amig nem mesz tovabb es nem ersz el egy pontig. Elobb utobb ott alsz kiurult loszerkeszlettel meg egyszal bicskaval es enekled a szovjet himnuszt, mikozben vegso elkeseresedben es kimerulten elindulsz a bicskaval az ellenfelek fele... Nemsokara jon egy klasz GAME OVER... -
#804 Ja-ja, ahogy irod...a végén jöttem rá én is az okosságra, hogy nem kell végigszenvedni minden ellenfelet+leosztani mindenkit... :-D De addigra, mire leesett a tantusz, már az ellenek 95%at kinyirtam, a végére maradt pár bazooka-s emberke... :-) ...De inkabb rohantam! :-\ -
#803 De már végigvittem. -
#802 Elég, ha egyszer végigviszed. Nem kell hardon. -
#801 Ha hardon megcsináltam? -
Zozo76 #800 Azt hogy kromszinu fegyereid lesznek es nem fogy el a loszer soha. Igaz ugyan hogy tarazas van, de a loszer szamlalo mindig 999-et mutat. ;)