52
-
Komolytalan #12 Én úúúúgy örülök. Valaki nem akar nekem is venni egy céget? Elég lesz kisebb is:-D -
#11 Ez nem egyértelműen biztos, viszont köztudott, hogy az egyik nagy számtech bolthálózat alapítója annó másolt Amiga játékokból lapátolta össze az első üzlethez szükséges pénzt :) -
Chriss745 #10 Nekem TVNet van otthon, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Az egyik, hanem a legolcsóbb netet biztosítanak ADSL technológiával, nagyon megbízhatóan és normális ügyfélszolgálattal.
Előtte T-Online-os voltam, no, arra mindez nem mondható el.
Sajnos az meg, hogy versengenek egymással ránk nincs nagy hatással, ugyanis a T-com diktálja az árakat, ők esetleg éhbérért güriznek, hogy minél olcsóbbak legyenek.
A T csoportnál kéne a politikai befolyást eltűntetni (marha nagy lóvé van benne, emberek!!!) -
#9 "a "boltot" számítógépes játékokkal folytattam" szal warezolt magyarul:))) -
#8 Sztem egy saját tulajdonú cégnél ez teljesen rendben megy így. Perszem, h az ember a saját gyermekét tolja.
A gond ott kezdődik, amikor nagy állami vagy részben állami cégeknél zajlik ugyanez a sógor/koma módszer. Ott a mi pénzünkre megy a játék... -
#7 Jól elrejtetted a mondandódban a szarkazmust, de észrevettük ám :))) -
#6 Nade emberek ! Tudjunk már végre örülni embertársaink, SŐT honfitársaink sikereinek ! Csak így tovább ! -
#5 Ez a mondat természetesen nem igaz.
Valójában:
Apuci megvette a TVnet a fiacskájának játékgép helyett, és beültette az igazgatói székbe
Hogy is volt azzza vicc, hogy:
Öreg igazgató behívatja Kázmért.
- Ön jó munkát végez nálunk, még csak két éve van ugyan a cégnél, de már megjárta a szamárlétrát legalsó fokától az osztályvezetőségig. Most, hogy 55 éves lettem úgy érzem ideje visszavonulnom, és önt szemeltem ki utódomnak. Mit szól ehhez?
- Köszönöm.
- Lehetne egy kicsit bővebben?
- Köszönöm apa.
-
#4 A szüleimnek is TVnet van. -
vg #3 "Természetesen nem úgy kezdődött a dolog, hogy apuci beültette a pici fiát valamelyik érdekeltsége igazgatói székébe."
Az, hogy ez meg lett említve nekem kicsit gyanús! -
An-Dee #2 elvileg, gyakorlatilag meg nem -
#1 Na itt biztos sok okos hozzászólás lesz, én az egészből annyit szűrök le, hogy az internetszolgáltató cégek/vezérek törekvései és a kiélezett piaci verseny az internet szempontjából az ügyfelekre vetítve csak jó, hiszen lejjebb nyomja az internetárakat.