52
  • Komolytalan
    Én úúúúgy örülök. Valaki nem akar nekem is venni egy céget? Elég lesz kisebb is:-D
  • St
    Ez nem egyértelműen biztos, viszont köztudott, hogy az egyik nagy számtech bolthálózat alapítója annó másolt Amiga játékokból lapátolta össze az első üzlethez szükséges pénzt :)
  • Chriss745
    Nekem TVNet van otthon, és nagyon meg vagyok velük elégedve. Az egyik, hanem a legolcsóbb netet biztosítanak ADSL technológiával, nagyon megbízhatóan és normális ügyfélszolgálattal.

Előtte T-Online-os voltam, no, arra mindez nem mondható el.

Sajnos az meg, hogy versengenek egymással ránk nincs nagy hatással, ugyanis a T-com diktálja az árakat, ők esetleg éhbérért güriznek, hogy minél olcsóbbak legyenek.

A T csoportnál kéne a politikai befolyást eltűntetni (marha nagy lóvé van benne, emberek!!!)
  • uniu
    "a "boltot" számítógépes játékokkal folytattam" szal warezolt magyarul:)))
  • papabear
    Sztem egy saját tulajdonú cégnél ez teljesen rendben megy így. Perszem, h az ember a saját gyermekét tolja.
    A gond ott kezdődik, amikor nagy állami vagy részben állami cégeknél zajlik ugyanez a sógor/koma módszer. Ott a mi pénzünkre megy a játék...
  • mrzed001
    Jól elrejtetted a mondandódban a szarkazmust, de észrevettük ám :)))
  • Sir Quno Jedi
    Nade emberek ! Tudjunk már végre örülni embertársaink, SŐT honfitársaink sikereinek ! Csak így tovább !
  • mrzed001
    Ez a mondat természetesen nem igaz.
    Valójában:
    Apuci megvette a TVnet a fiacskájának játékgép helyett, és beültette az igazgatói székbe

Hogy is volt azzza vicc, hogy:
    Öreg igazgató behívatja Kázmért.
    - Ön jó munkát végez nálunk, még csak két éve van ugyan a cégnél, de már megjárta a szamárlétrát legalsó fokától az osztályvezetőségig. Most, hogy 55 éves lettem úgy érzem ideje visszavonulnom, és önt szemeltem ki utódomnak. Mit szól ehhez?
    - Köszönöm.
    - Lehetne egy kicsit bővebben?
    - Köszönöm apa.

• dokar
    A szüleimnek is TVnet van.
  • vg
    "Természetesen nem úgy kezdődött a dolog, hogy apuci beültette a pici fiát valamelyik érdekeltsége igazgatói székébe."

Az, hogy ez meg lett említve nekem kicsit gyanús!
  • An-Dee
    elvileg, gyakorlatilag meg nem
  • Sheltem
    Na itt biztos sok okos hozzászólás lesz, én az egészből annyit szűrök le, hogy az internetszolgáltató cégek/vezérek törekvései és a kiélezett piaci verseny az internet szempontjából az ügyfelekre vetítve csak jó, hiszen lejjebb nyomja az internetárakat.