368
Játék határok nélkül
-
Minden nyáron ezt vártam, voltam vagy 8 éves kb....:)mai szemmel kicsit fura lenne nézni, de sztem teccene most is:)) -
jaja, tök jó volt :)
Játék tatárok nélkül
-
Vegas #29 "átoszión, e, (füttyy)" -
Nagyojó sorozat volt!
Amikor csak tehettem néztem!
kár,hogy ma már nincsenek ilyen szinvonalas műsorok a TV-ben! -
ja, tök jó volt, én állandóan néztem -
Egyszer müanyag-halakt kellett kifogni egy medencéből, és a halak nagyon élethűek voltak. Erre a Gundi ezt mondja: Kinek lesz több élő műanyaghala :) -
A legjobb volt amikor mondta:"bemutatott egy orra típusú esést":) -
Unreal1942 #24
HA lenne akkor egy nagy orrú smilét tennék be....
-
sajna a digitalizálás nem megy de szivesen eladnám őket. érdekel valakit?
-
Gundel Taki volt a legjobb. Olyan szövege volt! Azóta a kedvenc színem a sárga :) -
Goth #21 áhhh bakker k.rva jó volt! Nem tom már mért nem adják, azóta sincsen még egy olyan jó sorozat.
De van helyette mónikasó megy győzike!
juhú pf... -
Unreal1942 #20 Mivan nektek má Győzi nem is jó?
-
énis néztem szinte mindíg kár h ma már nincsenek iylen műsorok sztem fontos lenne -
jajj ezt én is néztem, nagymaminál bratyóval :lál -
És esetleg nem tudod bedigizni és feltenni valahova?Érdekelne.És szerintem nem csak engem. -
nekem megvan vagy három adás vidkazon! anyám leste állandóan és mivel csak 1 tvnk volt ezé én is néztem de nem volt rossz :) -
ez de jó volt:D -
Imadtam! Mindig neztem! -
mennyé mennyé menyé mennyé:D áh , régen én is néztem, meg is vettük társasjátéknak, csak a darabjait eljátszottam:D -
egen, én is néztem mint állat..:P -
A játék 1965-től létezett, mi 1993-ban csatlakoztunk, 1999-ig 3x nyertük meg, amikor is befejeződött, mert nagyon veszteséges volt. Itt van egy, a műsorral foglalkozó francia oldal(maga a műsor is francia volt). -
winnie #10 gyerekek voltunk, szerettük.
ma már idejét múlt lenne. -
nádzson jó műsor vót
-
Unreal1942 #8 És a helyszínen élvezhetetlen volt az egész. Na akkor lett elegem belőle.
Egyébként valóban szórakoztató volt annakidején, de ma már ne tudna lekötni. -
Mi volt az angol neve a játékoknak? :o -
imádtam(: -
Takezó #5 jaja, városligeti tónál vót a magyar verseny, és tök jók voltunk... hajjajj, fiatalságom^^ -
Roll #4 Erre én is emlékszem, mindig néztem. :-DDDD -
ú tök jó volt, hajrá sárgák :) voltunk bajnokok is asszem 2szer, meg rendeztük is a versenyt -
"Ha csak 1 adás az is jó lenne" 
-
Gondolom vagyunk egy jópáran akik régen nézték és szerették ezt a kiváló televíziós vetélkedőt.Az lenne a kérdésem hogy esetleg valakinek nincs-e meg videókazettán vagy cd-n valami felvétele.Ha csak 1 adás az is jó lenne.Szerintem sokaknak örömet szereznénk ha újra meg tudnánk nézni 1-2 adást.Szóval várom a hozzászólásokat.