10
  • smv
    #10
    /off
    Kárlosz mucsácsosz de szemtanna 57890023 részének könyv adaptációja stb. :)
    /on
  • immovable
    #9
    Igaz. :)
    OFF: Villalakók...rettenet...kultúrszenny...stb...:)
  • smv
    #8
    Igen, bocsi igazad van. Nem szóltad le. De ez azon nem válaszol, hogy divat szintjére süllyeszted. :) Sőtt, ezekután könyvet se írjunk, mert már a villalakóknak is van, tök divat az egész. :D Na jó mind1, leálltam.
  • immovable
    #7
    Nem is szóltalak le...csak leírtam a véleményem ami persze sokakban ellenszenvet válthat ki, de akinek nem inge nem veszi magára...:)
  • smv
    #6
    Az ilyen blogokat nem kell elolvasni és kész. Én sem tartom az enyémet egy baromi érdekes blognak, de nem is azért csinálom, és ahogy a legtöbb blogger sem azért csinálja (kivéve a sok 12 éves most én vok a menő a blogom miatt arcot, meg a freeblogosok), hogy milliós olvasótáboruk legyen.

    Részemről én szeretek blogot olvasni, ha tényleg egy olyat találok, amit megértek, és akivel hasonlóan gondolkodom. De szerintem ez pontosan ugyanaz, mint, hogy túl sok az apróhirdetés/porno/games/stb szájt a neten. Attól még, hogy engem valamelyik nem érdekel, nem szólom le azokat, akik csinálják. :)
  • Dzson
    #5
    Blogot 90%-ban az ír aki annyira magányos vagy szerencsétlen, hogy a hülyeségeit már a haverok, ismerősök, barátnők, rokonok sem hallgatják meg.
  • MrPrise
    #4
    Ha valakinek van erre ideje akkor írjon blogot.
    Senkinek sem muszáj elolvasnia ;-)
    Pl még sosem éreztem késztetést, hogy egy csak blogokat tartalmazó oldalt felkeressek, hogy na most aztán elolvasom mi történt xy-nal.
    Azokat meg pláne nem értem akik csak azért írnak, hogy teljen a blogjuk.
    Viszont velem is (és szerintem mindenkivel) történnek olyan dolgok amiket szeretnék valahogy megőrizni, mert valamiért érdekesek vagy fontosak nekem. Ezeket lehet, hogy leírom, de nem biztos hogy azt szeretném hogy mindenki el tudja olvasni a neten...
  • immovable
    #3
    Az lehet, de már minden kis csíra blogot ír mert menő...nem vagyok a blog ellen, pl nagyon hasznos ha egy szakember vagy egy tudós esetleg egy híres író nyilvános naplót vezet, de hogy mindenféle xy leírja, hogy tegnap benyomot egy rántottát, meg találkozott a postással az kit érdekel, persze mindenki írjon nyugottan, szíve joga...csak hát különösebb értéke nem lesz...
  • smv
    #2
    Ez az egész blog fikázás egy nagy divat marhaság.
  • immovable
    #1
    Ez az egész blog mánia egy nagy divat-marhaság...