P2P oktató oldalt kényszeríthetnek bezárásra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az MP3DownloadCity.com oldalt üzemeltetõ Cashier Myricks ugyanis azt ígérte a letöltõknek, hogy az általa összeállított anyag segítségével elkerülhetik a bírósági pereket, és 100 százalékig legális módszert használva folytathatják letöltéseiket. "
Én is elintézem nekik, hogy pl letelepedhessenek nálunk, mert nálunk a médiatartalmak letöltése legális függetlenül a forrástól.
😉))
Egyre jobban az az érzésem hogy kell a fenének az az amerikai vízummentesség! Amúgy a világban az az általános tendencia, hogy minnél szemetebb egy ország kormányzata, annál jobban megnehezítik a külföldiek és saját polgáraik mozgását. (Amúgy amerikai kettõs-állampolgárság sincs)
Én is elintézem nekik, hogy pl letelepedhessenek nálunk, mert nálunk a médiatartalmak letöltése legális függetlenül a forrástól.
😉))
Egyre jobban az az érzésem hogy kell a fenének az az amerikai vízummentesség! Amúgy a világban az az általános tendencia, hogy minnél szemetebb egy ország kormányzata, annál jobban megnehezítik a külföldiek és saját polgáraik mozgását. (Amúgy amerikai kettõs-állampolgárság sincs)
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Tehát ha jól értem, akkor a vásárlók megtévesztése miatt perlik. 😊 A fogyasztóvédelem lecsap.
"A legfontosabb, hogy nem szeretnénk, ha a felhasználók szerzõi joggal védett tartalmak miatt kerülnének bajba" szöveeeg 😄
én ugy értelmeztem, hogy ez nem egy p2p kliens használási tutorial, hanem egy kliens készítésére leirás és kód részlet. Pénzt kérni érte baromság, egyébként tanulás szempontjából nem elhanyagolható
én ugy értelmeztem, hogy ez nem egy p2p kliens használási tutorial, hanem egy kliens készítésére leirás és kód részlet. Pénzt kérni érte baromság, egyébként tanulás szempontjából nem elhanyagolható
http://www.lohere.net - a MagyarChan
valamirõl lemaradtam? a p2p mióta illegális? még a meincanfot is lehet olvasni az usában(igaz beregelnek...).
P2P for dummies ...és ezért pénzt kérni. Vazz... ezért járna a seggbekúrós börtön.