Kaliforniai céghez igazol DVD Jon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
http://ly.lygo.com/ly/wired/news/images/full/dvdjon_f.jpgA 21 éves Johny boy
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
Na jó, módosítom a mondatot:
különben nem lenne másolt gyári DVD film egyáltalán :p
Így megfelel?
A Hyppolitot meg sztem ki.... teheted az ablakba :p
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szerintem mondjuk ki rendesen: a DeCCS-t (is) köszönhetjük neki 😊
Jól írta MrTressy, neki köszönheted, hogy az eredetit le tudjuk szedni a lemezrõl, így más fel tudja írni ezért "irt dvd filmet is tudsz nézni a gépeden... nem csak eredeti müsorost"
(különben nem lenne írt DVD film egyáltalán :p)
részben igazad van, mert linuxon eredetit hála neki nézhetünk
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
az ilyen emberek miatt, mint Te, szvsz sokan kezdtek szimpatizálni a fasisztákkal ...
Forza.
viszont tud ilyen okosságokat.
www.afa.ini.hu A \"demokráciát\" SZOLGÁLOD! A liberalizmust SZOLGÁLOD! A dávid csillagot SZOLGÁLOD! Israel népét SZOLGÁLOD!
A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Az írt nincs titkosítva.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Amúgy szerintem csak a kezébe adtak egy cd-t (dvd johnhoz milyen fainul passzol a cd) leültették egy gép elé, és lekapták... 😛
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Aztán majd jön a a Blue-ray Jack, vagy HDDVD Teddi.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.