66
Immár játékban is.
-
#26 gyűlölöm. -
#25 sztem elbujdosott, de az is lehet h agyonvertek csak nem tudunk rola. -
#24 dzsí mesternek bejövősek ezek a gammák ugylátom .as::DAASDDSAD -
#23 érdekes dolog az emberiség. ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést: mi a fene baj van az emberekkel h nem verték agyon a Crazy Frog nevű gané kitalálóját amint meglátták? ezt sehogy sem tudom megérteni... -
#22 1 évvel ezelőtt még aranyosnak találtam mikor láttam róla egy kis videot, de mára utálom, a csapból is az folyik :C -
#21 nekem mar az a hang is az agyamra ment, erre jott hozza egy logo pocsu undorito kis beka.
Az a szornyu h ez meg valakink tetszik is... -
#20 Ja van, eredetileg a tröttyögő hang, a neten terjedt régebben, valaki trabantot próbált valaki utánozni :) -
Kanál #19 akkor is faszság -
#18 Nem trabant, motor. -
#17 Ez a béka egy rakás szarnyit se ér, htxsry. -
#16 ja trabant is van?
-
#15 Áhá hát ezért találták ki! Mert én nem értettem, mi az köze egy hülye békának, egy trabantnak, és a beverly hills-i zsaru zenéjének egymáshoz. -
#14 én nem.
-
#13 És te boldog vagy bazdmeg? Sajnállak. -
#12 énis alig hittem el. -
ZsirosKenyer #11 jéééé! -
#10 ja van neki nemi szerve is?
én nem látam a klipbe
[nemtrendiee] -
#9 lesz majd censored meg uncensored verzió is ahol a béka nemi szerve nem lesz majd kikockásítva:O -
#8 :D
egyébként ezt a szar békát is csak azé találták ki h legyen vmi majomság(békaság) ami hozza a pézt a konyhára és persze trendye legyen.
-
cyrus #7 Témaindító: Duddits -
#6 ez valami vicc ugye? gusztustalan. -
Kanál #5 net kedvenc békája
ezt csak az idióták csípik -
Kanál #4 istenem bazmeg -
Ben C #3 Ne már. -
#2 pf.
lol.nagyon népszerű ez a béka.. -
#1 A mai nap kaptam egy érdekes e-mailt, amibe közölték velem, hogy a The Annoying Thing-ből megismert béka már játékban is fog szerepelni. A játék neve Crazy Frog Racer lesz és karácsony előtt lesz megvásárolható, PC és PS2 tulajdonosoknak, ezáltal a net kedvenc békája betör a játékszoftverek piacárai is, a popszakma után. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a hivatalos oldalt.
Playware
Hivatalos honlap!