Crazy Frog Racer
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Áhá hát ezért találták ki! Mert én nem értettem, mi az köze egy hülye békának, egy trabantnak, és a beverly hills-i zsaru zenéjének egymáshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
jéééé!
lesz majd censored meg uncensored verzió is ahol a béka nemi szerve nem lesz majd kikockásítva:O
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
:D
egyébként ezt a szar békát is csak azé találták ki h legyen vmi majomság(békaság) ami hozza a pézt a konyhára és persze trendye legyen.
<#levele>#levele>
egyébként ezt a szar békát is csak azé találták ki h legyen vmi majomság(békaság) ami hozza a pézt a konyhára és persze trendye legyen.
<#levele>#levele>
Kuss!-magyarázta.
Témaindító: Duddits
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
net kedvenc békája
ezt csak az idióták csípik
ezt csak az idióták csípik
BUDA > miskolc.
istenem bazmeg
BUDA > miskolc.
Ne már.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
A mai nap kaptam egy érdekes e-mailt, amibe közölték velem, hogy a The Annoying Thing-bõl megismert béka már játékban is fog szerepelni. A játék neve Crazy Frog Racer lesz és karácsony elõtt lesz megvásárolható, PC és PS2 tulajdonosoknak, ezáltal a net kedvenc békája betör a játékszoftverek piacárai is, a popszakma után. Ha nem hiszitek, nézzétek meg a hivatalos oldalt.
Playware
Hivatalos honlap!
Playware
Hivatalos honlap!
← ElőzőOldal 2 / 2