Crazy Frog Racer

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_crazy_frog_racer.shtml
Hali sehol nem találok hozzá serialt....adjatok egyet pls!

Ettöl még a Nfs Most wanted is sokkal jobb !
Nekem ez a játék (hogyis mondjam) jó lenne ha nem olyan hülye pályákon kellene száguldani.És ami még idegesitõ volt,hogy nem lehet két külön gamepadra beállitani
,mert ha az egyik azon van a másik billentyüzetröl tudja csak vinni.meg nem szorakosztat.
hai
új weboldalam ma csináltam(03.07)2006.
www.crf.gportal.hu
legalább nézd meg!

c115

én még mindig nem találom a jelszót lécci valaki küldje el PÜ-be vayg irja be ide PLZ köszi

Get a life!

Csuhai G
Operating System:
Windows 98/200/XP

Processor:
Intel Pentium II 400 MHZ or equivalent

Video Card:
Minimum: GeForce or equivalent. Support for 32 bits textures and 32 bits display (True Color).

RAM:
Minimum: 256 MB

300 MB of free disk space.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

LouiS Kmét
Sziasztok !
Be tudna valaki tólni ide readmet ?
Fiamnak kisebb a gépe és hogy megéri-e letölteni ?
elöre is köszi !

mostmár nekem is megy !elöször kormányra állitottam az volt a baj:köszi
nekem a space az oké

REAL MADRID

Csuhai G
betû az "Oké"

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

elinditom a reloaded verziot: video-beadja a menüt:tudok benne lépkedni,de egyik menüpont sem reagál bármelyik billentyüt nyomom le.....
Csuhai G
Igen, szerintem is! :(

NA sztem eléggé über láma játék lett!
Olyan egyszerjácccchatóós!

REAL MADRID

Csuhai G
Még annyit elmondhatok róla, hogy vicces, és hogy nagyon jók a pályák, bár pár helyen elég kiszámíthatatlan!

Csuhai G
Nah leszedtem! Szerintem elég közepesre sikerült ! :(
A grafika elég csúnyácska, az irányítás gagyi, viszont van 1-2 jó dolog: érzed a sebessséget, sok választható karakter, + a Reloaded feltörte az SF 3.5-ös védelmet! :D
Elég rövid kis értékelés volt, de még nem játszottam vele sokat, ezért nem akartam mindent elõre leírni!

[HUN]FaTaL
hm mégse, valami barom nukeolta, nforceon nem jelzik szerencsére

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
nuke

http://goo.gl/gd6Zi5

grebber
RELOADED the BEST ezt nem elég 1x hangsulyozni:D

2005-12-28 PC Game ISOs Crazy Frog Racer (c) CDV RELOADED 28x15 MB

Next PC upgrade: 2022

De, jó az a kód, csak winrar valamelyik ujabb verzijaval probaldd meg kicsomagolni, mert eloszor nekem sem ment amikor a Total Commanderben probalkoztam vele, de WinRARral ment!De vigyazz a jelszonal ne legyen se elotte se utanna ures hely!
ez lenne a jelszó?
ez nem jó

\\__/) (O.o) ( } { )

gameplusz
www.extreme-torrent.dl.am

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

hi
mondana vki egy jelszót?

\\__/) (O.o) ( } { )

Tudna valaki segiteni? Elinditom a jatekot aztan a videobejatszas utan azt irja hogy pleas enter the correct cd... gondolom valami nocd crack kellene neki, ha vlaakinek esetleg elindult mashogy kérem ossza meg velem és másokkal tapasztalatát!Koszi
Köszi de megvan a jelszó " www.extreme-torrent.dl.am "

Megjelent a PC-s verzió Torrenten is, de nem tudom a jelszót a kicsomizáshoz !!
Pls HELP !

Csuhai G

Duddits
Crazy.Frog.Racer.PS2-Allstars

Bakker nagyon szarok a screenshotok!!!

REAL MADRID

ngcsnet
szar béka. hülye gyökér. bazzeg, amúgy is utálom a remixeket. még egy saját zenét se tudtak neki csinálni..

zolo
Ez nagyon állat!!!

http://flickr.com/photos/zolika90/

quack
EZ RULZIIIK!!!
kurbakecinagy!!

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
egyszer megnéztem még tök rég ezt a klipet vagy nemtommit, jót röhögtem rajta, de most mindenkinek ez a csengõhangja meg húdeistenkiráj...szánalmas

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Duddits
Ez kúrv@ jó! <#taps><#nyes>

Duddits
Nem jön be.

ngcsnet
pffff

Ez kellett a kis szutyoknak!!!

DJ Skyline
:DDDDDDDDDDDDDD
<#eljen>

Bucser
A Béka halála

Szerintem mindenki örömmel fogadja ezt a kis videót:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

desigo
pusztuljon...
ÁjjLe BoBBi
gyûlölöm.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Bercy
sztem elbujdosott, de az is lehet h agyonvertek csak nem tudunk rola.<#wilting>
báttyó02
dzsí mesternek bejövõsek ezek a gammák ugylátom .as::DAASDDSAD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Calver
érdekes dolog az emberiség. ilyenkor mindig felteszem magamnak a kérdést: mi a fene baj van az emberekkel h nem verték agyon a Crazy Frog nevû gané kitalálóját amint meglátták? ezt sehogy sem tudom megérteni...

"The trees move. Do you not see it?"

gnar killer
1 évvel ezelõtt még aranyosnak találtam mikor láttam róla egy kis videot, de mára utálom, a csapból is az folyik :C

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

Bercy
nekem mar az a hang is az agyamra ment, erre jott hozza egy logo pocsu undorito kis beka.
Az a szornyu h ez meg valakink tetszik is...
Sanyix
Ja van, eredetileg a tröttyögõ hang, a neten terjedt régebben, valaki trabantot próbált valaki utánozni :)

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

akkor is faszság

BUDA > miskolc.

Duddits
Nem trabant, motor.

z0ty
Ez a béka egy rakás szarnyit se ér, htxsry. <#smile>

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

Oldal 1 / 2Következő →