66
Immár játékban is.
-
loopez #66 http://m1010.gamecopyworld.com/games/pc_crazy_frog_racer.shtml -
dini16 #65 Hali sehol nem találok hozzá serialt....adjatok egyet pls! -
joe1980 #64 Ettöl még a Nfs Most wanted is sokkal jobb ! -
joe1980 #63 Nekem ez a játék (hogyis mondjam) jó lenne ha nem olyan hülye pályákon kellene száguldani.És ami még idegesitő volt,hogy nem lehet két külön gamepadra beállitani
,mert ha az egyik azon van a másik billentyüzetröl tudja csak vinni.meg nem szorakosztat. -
c115 #62 hai
új weboldalam ma csináltam(03.07)2006.
www.crf.gportal.hu
legalább nézd meg! -
Savmacska #61 én még mindig nem találom a jelszót lécci valaki küldje el PÜ-be vayg irja be ide PLZ köszi -
#60 Operating System:
Windows 98/200/XP
Processor:
Intel Pentium II 400 MHZ or equivalent
Video Card:
Minimum: GeForce or equivalent. Support for 32 bits textures and 32 bits display (True Color).
RAM:
Minimum: 256 MB
300 MB of free disk space.
-
#59 Sziasztok !
Be tudna valaki tólni ide readmet ?
Fiamnak kisebb a gépe és hogy megéri-e letölteni ?
elöre is köszi !
-
cenci #58 mostmár nekem is megy !elöször kormányra állitottam az volt a baj:köszi -
Monoton #57 nekem a space az oké -
#56 [H] betű az "Oké" -
cenci #55 elinditom a reloaded verziot: video-beadja a menüt:tudok benne lépkedni,de egyik menüpont sem reagál bármelyik billentyüt nyomom le..... -
#54 Igen, szerintem is! :( -
Monoton #53 NA sztem eléggé über láma játék lett!
Olyan egyszerjácccchatóós! -
#52 Még annyit elmondhatok róla, hogy vicces, és hogy nagyon jók a pályák, bár pár helyen elég kiszámíthatatlan! -
#51 Nah leszedtem! Szerintem elég közepesre sikerült ! :(
A grafika elég csúnyácska, az irányítás gagyi, viszont van 1-2 jó dolog: érzed a sebessséget, sok választható karakter, + a Reloaded feltörte az SF 3.5-ös védelmet! :D
Elég rövid kis értékelés volt, de még nem játszottam vele sokat, ezért nem akartam mindent előre leírni! -
#50 hm mégse, valami barom nukeolta, nforceon nem jelzik szerencsére -
#49 nuke -
#48 RELOADED the BEST ezt nem elég 1x hangsulyozni:D
2005-12-28 PC Game ISOs Crazy Frog Racer (c) CDV RELOADED 28x15 MB
-
brini #47 De, jó az a kód, csak winrar valamelyik ujabb verzijaval probaldd meg kicsomagolni, mert eloszor nekem sem ment amikor a Total Commanderben probalkoztam vele, de WinRARral ment!De vigyazz a jelszonal ne legyen se elotte se utanna ures hely! -
alakulat #46 ez lenne a jelszó?
ez nem jó -
#45 www.extreme-torrent.dl.am -
alakulat #44 hi
mondana vki egy jelszót? -
brini #43 Tudna valaki segiteni? Elinditom a jatekot aztan a videobejatszas utan azt irja hogy pleas enter the correct cd... gondolom valami nocd crack kellene neki, ha vlaakinek esetleg elindult mashogy kérem ossza meg velem és másokkal tapasztalatát!Koszi -
qqwww #42 Köszi de megvan a jelszó " www.extreme-torrent.dl.am " -
qqwww #41 Megjelent a PC-s verzió Torrenten is, de nem tudom a jelszót a kicsomizáshoz !!
Pls HELP ! -
#40 Én jól elszórakoztam vele... :) -
#39 Crazy.Frog.Racer.PS2-Allstars -
Monoton #38 Bakker nagyon szarok a screenshotok!!! -
#37 szar béka. hülye gyökér. bazzeg, amúgy is utálom a remixeket. még egy saját zenét se tudtak neki csinálni.. -
#36 Ez nagyon állat!!! -
#35 EZ RULZIIIK!!!
kurbakecinagy!! -
#34 egyszer megnéztem még tök rég ezt a klipet vagy nemtommit, jót röhögtem rajta, de most mindenkinek ez a csengőhangja meg húdeistenkiráj...szánalmas
-
#33 Ez kúrv@ jó! -
#32 Nem jön be. -
#31 pffff -
ssk3 #30 Ez kellett a kis szutyoknak!!!
-
#29 :DDDDDDDDDDDDDD
-
#28 A Béka halála
Szerintem mindenki örömmel fogadja ezt a kis videót:) -
#27 pusztuljon...