SG: Angol Tagozatos Connection

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sland
de jó neked

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Stralis 91
Hy mindenki!! Én is angol tagozatos vagyok Szegeden!!!

Sland
hali. te ki vagy?

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

hali mindenkinek!

Sland
kabbe

dark prince 14
VALAKIT ÉS VALAMIT😊)))))<#mf1>

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Sland
oh! te kit húztál és mit vettél neki?

dark prince 14
GAMERMAN01😊

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Sland
hella. te ki e vagy?

dark prince 14
CSÁ!!

Sland
up! tuti van aki ide jár/t még

Sland
hanyadikos vagy?

nagyon szar ez a topig de a sulim még szarabb

Sland
ték

az már ezer éve volt!!!4

Iori
ha már ennyire témánál vagyunk, van aki a Karinthy F. Gimnáziumba járt vagy jár

ték

I love this game!

eLviRA
én angol tagozatos voltam általános iskolában még az elõzõ évezredben. az ér?

...what\'s for You, will not pass You by...

ngcsnet
kicsit eltértünk a témától

ngcsnet
tagozatos? hát, tudok angolul de nem suliban tanultam😛

Falconer
Qrva jo topik, mivan egyébként?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

JohnnySmith
Én úgy ismerem hogy Mód Aladár 😊 (97ben végeztem ) 😄DDD
LOL még mindig a Mezõ az igazgató 😄DD

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Aquir
egyébként van egy oszt.társam (itt az egyetemen már csak Kar-társam 😄), aki 4 éves gimn-ba kezdte el a német nyelvet, és 4 év után már Felsõfokú német nyelvvizsgája volt 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gnar killer
közép, np

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

hmhm
ez egy konkrét intézmény, vagy milyen kotestusban kell értelmezni?

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

néha 5

Rage47
alapfokkal nem vágnék föl...<#wink>
gnar killer
van nyelvvizsgám

The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:&#8482;

SLICK
Eme szar topignak is volt értelme megnyílni -.-

geri15
2×2=?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

NEOreg3
én matek tagozatos vagyok...

hi?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sland
többeknek is van regje a suliból...

Iori
hehe, odajárt a régi matektanárom lánya, meg voltam vmi matek versenyen is ott régen

ÁMK rulez 😄

I love this game!

Taranov
Na ennek a topiknak is az az egyetlen hátránya, hogy én kimaradok belõle.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

akyyy
😄DDDDDDddddddddddqsADADA

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ómáj fákin gád. D:

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

cement
dzsízüsz 😮OOOOOOOOO

respect to the man in the ice cream van

te perverz D:

geri15
hy there all!
whats up? <#smile>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Pyx
Életkor: 25-30 között
biztos elírás

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

kimnászium má nemjó?

I is to doing the mine homework!

Csirke4
What the fuck?
Aquir
lehet csak te fox ide irni?😊 (ha más nem angol iskolás😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sland
forumozó kultúád nincsen

Sland
hajrá dani

he bazzeg
csirke 4 te kia halál vagy??
😊
Sland
http://www.fotiu-bp.sulinet.hu/

szar. utálom de végre húzok mingyárt onnan.
nem is suli, hanem buziképzõ

jaj lehet hogy megis kérem ez tök jó ötlet
Csirke4
<#eplus2><#hehe><#vigyor2><#nyes>
Oldal 1 / 2Következő →