112
Dynasty Warriors 4 Hyper
-
sagjoz #72 KÉpek alapján olyan mint az onimusha és részei:-) -
#71 ezt előbb is írhatad volna hogy a demon stone-hoz hasonlít csak gyengébb :( -
steweee #70 igen, nagyon. a játékstílus hasonló. kb olyan jó graf mint a lord of the rings ret.king-nek, érdekes sztori, sok videobetét, lehet tápolni, egyetlen hibája sztem hogy a kétésfélméteres, féltonnás szörnyek hadán kell átgázolni soxor, ami azért eléggé irreális -
#69 aha, okés...nem is szedem, mellesleg kijött egy Dynasty.Warriors.4.Hyper.DVDRiP-RiTUEL, fenntvan a wnd-n, akik fintorognak azért a DVD nagyságért :)
amúgy, ez a Demon Stone, ezt nem próbáltam ki, de az jó game? -
steweee #68 hát én inkább demon stone-ozok, vagy gyűrűk urázok ha ilyen játékhoz van kedvem mert ez elég gyengécske lett. még érdekes is lenne, de kib hosszúak az egyes pályák ráadásul tök unalmasak. a tárgyak gyűjtögetése a főellenfelek, a lovaskapitányos stb. egész jó ötletek vannak benne, csak csupasz kopár a táj, egyhangú játékmenet, béna mozgás és kameraállások teszik élvezhetetlenné, vagy legalábbi sokkal jobbak is vannak helyette.aki még nem szedte le azoknak nem igazán ajánlom, de egy próbát megér -
#67 hm, na most akkor megéri ez a game vagy nem? akadozik? áááá az tök gáz, nemtom van e értelme leszedni... =/ -
#66 poén game.. öcsémmel toltuk egy darabig :) act2 2. pályáján van egy Lu Bu v vmi hasonlo nevü ellenfél.. valami kibadurvaerös 4 ütésből megöl (1 kombo) nincs vmi tipp ellene? :) -
#65 Ennyire jó a game meg sem tudtok szólalni tőle ? -
#64 no ki mire jutott?
mert elég sok féle játékmód van meg ilyesmi
még csak röviden tudtam belenézni
ha vki már kitapasztalta írjon -
#63 ne hergeld mert véged -
Thanatos #62 :DDDD -
#61 ime hogyan vált ki aggressziót a pcs játék.. -
#60 Max grafikán elég szarul megy főleg a fel van nyomva a látótávolság, de amúgy se nagy durr a grafika.
Nem rossz játék igaz PS2-nél már az ötödik résznél járnak, de eddig mindegyik rész elég monoton egy pár óra után. -
#59 Hát lehet hogy a tömörités vitte le 3.45GB-ra de ha nem akkor nem vágom ninek kelett 1cd + DVD-sre csinálni. -
#58 hehe,gondolom
olvasgattam kicsit a manual-t,ami a cd részen van,mert az má lejött és elég jó dolgokat láttam,pl lehet majd customized karit csinálni,meg van aszem versus,coop mod is,meglássuk -
#57 a joyodnak asszem annyi lesz, ja meg inhüvelygyulladásra felkészülni. :D -
#56 én egy üsd-vágd gémre számítok,szal ha még van benne vmi akkor csak jó
az igazat megvallom nemrég vettem egy gamepad-et a princi miatt,eddig idegenkedtem tőle erre most orba-szályba keresem az olyan stuffokat amik nyomhatóak vele...őőő...remélem ez az -
#55 képeket max grafon majd thx -
#54 10 perc mulva megmondom milyen! -
haxoror #53 ez kurvanagy!
remélem megéri... -
#52 jólenne ha capslockot kikapcsolnád kicsit idegesítő.. -
#51 3.45GB csak nem 2 DVD-s. -
#50 Kit érdekel a wandoo? -
#49 FELTÖLTÉS ALATT A WANADOO-n!!!!! -
#48 JÓ BOCS CSAK IDEGES VOLTAM!!! -
#47 vegyél vissza , nem akartalak ezzel megsérteni, csak kérdeztem -
#46 AKKOR 2DVD BAZDMEG!!! -
#45 71*50 az neked 2 cd??? -
#44 CD=1CD
DVD=2CD -
Thanatos #43 nem vicc volt, komolyan az... -
#42 Mi ez a cd+dvd??????
cd-n mi lehet, mert gondolom a dvd-n van az "anyag" -
#41 köszi, akkor lehet megér egy misét -
#40 MIKOR TÖLTIK MÁR FEL BASSZA MEG!!!! -
#39 Hack and Slash Akció-hent!!!! -
#38 jaj de jó vicc volt, még 10km-re is hallják a röhögésem. Na szóval milyen stílus? -
#37 CSAK A FELE VANT FENN!!!! -
Thanatos #36 számitógépes.... :) legalábbis amiről itt konkrétan szó van mert van ugye konzolos verzsön is :D -
#35 Ez most tulajdonképpen milyen játék? -
Lyan Kyj #34 Wanadoo-n fent van! -
#33 kíváncsi vok,nekem onimusha is bejön,bár sztem néhol az agyon van bonyolítva