13
-
Piscator #13 Májköl Múre filmjében sok katonának ment is egy adreralintermelést fokozó zene..."Burn motherfucking, burn..." harci morál. -
#12 Az már mindegy, hogy milyen zene, csak nagy legyen a bpm szám a muzikban! -
#11 Szerintem meg épp akkor kéne, hogy szoljon a zene a fülükbe, amikor nyílt terepen vannak... Én pl amikor eljárkálok futni, akkor általában korn, vagy valami hasonló elmebeteg zene megy a fülembe...akármi ami felpörget, és növeli a teljesítményt...persze ez totál egyénfüggő, van aki a hard technora tud pörögni... -
#10 10 csodapárna 880 katonának.
Képzelem micsoda verekedés mehet értük.
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön. -
#9 jaja:DDD -
vegesm #8 egyszerűbb lenne az mp3 lejátszót önmagábam, fülhallgatóval elküldeni... -
vincuska #7 jaja, vizcsepeges. oszt akkor jarhatok egesz este hugyozni :-) -
HUmanEmber41st #6 Szerintem már ki is osztották az összes "kopasznak".... lolololol
vízcsepegés...na nemá.... -
#5 amikor meglattam a cimet mindjart tudtam hogy van benne bibi. mert ugyebar a zene dragabb mint a vas ami lejacca... tehat maradnak a hulye zajok (zenek) direk erre a celra (harom halgatas utan a katona nekimegy a felettesenek is, csak ne keljen halgatni) -
#4 spanolni ? amikor pihenni kéne -
#3 Esetleg használható a katonák tudatalatti irányítására, pl madárcsicsergést este "véletlenül" egy "ölj meg minden irakit" nemzeti indulós szám váltja fel -
#2 Ez azért elég elmebeteg dolog!
Nem hiszem, hogy pár óránál tovább bírnám, hogy ne vegyem ki a playert a párnából. Oszt rátolnék valami pörgetőset, ld. Cannibal Corpse. Ezzel lehet a katonát spanolni! -
#1 Elmegyek katonának :)