Párnába varrt MP3 lejátszó az Irakban szolgáló dánoknak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Májköl Múre filmjében sok katonának ment is egy adreralintermelést fokozó zene..."Burn motherfucking, burn..." harci morál.

Manoi
Az már mindegy, hogy milyen zene, csak nagy legyen a bpm szám a muzikban!

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

mousee
Szerintem meg épp akkor kéne, hogy szoljon a zene a fülükbe, amikor nyílt terepen vannak... Én pl amikor eljárkálok futni, akkor általában korn, vagy valami hasonló elmebeteg zene megy a fülembe...akármi ami felpörget, és növeli a teljesítményt...persze ez totál egyénfüggõ, van aki a hard technora tud pörögni...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

toyotakacsa01
10 csodapárna 880 katonának.
Képzelem micsoda verekedés mehet értük.<#lookaround>
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön.

akyyy
jaja😄DD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

egyszerûbb lenne az mp3 lejátszót önmagábam, fülhallgatóval elküldeni...

jaja, vizcsepeges. oszt akkor jarhatok egesz este hugyozni :-)

Szerintem már ki is osztották az összes "kopasznak".... lolololol
vízcsepegés...na nemá....

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

zakika
amikor meglattam a cimet mindjart tudtam hogy van benne bibi. mert ugyebar a zene dragabb mint a vas ami lejacca... tehat maradnak a hulye zajok (zenek) direk erre a celra (harom halgatas utan a katona nekimegy a felettesenek is, csak ne keljen halgatni)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

ReTeK
spanolni ? amikor pihenni kéne

mrzed001
Esetleg használható a katonák tudatalatti irányítására, pl madárcsicsergést este "véletlenül" egy "ölj meg minden irakit" nemzeti indulós szám váltja fel <#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Manoi
Ez azért elég elmebeteg dolog!
Nem hiszem, hogy pár óránál tovább bírnám, hogy ne vegyem ki a playert a párnából. Oszt rátolnék valami pörgetõset, ld. Cannibal Corpse. Ezzel lehet a katonát spanolni!

A nő olyan, mint egy demo-program. Vagy korlátozva van a használati ideje, vagy a legjobb funkciói vannak letiltva, vagy állandóan baszogat, hogy regisztráltasd.

Enkil
Elmegyek katonának 😊