22
-
CascadE #22 Örülök, hogy hozzászóltál a véleményemhez. A cerkás dologban nem értek egyet. Szerintem mind a kettő szükséges. A cerkával néha gyorsabban elér néhány dolgot az ember. Szerintem az egyetlen hiba a telóban, hogy beleraktak virtuális billentyűzetet. Egyedül ez a felesleges, mivel van neki beépített. Szerintem a Nokiák már nagyon lesüllyedtek. Csak gondolj bele ott a 8800, 180e HUF körül van függetlenül és kb ugyanannyit tud, mint egy bármilyen mezei teló. /jaj és az egyik minisztériumban az összes titkárnőnek ilyen van/ És a Nokia úgy veri rá a nyálát, mintha ez lenne a legjobb teló... Persze ez reklám fogás. Nekik is el kell adni valahogy./ezt a vastag pénztárcás dolgot nem értem... melyik telóra gondolsz? Még a 9500-nak is csak 65k-s kijelzője van, ami egy ilyen nagy multú szériánál szégyen!!!/ Ha már azt mondod, hogy nem jó az SE, akkor azt mondom, hogy még a Motorola is ráver a Nokiára. /ott a V3 Razor; nem tud sokat, de legalább tényleg szép, megéri az árát mondjuk a 8800-val szemben/ Jaj és a P990-et hiába szidod... Nem nagyon tudok 406 MHz-es smartphone-ról /nem PDA!!!/... És ha a hírek nem csalnak 200e HUF alatt lesz az ára. Mindenesetre köszi a véleményezést. Örülök, hogy Nokiás is véleményezte...
Remélem nem offnak veszed az egészet. Én csak a szerény véleményem mondom meg, mint egy telefonbuzi!!! -
Hegyikecske #21 Erről volt egy teszt nemrég az sg-n... Nekem így kép-design alapján nem jön be! a gombok túl picik, a kijelzőtől rabolja a helyet (ami nem kics mondjuk de lehetne nagyobb) mer minek gombok egyáltalán ha ugyis van hozzá toll? viszont mobilnak túl nagy PDAnak túl kicsi... A tudása teljesen okés, viszont ez a design nem adja! A telefon és a divat 2külön dolog, nyilván ne kocka alakja legyen, 10centis antennával, de engem sose fogtak meg a "divattelefonok" nekem a használhatóság az elsődleges... mondjuk tényleg mostanába sztem se jó irányba fejlődik a nokia de lehet még jó telót találni náluk, főleg ha vastagabb a pénztárcád :) Valamint azt is vedd figyelembe h a nokia mindenhol teljesen elismert, befutott márka, az egyik legjobb (régen csak azokra lehett oplogót, csnegőhangot meg ilyenekt kérni, de ennek ma már nincs jelentősége) VIszont a SE-ne ka za nagy teljesítmény h boltot tudott nyitni itt bpn.. (még csak ez az első márkaboltja) szal végszónak: Ha teló akkor Nokia :)
u.i ez a nekem fontos szempontok alapján írtam le, mindneki mérlegelje h neki mi fontos! -
CascadE #20 "Szerintem meg végre nem hányadék külsejű telefonokat gyárt a Nokia, mint tette azt éveken át." ---> Szerintem meg nincs igazad. A Nokia lassan már csak a koppintásokból él!!! Csak nézd meg a 7370-et full D500-másolás, a 7360-ra pedig sokfélét lehet mondani: SE K- vagy akár D-széria. De akár ott a 6030, ami erősen Alcateles vagy ott az N70, aminek a hátulja eléggé hasonlít az SE P-s szériára... De folytathatnám még a sort. Csak oda kell figyelni a telókra és rájön az ember, hogy a Nokia mást sem tesz már negyedik éve, mint koppint. És ezt nem csak én látom így!!! Ahogy azt már tegnap is írtam nézzétek meg a linket /P990 / Szerintem ez lesz most a telók csúcsa 2006-ban. És ez eredeti, nem koppintás. Légyszi véleményezzétek. Kíváncsi vagyok mit mondotok rá! Köszi!!! -
vincuska #19 igen nagyon szepek. csak nekem rozsaszinbe kene, bocsi. -
Laslow #18 Szerintem meg végre nem hányadék külsejű telefonokat gyárt a Nokia, mint tette azt éveken át.
OFF: Sőt, Nokia telefont néztem ki a lassan 4 éves Samsung R210-esem utódjául, ami ugyan még bírja, de szerintem már nem sokáig, főleg, mert még az eredeti akksi van benne, és a készenléti idő sosem volt a Samsungok erőssége - ellentétben a Nokiák többségével!
/OFF
A Nokia 7370 a félköralakú alja miatt nem szimpatikus, de a másik kettő szép. Stílusra, hangulatra prímák, bejön ez a nyugis külső. -
Andris #17 Nem akarok hülyeséget mondani, de láttam tegnap a médiában egy 7380-ashoz teljesen hasonló Nokiát, lehet hogy az volt mindenesetre 180ezerbe került, és az nem kinyitható! Van rajta 3-4 gomb, és a középső "pötty" :) körül forgatható egy tárcsa amivel lehet navigálni a menüben meg kiválasztani a karaktert sms írásnál... stb. Nem éppen sms-re való, de tökéletesen illik az újagazdag p*csákhoz. -
CascadE #16 Igazad van ex!!!
No jó még a 3650 belefért. /sokkal jobban ki lehetett használni, mint azt az átlag felhasználók gondolták. Sajnos sok hiba volt benne szoftveresen/
Szerintem /ez csak szerény véleményem/ a Nokia egyre inkább igyekszik a süllyesztő felé. Talán már a nagy reménytelenségben nincs egyetlen értelmes ötletük!!! Az utolsó a 7700 lett volna, de azt inkább ki sem adták. Azóta nincs olyan Nokia, ami legalább egy kicsit megmozgatná a fantáziám. Úgy tűnik teljesen átpártoltam az SE-hoz. Szerintem a legjobb, ha megvárjátok a P990-et. P990
Szörnyen jó telcsi lesz. És ha a külföldi fórumokon nem volt fake, akkor nem is lesz drága. Én mindenestre kivárom.
-------------------------------------------------
Sony Ericsson Pxxx series forever!!!
/P900/ -
#15 aki akármit mond a 3310es volt a legjobb!
Ezek meg már.... -
mittu #14 Lehet hülyeség, de ez a 7380 nem kommunikátor-szerűen nyitható véletlenül...? Az illesztések alapján nekem úgy tűnik. Lehet ez valami megagigaeksztra meglepetés lesz a nokijától...
hol vannak a 6100 jellegű telefonok...:l -
#13 az a 7380-as az kegyetlen szép... azon érezni leginkább, hogy gondolkodtak, mikor megalkották -
troc #12 borzasztó ízléstelen. -
Zedas #11 Nekem kimondottan tetszenek, főleg a fekete széria után. Venni biztos nem vennék ilyet, de legalább nem kap el tőle a hányinger. -
FTeR #10 a nagy gomb körül van egy tekergető (olyan iPodosan), azzal mész le/föl a menüben, ha sms-t írsz, akkor az ABC-ben görgeted a kijelölést (meglepően gyorsan lehet vele írni, sőt kis rutinnal gyorsabban mint a gombossal), tárcsázásnál számokkal ugyan ez. a görgető közepe -a nagy gomb- az ok/select, a cencel/vissza/letesz/kikapcsoló egyben van (mint a legtöbb nokiánál) és van a felvesz még (tök fölöslegesen, mert a naggyal is fel lehet venni)
természetesen a 7280asról beszéltem, de ez az új ugyan úgy néz ki. csak mintha a kijelző nem lenne rajta. talán a végén jön ki mint a rugós bicskánál :P -
Wilddog #9 A cikk képén levő csajról nincs több kép? -
semi #8 ááááá
ezzel már csak fényíképezni lehet tárcsázni nem! tudod az fontosabb egy telefonban:-)
-
#7 Szerintem a 7360 sötét színben kifejezetten szép. -
HuHa #6 Ha gazdag lennék, ilyeneket vennék? Akkor áldom a szegénységem:) Nokia meg ezzel se nyerte el a szimpátiám:) -
morrison #5 Bocs 7360. -
morrison #4 ...a 7630 "kicsit" úgy néz ki mint a W800, nem? -
Le Kurde #3 Ha jól tévedek, 7280 névvel futott egy hasonló szörnyszülött, fekete színben. Ha utódja lesz, akkor ezek szerint üzletileg sikeres volt, a franc se hitte volna... És 500 Euro, lol. -
Farseer #2 7380: olyan mint egy 1gombos távirányító csicsával :-) -
#1 7380 gombok? a már nem is kell?