17
-
spk202 #17 de ezt most hogy konvertálják játékká
mi írányítjuk majd a pasast? akkor mé mondja azt ho nincsbenne erőszak
-
irkab1rka #16 Az ilyen faszik miatt tartják az amcsikat sötétnek. -
dj gumicsizma #15 -
Marco #14 Jobb választással elérhetőek az ilyen tévedések. Jobban odafigyelek majd. -
Inquisitor #13 Mea Culpa. Közben nekem is leesett. Viszont akkor elkeserítő, hogy mostanában néha milyen lassan megy az SG-n a cikkek kipakolása. Azért fakadtam ki, mert egyre többször fordul elő 1-2-3 napos "friss" hír az oldalon.
>hPi - Te is legyél belátó, hamár kiderült a csúszás oka, ne tegyünk rá egy lapáttal :) -
hPi #12 Október 18 - http://www.actiontrip.com/archive.phtml?day=10_18_2005#Jacke
Nem gonoszkodásból, csak úgy. -
Marco #11 Nem a cikk feltevésének pillanatában írom őket. Leadom és több rostán is átmegy, mire az oldalra kerül. ;) -
Cat 02 #10 ez faxa gém lesz kell majd :D
de a best az lenne ha az új gta-ba beraknának pár jack thompson gyilkolos jelent :P -
#9 ez faca játék lesz (lenne)!:DDDDDDD
mellesleg ez semmin nem változtatna:P
-
Inquisitor #8 A linkeket meg nem reklám miatt tettem be, csak az ottani fórumozók reakciói miatt, a PA-s srácok reakció iatt is.
(Óltári kis képregényeket csináltak a témából.) -
Inquisitor #7 Bocs, nem vagyok ennyire gonosz, csak elmúlt a 2-ik kávé hatása is, és nem merek mégegyet bevállalni ... -
Inquisitor #6 Aha, persze ....
Jack Thompson visszakozik - 2005.10.18. - 00:31 (és előző napi cikkből van fordítva!)
Valamint tegnapról ...
Thompson a Penny Arcade ellen
Meg az se gyanus, hogy két napja kapni "I Hate Jack Thompson!" polót? :D -
Marco #5 A cikk írásának időpontjában még sehol (több, mint 5 külföldi hírforrást olvastam végig) nem említették a PA-t, mint esetleges pénzforrást. Csupán annyit írtak, hogy a pénz megérkezett. -
Battlefront #4 Az aki pedig a gyilkosságot csinálta az életfogytiglant kapjon sokkal szenvedőbb mintha megölnék.
Az apja helyében én is ideges lennék de ezekről a játékok semmit sem tehetnek -
Battlefront #3 A játékoknak ehez semmi köze nincs, kifogások ugyanis mindig léteznek és lesznek is. -
irkab1rka #2 "...A fentebb említett 10 000 dollárról nem szólt ugyan a fáma..."
Ennyit a (félre)olvasásról és arról, hogy egy szórakoztató internetes magazint tekintessz hírforrásnak.
Infó kell? Fizess érte. -
hPi #1 Miért is állja a szavát? Ez miből derül ki?
A 10 000 dollárt nem Thompson, hanem a Penny Arcade tulajdonosai tették be az alapítvány számlájára.
Ennyit a (félre)fordításokról és a híreknek utánanézésről.