Pár nap múlva a moziban a Doom film
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha vírusfertõzés, akkor miért nincsenek speckós ruhában, vagy a tengerészgyalogosok bõre állja a vírusok támadását?
Engem csak most kezdett el érdekelni.. a visrusfertõréses sztorit kihagytam volna, de most, h van vmi köze a gammákoz, lehet megnézem én is :-)
Valószínûleg ketten a fõszereplõk (+ muff), mert most volt egy hír, hogy szerzõdést írtak velük alá a 2. részhez (mindig csak a fõszereplõk élik túl 😄).
És igen, eddigi infók mind azt mondják hogy vírusos alapú a monszta horda.
Mellesleg még bármi lehet, mert az elején olyan kamu híreket terjesztettek hogy hihetetlen. Szerintem képesek rá hogy teljesen más lesz a film mint amit az eddigi részletek, képek alapján elképzelünk.
Mindenesetre amit eddig láttam belõle, az alapján lehet egy második 'Bolygó neve halál' is, vagy lehet atom szar is.
És igen, eddigi infók mind azt mondják hogy vírusos alapú a monszta horda.
Mellesleg még bármi lehet, mert az elején olyan kamu híreket terjesztettek hogy hihetetlen. Szerintem képesek rá hogy teljesen más lesz a film mint amit az eddigi részletek, képek alapján elképzelünk.
Mindenesetre amit eddig láttam belõle, az alapján lehet egy második 'Bolygó neve halál' is, vagy lehet atom szar is.
Kérdés:
- Nem Karl Urban a fõszereplõ?
- Nem az a hír járja, hogy köze se lesz pokolhoz és teleporthoz, hanem az alig klisés "vírusfertõzéses" verzióra írták át a sztorit?
- Nem Karl Urban a fõszereplõ?
- Nem az a hír járja, hogy köze se lesz pokolhoz és teleporthoz, hanem az alig klisés "vírusfertõzéses" verzióra írták át a sztorit?
Én is kivácsi vagyok a filmre, de sajnos sok jót nem várok tõle igényesség terén. Nézzetek meg a legfelsõ jobb oldali képet... egy izzó nem ég jobb oldalt lent. Nevetséges...
Én már évek óta nem járok moziba, de lehet hogy ide be fogok menni.
← ElőzőOldal 3 / 3