Pár nap múlva a moziban a Doom film

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha vírusfertõzés, akkor miért nincsenek speckós ruhában, vagy a tengerészgyalogosok bõre állja a vírusok támadását?
Engem csak most kezdett el érdekelni.. a visrusfertõréses sztorit kihagytam volna, de most, h van vmi köze a gammákoz, lehet megnézem én is :-)

Valószínûleg ketten a fõszereplõk (+ muff), mert most volt egy hír, hogy szerzõdést írtak velük alá a 2. részhez (mindig csak a fõszereplõk élik túl 😄).

És igen, eddigi infók mind azt mondják hogy vírusos alapú a monszta horda.

Mellesleg még bármi lehet, mert az elején olyan kamu híreket terjesztettek hogy hihetetlen. Szerintem képesek rá hogy teljesen más lesz a film mint amit az eddigi részletek, képek alapján elképzelünk.

Mindenesetre amit eddig láttam belõle, az alapján lehet egy második 'Bolygó neve halál' is, vagy lehet atom szar is.

Kérdés:
- Nem Karl Urban a fõszereplõ?
- Nem az a hír járja, hogy köze se lesz pokolhoz és teleporthoz, hanem az alig klisés "vírusfertõzéses" verzióra írták át a sztorit?

Hedgehunter
Ha Rock is benne van rossz nem lehet.....<#taps>
Én is kivácsi vagyok a filmre, de sajnos sok jót nem várok tõle igényesség terén. Nézzetek meg a legfelsõ jobb oldali képet... egy izzó nem ég jobb oldalt lent. Nevetséges...
Én már évek óta nem járok moziba, de lehet hogy ide be fogok menni.

immovable
Hát...kiváncsian várjuk...
← ElőzőOldal 3 / 3