108
-
HUmanEmber41st #28 Hej, még amikor 486 on toltuk 2 gépen....
irq meg miegyebek..ahh
Nah, h mien lesz a film????
Ha nem lesz benne 13 éves korlát, remélem ütni fog.. -
#27 peerszeee a játékban nem is volt fegyverre szerelhető lámpa ;)
amúgy sztem fillér kategória! -
#26 ez nem uwe boll -
Inquisitor #25 "Pedig eddig pozitív kritikákat kapott, sőt, többen azt mondják, hogy eddig ez a legjobb játékadaptáció film ..."
Érdekes, egy másik fórumon belinkelgették elmúlt hetekből összes értékelést, és csak az IGN adott rá jó értékelést, mindenhol gagyinak lett minősítve. Mivel ez IS Uwe Boll film, azon lepődnék meg ha jó lenne. Ami érdekel belőle az az FPS nézet, mert lesz benne :D -
Inquisitor #24 Most tünt fel? A legtöbb amcsi film régi amerikai, francia vagy japán filmek remake-je, képregényadaptációk, és folytatások. -
Inquisitor #23 Az első játék tudtommal a Super Mario Brothers volt, jellemzően annyira rossz volt, hogy kevesen hallottak róla. Pedig az első magyarnyelvű DVD-k egyike volt :D
Aztán jött a Mortal, Tomb Raider, Resident Evil stb.
Viszont mit keres a Tron a listán? Az egy ősrégi (198x?) sci-fi film. -
Totinkhamon #22 Hollywoodban is elfogynak az ötletek... Mi jöhet még? Videoklipek megfilmesítése? -
Zedas #21 Tron, Mortal Kombat, Final Fantasy, Advent Children, +Uve rémtettei. Más nekem sem jut eszembe. A legtöbb az képregényadatpáció.
Most viszont vagy 10 játék-film biztos jön:
Hitman, Rainbox Six, Tekken, Suffering, Resident Evil 3, Splinter Cell, Halo, God of War, Silent Hill, +Uwe szutykok -
Zedas #20 "Nem is értem, hogy hogy gondolják, hogy egy szörnyek öldökléséből álló játékból normális film lehet"
Pedig eddig pozitív kritikákat kapott, sőt, többen azt mondják, hogy eddig ez a legjobb játékadaptáció film (mondjuk ez még nem jelent semmit :D). Azt írták hogy az Aliens és a resident Evil keveréke, ami már nálam elég pozitív kezdet... -
#19 Ez lesz az első játék alapján készült film? (uwe boll filmjei nem számítanak!)
Érdekel h milyen egyáltalán nem biztos h szar lesz! (Bár azért van rá esély!) -
Luminas #18 Egész jó a grafikája, de az UT2K7 azért veri. Jah, hogy ez egy film? -
echo #17 Nem is értem, hogy hogy gondolják, hogy egy szörnyek öldökléséből álló játékból normális film lehet. A szörny előugrik a csávó elkezdi lőni, én meg komoly arcal nézem ? Max az egész abszurditására lehetne építeni. Talán a Serius Sam-ből lehetne is valami :) -
pasy01 #16 hm.... attól tartok hogy olyan sötét lesz a filmben hogy csak a villódzó stroboszkopók és piros - kék - sárga lámpák egy-egy villanásánál fogunk látni valamit is a filmből... -
#15 Én is nagyon rég nem voltam moziban, de ezt azt hiszem megnézem. -
#14 Legalább nem ragaszkodnak ahhoz az áltökéletességhez ami általában a filmekben van.
Másrészt az valami ideiglenes helikopter leszálló lehet (ha jól látom...), tahát szerintem nem filmes baki hogy nem ég, megsérült a nagy kapkodásban amikor odarakták. Lehet a forgatókönyv szerint nem kell neki égni ;-) De honnan vesznek új nem égő égőt? :-) És ki ad ezért pénzt? :-D -
assdf #13 Pedig nem rossz film, kicsit zavaró hogy mindig ordibálnak benne, de van mondanivalója és a vége nem ugy fejeződik be hogy jön a hadsereg aztán lezúzza az idegeneket.Azt hiszem ez nem tetszett a többségnek. -
fawcet #12 Ritka szar lehet, mertb minden korosztályból volt egy. -
fawcet #11 4 ember beszélt le hogy megnézzem a Világok harcát, így nem is néztem meg. -
pasy01 #10 Huhh. hát nagyon várom. már jo pár honapja. :) án ha jol emléxem inkabb az ölös lövös részre mentek..de... hát kitudja miket terjesztenek rola.. én ugy vagyok vele addig semmit nem szidok ami nem láttam :-)) igy voltam a világok harcával is -
archkoven #9 The Rock ide vagy oda, valami azt súgja, hogy ez a film borzalmasan rossz lesz. -
Alkarcsont #8 Ha vírusfertőzés, akkor miért nincsenek speckós ruhában, vagy a tengerészgyalogosok bőre állja a vírusok támadását? -
Farseer #7 Engem csak most kezdett el érdekelni.. a visrusfertőréses sztorit kihagytam volna, de most, h van vmi köze a gammákoz, lehet megnézem én is :-) -
Zedas #6 Valószínűleg ketten a főszereplők (+ muff), mert most volt egy hír, hogy szerződést írtak velük alá a 2. részhez (mindig csak a főszereplők élik túl :D).
És igen, eddigi infók mind azt mondják hogy vírusos alapú a monszta horda.
Mellesleg még bármi lehet, mert az elején olyan kamu híreket terjesztettek hogy hihetetlen. Szerintem képesek rá hogy teljesen más lesz a film mint amit az eddigi részletek, képek alapján elképzelünk.
Mindenesetre amit eddig láttam belőle, az alapján lehet egy második 'Bolygó neve halál' is, vagy lehet atom szar is. -
Inquisitor #5 Kérdés:
- Nem Karl Urban a főszereplő?
- Nem az a hír járja, hogy köze se lesz pokolhoz és teleporthoz, hanem az alig klisés "vírusfertőzéses" verzióra írták át a sztorit? -
#4 Ha Rock is benne van rossz nem lehet..... -
vg #3 Én is kivácsi vagyok a filmre, de sajnos sok jót nem várok tőle igényesség terén. Nézzetek meg a legfelső jobb oldali képet... egy izzó nem ég jobb oldalt lent. Nevetséges... -
fawcet #2 Én már évek óta nem járok moziba, de lehet hogy ide be fogok menni. -
#1 Hát...kiváncsian várjuk...