108
-
archkoven #68 De, de az volt.
Az volt benne a poén, hogy én nem tudtam előre, hogy ez egy animációs film és kb. 10 percig észre sem vettem, hogy a film rajzolva van mivel nem számítottam rá. Nagyon profi munka volt.
Ma nyilván még sokkal valóságosabbakat tudnának készíteni. -
winnie #67 igazából szerintem nem az a kérdés, hogy szerintünk mik a jó filmek.
a nagy hal valóban jó és lehet, hogy azért nem láttál reklámot róla, mert nem olyan moziba vagy filmekre jársz, ahol azt reklámozták volna:)
ha megnézed az utóbbi hetek/évek filmjeit, akkor láthatod, hogy a jó kommersz filmek éppúgy eljutottak hozzánk (nagyon kevés kivétellel), mint rengeteg igényes művészfilm (amit gondolom a kutya sem néz innen) -
#66 Az is kérdés, hogy szerinted mi a jó film.
Egy példa: A Nagy Hal egy rohadt jó film, lazán benne van a top 10-es listámban, és 1 árva reklámot nem láttam róla Mo.-on, igazából abban sem vagyok biztos, hogy egyálltalán bemutatták. Bár lehet, hogy tévedek.
Persze vannak kivételek, pölö Harcosok Klubja, de egyáltalán nem ez az átlag. -
#65 Nem a Final Fantasy volt az? -
#64 Mikor lesz már Half-Life 2 film....? -
archkoven #63 Szerintem érdekes lenne ha ezekből a számítógépes játékokból készült filmek teljes egészében számítógépes grafikával készülnének. Régebben láttam egy ilyen filmet, de nem ugrik be a címe, már évekkel ez előtt volt mégis meglepően valószerű volt az egész. Kiváncsi lennék hova jutottak azóta. -
MuldR #62 Lehet azert "bemuanyagozott G36"-os van Karl Urbannal, mert a H&K picit megszponzoralta a filmet :)Ugye ilyen burkolt reklamokat szoktak beletenni filmekbe.
Nekem az nem tetszik a kepek alapjan, hogy elegge szereny a diszlet. Kb olyan, mintha egyetemistak csinaltak volna :)
Remelem jobb lesz mint a doom3 jatek. Bar igazan koltsegcsokkento full sotet jeleneteket folvenni, es akkor hu a jatekhoz. Semmi sem latszik :) -
winnie #61 azt szerintem eddig is tudta mindenki, hogy van grand theft auto c. film, de
1. nem a játékból készült
2. ha ugyanaz a címe a játéknak, attól még nem feltétlenül belőle készült.
a filmnek csak annyiban van köze a játékhoz, hogy mint a címből is kiderül vannak benne autók és üldözések (és soka autót halomra törnek) - azonban az egész egy romantikus vígjáték, szóval nem kell autókat elkötni benne meg ilyesmi -
Amadeoo #60 Szal most mar biztos, hogy a filmbol lett otlet a jatek! -
Amadeoo #59 http://www.imdb.com/title/tt0076100/
Itt meg lehet nezni! -
Amadeoo #58 Tenyleg keszult Grand Theft Auto cimu film!
Igazabol, ahogy elneztem a boritojat lehet az is, hogy inkabb a filmbol keszult a jatek! De letezik....! -
winnie #57 Igazából én azt nem értem, hogy mér vár egyálltalán bárki bármit is ettől
aki szerette a játékot az izgatott, hogy láthatha filmen is. ennyi.
A jó filmek körül soha sincs ekkora felhajtás, álltalában nem is mutatják be őket Magyarországon, mer nem termel elég profitot. Elég szánalmas a helyzet.
ez elég nagy butaság. szinte az összes jó filmet bemutatjék itthon, kivéve, ha olyan jók, hogy már külföldön is megbuktak.
az meg rég rossz lenne, ha itthon csak azokat a filmeket mutatnák be, amitől profitot várnak. -
#56 meg se merem nézni! -
Fender #55 talán majd egy sör melett megnézzük haverokkal, ha adják a DivX-en .. talán röhögőgörcsöt kapunk :)
-
Fender #54 BETONSZAR (c) lesz !!!
-
#53 Igazából én azt nem értem, hogy mér vár egyálltalán bárki bármit is ettől a filmtől. Mintha legalább megválltaná a világot, vagy mittomén. Van benne ez az fps nézetes dolog, ami "újitás", de ezzel nem lehet elandni egy filmet, jópofa dolog, de ennyi.
A jó filmek körül soha sincs ekkora felhajtás, álltalában nem is mutatják be őket Magyarországon, mer nem termel elég profitot. Elég szánalmas a helyzet. -
Skyline #52 Nem akarokm senkit elkeseríteni de szvsz a trailer/teaserek alapján elképesztően szar lesz:)
A szörnyek kidolgozása még oké de az akciójelenetek a számítógépes FPS kameraállás és még lehetne sorolni mélllyen zúzza az egészet az alapvetően is 0kategóriás gagyi sztoriról nemis beszélve:)
Kb olyan lesz mint a HOUSE OF DEAD film....:) -
#51 Mindenesetre Oscart biztos nem fog kapni.........remélem.......ha igen akkor nagy baj van. -
#50 Nem akarom lehúzni a filmet de a végére már a játékot is meguntam érdekfeszítő történet hiányában(azért végigtoltam). Ráadásul elég ötletszegények lehetnek a filmkészítők mert a képeken látott fegyverek legtöbbje ma is létezik csak rájukaggattak néhány műanyagdarabot ,vagy ötvözték őket így nem is hasonlítanak a játékban látott cuccokra pedig azokban volt fantázia.
Szerintem a játékadaptációk főképp azok számára élvezetesek akik soha nem játszottak azokkal a játékokkal amiket a filmen látnak mert más nézni valamit és más átélni valamit. -
CsabiDuke #49 Hát én tuti megnézem, már nagyon várom!!!
Rég voltam én is moziban de... ezt már 2en is mondták előttem.
Fasza lesz sztem! -
winnie #48 hogy készült volna már a gta-ból film? -
Amadeoo #47 NEm tudom tudjatok-e vagy sem, hogy a GTA-bol is keszult film! Otthon meg nem lattam sehol, de Londonban aruljak potom penzert!
Pont tegnap lattam az egyik boltba, hogy 4 DVD-t adnak 5 fontert(Kb. 1800 ft)! Es a GTA film is kozottuk volt! Jo lehet....... -
peca #46 pedig a max payne-bol fasza film lenne... -
winnie #45 a max payne még nem készül. az sem biztos, hogy lesz. -
Bozz #44 0 -
stepboy #43 Jaj ne; most le is lőtted az összes poént!:) -
Inquisitor #42 Ne adjál ötleteket! :D
Bááár ... a Lemmingses katasztrófafilmet megnézném. ;) -
#41 A Max Payna-t kihagytátok a készülő filmek sorából.
A Doom-ról annyit, hogy egy tipikus hollywoodi akció film lesz, annyi extrával, hogy Doom a címe. Belepakolják a szar 28,45 éve lerágott sablonjaikat, pölö tipikus karkterek: Kemény csávó (The Rock), jó képű macho gyerek (Karl Urban), bomba csaj (Rosamund Pike), a vicces néger még nemtom ki lesz. Vagy akár a forgatókönyvet is mondhatnám: Ütős bevezető (hogy lássuk milyen kemény csávók is ezek zsoldosok), utána pofára esés (rájönnek, hogy nem lesz olyan eccerű megölni ezeket a izéket, egy jelentéktelen szereplő halála), szerelmi szál megjelenése (bomba csaj és macho gyerek), drámai csúcspont (vlami nagyon rossz töténik, álltalában meghal a bölcs öreg néger), happy end (macho gyerek, és bomba csaj smárolnak). Köbö ennyr. -
vg #40 "Legalább nem ragaszkodnak ahhoz az áltökéletességhez ami általában a filmekben van.
Másrészt az valami ideiglenes helikopter leszálló lehet (ha jól látom...), tahát szerintem nem filmes baki hogy nem ég, megsérült a nagy kapkodásban amikor odarakták. Lehet a forgatókönyv szerint nem kell neki égni ;-) De honnan vesznek új nem égő égőt? :-) És ki ad ezért pénzt? :-D"
Ezt úgye nem gondoltad komolyan! -
#39 Edrekes hogy a Duke Nukem senkinek sem tunik fel... -
winnie #38 LOL -
#37 Szerintem meg készüljön a Lemmingsből katasztrófafilm. Meg a Wormsből akció-kaland. De a legjobb lenne, ha a Pongból csinálnának egy életrajzi-sportjátékfilmet..
Jobb ötlet híján meg is csinálják majd őket. Ha más nem, majd Uwe bácsi.. -
Zoliz #36 Szerintem a Resident Evil 2 szinvonalát se fogja megütni. Bár biztosan lesznek benne az előzetes alapján olyan filmes megoldások amiket még nem láttunk. Pl ez First Personos nézet. De egy dologban biztos vagyok ez is megy a süllyesztőbe. Nem az a film lesz amire évek múlva is emlékezni fogunk. A film eljön, megnézzük, továbblépünk. Ennyi. -
#35 már láttam és nagyon tetszett -
Inquisitor #34 Jogos az SF 1994-ben, a MC1 1995-ben készült.
És tényleg nem Uwe Boll-os a Doom film, ráadásul az IMDB-n 80% fölötti az értékelés, ami nem jelent sokat, de biztató legalább :) -
Inquisitor #33 Nem, az a Mortal1 és 2 között jött ki. Szerinem. De pillanat ... -
#32 ne tegyétek túl magasra a mércét a filmmel kapcsolatban, mivel a játéknak se a sztorija volt az ami lenyűgözte azokat (minket), akik játszottunk vele. bár a háromban már ez is kidolgozottabb volt. ahogy az IMDB kommentjeit olvasom, és amilyennek a filmet a trailer alapján várom, meg fog felelni annak, ami a játék. és szerintem (nekem legalábbis) tetszeni fog :) -
stepboy #31 Ne felejtsétek el a Street Fighter-t se, Van Damme-al és Kylie Minogue-al! Sztem az még a Mortal elött készült. -
Zedas #30 Nah, a Tömbradart kihagytam. A Tron meg egy csomó akkori játéktermi játékból lett összeollózva (lightcycles stb.). Jó, nyilván erős volt, visszavonom :)
A kimaradt az 'is' a 'pozitív kritikákat kapottból'. Én azért még bizakodom. -
HUmanEmber41st #29 vagyis 13 évesek számára is néhzető vagy "hogy is akarjam magának mondani.."