108
  • Battlefront
    #108
    Kurva jó film lesz
  • ghost2
    #107
    a SAW télleg nagyon jó film ,bár én még nem néztem meg a 2.részét magyar felirat hiányában:(
    s sztem nem idegbeteg film :D ahogy vesszük
    1 millio dollárbol csinálták (USA Premier 55millio dollár bevétel) viszonyitás képpen a Világok harca csak a reglám kampánja 60millio dollar volt
  • lovagregeny
    #106
    A fűrész első része igen beteg film.. Megnézni is alig bírtam.
    De a doom szerintem egész pofás lett, csak az elvárások ne legyenek óriásiak. Végülis csak egy adoptációs filmről van szó. És a Blood Rayne sem nagyon tükrözi majd a játékban látottakat!
  •  eX
    #105
    Tegnap megnéztem a filmet....
    Hát aki nem akar csalódni az szerintem ne nézze meg.....
  • IoIa
    #104
    Off
    Most néztem meg a Fűrész 2. részét. Szenzációsan jó. Szerintem lesz 3. rész is, úgy van vége. :)
    On
    A Fűrész (Saw) kiváló példája annak, hogy lehet alacsony költségvetésből is nagyon jó filmet csinálni.
  • lovagregeny
    #103
    Csak nagyon nagy átéléssel tud mesélni :))
  • IoIa
    #102
    Senki sem vitatja, hogy a Doom jó játék volt a maga idejében. Bár ugye már az elődje sem volt kutya, a Wolfenstein.
    Megteremtették az FPS alapjait, az érdem vitathatatlanul az id cégé. Viszont a Doom3 pocsék volt mint játék, és a film is nagyon közepes. Ez az eredeti Doom játék értékéből semmit sem von le, de csupán ezért nem vagyok hajlandó elfogult (elvakult) véleményt mondani a filmről.
    Te egy kicsit fanatikus vagy, nem?
  • FeketeFény
    #101
    A filmhez csak anyit: Damien Forestal művének megfilmesítésére gondolni sem lehetett, mivel a mai elvárások meg sem közelítik, egy ilyen kaliberű mű érzés és hangulatvilágát. Csak remélem hogy még az én életemben eljut odáig a filmipar, hogy kis, ám annál nagyobb fanatizmussal rendelkező stúdiók, akár animációs formában/lásd Final Fantasy/ visszaadják azt a képet és hangulatvilágot, amit elvárnánk egy ilyen névtől!
  • FeketeFény
    #100
    [-DooM-] …legenda…fogalom. E név hallatán még ma is elfog egy régi érzés, mely éjszakákon át rögződött bennem, tizenéves korom sötét szobájának sötéten vibráló monitora előtt… Igen, a DooM név nem halhat meg soha! Végre újra fellángol a hatalmas mítosz, ha máshol nem is, de sok hasonló lelkületű sorstársam szívében, akik e világban éltek és ismerték Oleg Gontar krónikáját, mely a cybertörténelem remekműve. Neem barátaim, itt nem a filmről van szó, melyben Hollywoodi sztárok borzolják a vasárnap esti izgalomra vágyó galamblelkű kispolgárok idegeit. Ez egy újabb lépés, mely közelebb viszi a halhatatlanság felé. Mert aki érti, miről beszélek, az tudja: A DooM nevet már nem lehet semmivel bemocskolni. Rosszul sikerülhetnek ez irányban alkotások, de a világ, az érzés, a legenda.. az tovább él! Bennem és bennetek! Mibennünk él! Az alkotás mely a nevet viseli, igenis méltó rá, hogy komoly figyelemmel megtekintsük és elismerjük, ha más nem, mint egy újabb bejegyzést a legenda történelmébe és táplálja a tüzet bennünk, mely várja hogy mikor lángolhat újra és újra..
  • Zoliz
    #99
    Én megjósoltam hogy az az 5 perc FPS rész lesz az egyetlen egyedi ebben a filmben. És a rajongóknak az tetszett tuti. Ez a film annyi amennyi várható volt tőle. Találjatok ki jobbat, ha nem tetszik!
    Basztatni a legkönyebb.
  • Ladislaw
    #98
    Sztem ahogy az Alien vs.Predator, moziba való film.
    Vagyis ha nagy vásznon, dolbyban megnézed, az akció jelenetek feldobják. De otthon negyed annyit sem mutatna.
  • lovagregeny
    #97
    "The Rock állandóan nagyon félelmetesen nézni akaró arckifejezése, a végén a buta verekedés.."
    Semmi meglepőt nem látok már az ilyesmiben. A jól kiképzett kommandósokat kik agyon vannak páncélozva, egy 50 kilós nő egy ütéssel vagy rugással elintéz (persze egyszerre 10-et), és a tudósokkal egyetemben az első vészhelyzet esetén ész nélkül cselekszenek vagy egymásnak ugranak.. Borzalmas! Sok filmet már megnézni is kész vallatás!
  • Derapo
    #96
    Az igaz de legalább meglehet néznyi.
  • IoIa
    #95
    Attól a film nem lesz jobb, hogy jobb képminőségben nézed.
  • winnie
    #94
    ts.xvid-misfit
  • Derapo
    #93
    Aztatat néztem,de az első lemez közepén beájultam:-)Van másik változat? Az nem ilyen szar minőség?
  • winnie
    #92
    ha a cam-es verziót nézted, akkor abból hiányzik prá rész
  • Derapo
    #91
    Én is megnéztem de elaludtam.Megnézem a moziban is,ott legalább látok valamit mert ez a minőség ez olyan,hogyanis mondjam kul.De én tuti meglesem.
  • AnuluWork #90
    Four Brothers? :)
  • AnuluWork #89
    A Rainbow Six az előbb volt könyv, mint game ...
  • IoIa
    #88
    Megnéztem a filmet, egy B kategóriás hulladék.
    The Rock állandóan nagyon félelmetesen nézni akaró arckifejezése, a végén a buta verekedés, a néha logikátlan dolgok, az elcsépelt hanghatások, az időnként hallatszó hardrock zene elég szánalmas. Van benne kb. 5 percnyi FPS szerűség is negyed órával a vége előtt.
    A film nem úgy kezdődik, mint a doom3, és csak kevés hasonlóság van. Az mindenesetre hajaz rá, hogy a film 90%-ban sötét van. Viszont legalább van a fegyveren lámpa, ami világít, nem úgy, mint az eredeti játékban. Az ajtó megoldás tetszett, meg a széken guruló operátor.
    A film számomra nagy csalódás volt, többet vártam.
    Ha már űrkommandós film, akkor sokkal inkább az Aliens. Ott legalább a kommandósokról hihető volt, hogy tényleg azok. A Doom-ban nem volt ilyen érzésem. Időnként vegyítve volt zombis/Resident Evil beütéssel.
    Bár gondolom, hogy mindenki meg fogja nézni, de senki se várjon tőle sokat.
  • winnie
    #87
    nemere? hollywood?

    :D
  • Inquisitor
    #86
    Támogatom. Bár tudtommal Nemere több könyvét és novelláját lenyúlták már, csak általában elég félresikerült Hollywoodi szemét lett a végeredmény.
  • Skyline
    #85
    Inkább house of dead klón:)
    Abban voltak ilyen gagyesz effektek:)
    U.o. jó mint a játék.....ergo agynélküli tucathent:)
  • Tinman #84
    Nem azt várjuk, hogy u.o. jó legyen mint a játék, hanem a legtöbben már most csalódottak, hogy egy újabb Resident Evil klónt "kell" megnéznünk a Doom (játék) tisztelete miatt...
  • Skyline
    #83
    Hjoh azért egy dologt nem értem,miért várja mindenki hogy a film full ugyanaz klesz mint a játék?:)
    Egy olyan játékot amiben gyk más sincs csak tucathent,főelenzék,tucathent,főellenzék,ajtónyitogás,főellen,tucathent oszt csah megspékelve egy kb 5 perc alatt kigondolt sztorival hogy a rákba lehetne értelmesen egy az egyben mozivászonra vinni?:)
    Nagyszerü fim lenne...kb 100 mondat a teljes szövegtartalom és több kameraállásból megy előre 1 darab főhős (találnak a szerepre valami izomagyu felfedezettet) szobánként,folyosónként lemérszárol mindent felvesz valahol piroskártya visszamegy zárt ajtó (ugyanez más kameraállásból) ajtót kinyit bent lehenteli a főganét,beszél két mondat ottani túlélővel majd megy tovább mindez kb 28 féle kameraállásból filmből eltelt kb 1 óra 20 perc főhős benyit nagyajtó jön nagy főganaj főhős ideodaugrálva,oldalazgatva agyonlövöldözi mindez 41 kameraállásból 1:31-nél heppyend főhős először a filmben vigyorogva távozik kamera vált mutatnak vmi helyszínt ahol például születik az imént kimészárolt legfőbbgeci csemetéje közben parazene összhatás: Na ebből is folytatás lesz. Ezután kb 1:33-nál szereposztás irrdatlan metálzenével.
    Na így nézne ki egy hivatalos doom film...zseniális lenne:)
  • vax
    #82
    Hát nem tudom fiúk, lányok de ez az előzetes nem volt valami "nagy durranás". Félek, hogy a film sem lesz az. Pedig bizony az egyik olyan game volt amivel nagyon sok időt töltöttem el. Első érzésem, hogy úgy fog járni mint anno a Wing Commander film. Persze jobban örűlnék ha nem így alakulna.
  • Garrett27
    #81
    mert még akkoriban az elso 486-osomon az elso 1st personos játék volt, amit nyomtunk nagyban és lehetett tobbszor is játszani ugyanazokat a pályákat, és mert egyszeruen csak orulok, hogy a "bittérképes"-kockás szornyikék helyett végre lesz reálisabb megjelenítés is - és filmen méghozzá...én inkább megnézem s majd akkor kritizálok
  • Tinman #80
    Winnie: Nem is mondasz hülyeséget!
    Nemere Istvánt akarom forgatókönyv írónak!
    "Hajnal a Trendalon" RULZ! :-)
    Letta Dorg 1000000x jobb karakter mind ez a rock, meg cicababák, meg a többi Residentes sületlenség...
  • lovagregeny
    #79
    xxx2 pedig a valóságos jelenetek miatt én élből betiltatnám :)
  • lovagregeny
    #78
    Azért nem a játék alapján készült a film, mert nem csak a játékosoknak szánják. Ettől el kell tekinteni ha élvezni akarod a filmet. Amúgy nem rég láttam egy zombis filmet, ahol az egyik elkezdett gondolkodni, taktikázni, érzelmeket táplálni és bosszút álni.. Ha eltekintek szokványos dolgoktól lehet élvezni :-)
  • LoCk
    #77
    Ja lehet hogy igazad van winnie mester, egy kicsit eltúloztam, de csak a csalódottság miatt írtam ezt. :)
  • winnie
    #76
    azért ne túlozzunk. rengeteg köze van a filmnek a játékhoz.

    annyira meg senki sem ötlettelen, hogy egy az egyben másoljon. a feldolgozás nem másolás.

    szerintem.
  • LoCk
    #75
    Remélem a Halo film nem lesz elbaltázva!
  • LoCk
    #74
    Én megnéztem a filmet, de egy rakat fos..
    Fáltem, hogy nagyon rossz lesz, de ez tul tett mindenen.

    Semmi köze sincs a gaméhoz.
    Kár, hogy valami lúzernek adták oda a film elkészítésének a jogát..

    Jobb lett volna, ha a Riddick + az Alien filmek producerei, rendezői készítették volna el sok-sok DOom játék tesztelés és sok Doom játékos megkérdezése után.

    Inkább nevetséges a film.. egy resident evil klón..:)
  • Dr4gonlord
    #73
    Semmi köze ennek a filmnek a játékhoz, a DOOM 3-ban alapból mióta van a fegyvereken flashlight :D. Ettől függetlenül :D az első kritikák után megnézem, lehet. Még ennyi, hogy már a t*köm tele van a sok nyálas, macsó (fő)szereplővel (Raistlint akarunk! :D). Ja és még valami: le a cenzúrával! :D. Ha valami durva (fizikailag, lelkileg, vagy nyelvileg) akkor azt ne ferdítsék el (Ryan közlegény megmentése r0x0rz), semmi se lenne borzalmasabb egy Warhammer 40k filmnél, Gyűrűk ura szintű gore (véresség) levellel. És még sok egyéb dolog, amiről lehetne írni dögivel.

    Más:
    "Bármennyire is jók a magyar ponyva sci-fi írók, nem hiszem, hogy Hollywood pont egy hazánkfiától venné meg a film forgatókönyvét." Kis nyelvtani helyrepofozás után a válasz :): Kár, pedig szerintem jobb film lenne belőle, sokkal.
  • winnie
    #72
    Azt hiszem Damien Forrestal úr tollából íródott jó 5-6 éve egy azonos c. könyv. Határozottan korrekt volt... amolyan jó kis agyatlan főhős "Moszkváért Otyec" karakterrel, de így látatlanban is azt mondom, hogy 100x jobb forgatókönyv kerekedne a könyvből, mint így ezzel a vírusos marhasággal.

    bármennyire is jók a magyar ponyva scifi írók, nem hiszem, hogy hollywood pont egy egy hazénkfiától venné meg a film forgatókönyvét.
  • Adam II
    #71
    Ebben lehet valami kell egy kis reklám az XM8 miatt amit persze a xXx2-ben is láthattunk ,csak ne nézne ki úgy mint egy vizipisztoly:( én nekem kapásból az jut róla eszembe.
  • Egerwin
    #70
    Hát nem is tudom. Szerintem nem lesz érdekes a film, mert lényegében ugyan az, mint a játék. De azért én is meg nézem csak úgy kíváncsiságból.
  • Tinman #69
    Final Fantasy film: Bukta lett gondolom tudjátok... ettől függetlenül nekem egyik kedvencem és nem bírtam ki, hogy ne vegyem meg DVD-n is.

    Nagy Hal:
    -No1 film,
    -volt róla reklám itthon moziban és tv-ben is
    -sőt még egy "így készült" is bekerült asszem retekklub programjába még az is rémlik, hogy szombaton volt, mert melószünet volt

    Doom: 1-2-3 + kieget lenyomtam (1-2 jó volt a többi csak rókabőr). Azt hiszem Damien Forrestal úr tollából íródott jó 5-6 éve egy azonos c. könyv. Határozottan korrekt volt... amolyan jó kis agyatlan főhős "Moszkváért Otyec" karakterrel, de így látatlanban is azt mondom, hogy 100x jobb forgatókönyv kerekedne a könyvből, mint így ezzel a vírusos marhasággal.
    Resident Evil már volt kettő, szóval thx ennyi elég volt az Umbrella klónokból.
    Ettől függetlenül 490-et a 12:00-i moziban rászánok majd, csak úgy tiszteletből az 1-2 részért.