Pár nap múlva a moziban a Doom film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
s sztem nem idegbeteg film 😄 ahogy vesszük
1 millio dollárbol csinálták (USA Premier 55millio dollár bevétel) viszonyitás képpen a Világok harca csak a reglám kampánja 60millio dollar volt
De a doom szerintem egész pofás lett, csak az elvárások ne legyenek óriásiak. Végülis csak egy adoptációs filmrõl van szó. És a Blood Rayne sem nagyon tükrözi majd a játékban látottakat!
Hát aki nem akar csalódni az szerintem ne nézze meg.....
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Most néztem meg a Fûrész 2. részét. Szenzációsan jó. Szerintem lesz 3. rész is, úgy van vége. 😊
On
A Fûrész (Saw) kiváló példája annak, hogy lehet alacsony költségvetésbõl is nagyon jó filmet csinálni.
Megteremtették az FPS alapjait, az érdem vitathatatlanul az id cégé. Viszont a Doom3 pocsék volt mint játék, és a film is nagyon közepes. Ez az eredeti Doom játék értékébõl semmit sem von le, de csupán ezért nem vagyok hajlandó elfogult (elvakult) véleményt mondani a filmrõl.
Te egy kicsit fanatikus vagy, nem?
-----][----www.di.fm-----][------
-----][----www.di.fm-----][------
Basztatni a legkönyebb.
Vagyis ha nagy vásznon, dolbyban megnézed, az akció jelenetek feldobják. De otthon negyed annyit sem mutatna.
Semmi meglepõt nem látok már az ilyesmiben. A jól kiképzett kommandósokat kik agyon vannak páncélozva, egy 50 kilós nõ egy ütéssel vagy rugással elintéz (persze egyszerre 10-et), és a tudósokkal egyetemben az elsõ vészhelyzet esetén ész nélkül cselekszenek vagy egymásnak ugranak.. Borzalmas! Sok filmet már megnézni is kész vallatás!
The Rock állandóan nagyon félelmetesen nézni akaró arckifejezése, a végén a buta verekedés, a néha logikátlan dolgok, az elcsépelt hanghatások, az idõnként hallatszó hardrock zene elég szánalmas. Van benne kb. 5 percnyi FPS szerûség is negyed órával a vége elõtt.
A film nem úgy kezdõdik, mint a doom3, és csak kevés hasonlóság van. Az mindenesetre hajaz rá, hogy a film 90%-ban sötét van. Viszont legalább van a fegyveren lámpa, ami világít, nem úgy, mint az eredeti játékban. Az ajtó megoldás tetszett, meg a széken guruló operátor.
A film számomra nagy csalódás volt, többet vártam.
Ha már ûrkommandós film, akkor sokkal inkább az Aliens. Ott legalább a kommandósokról hihetõ volt, hogy tényleg azok. A Doom-ban nem volt ilyen érzésem. Idõnként vegyítve volt zombis/Resident Evil beütéssel.
Bár gondolom, hogy mindenki meg fogja nézni, de senki se várjon tõle sokat.
😄
Abban voltak ilyen gagyesz effektek😊
U.o. jó mint a játék.....ergo agynélküli tucathent😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egy olyan játékot amiben gyk más sincs csak tucathent,fõelenzék,tucathent,fõellenzék,ajtónyitogás,fõellen,tucathent oszt csah megspékelve egy kb 5 perc alatt kigondolt sztorival hogy a rákba lehetne értelmesen egy az egyben mozivászonra vinni?😊
Nagyszerü fim lenne...kb 100 mondat a teljes szövegtartalom és több kameraállásból megy elõre 1 darab fõhõs (találnak a szerepre valami izomagyu felfedezettet) szobánként,folyosónként lemérszárol mindent felvesz valahol piroskártya visszamegy zárt ajtó (ugyanez más kameraállásból) ajtót kinyit bent lehenteli a fõganét,beszél két mondat ottani túlélõvel majd megy tovább mindez kb 28 féle kameraállásból filmbõl eltelt kb 1 óra 20 perc fõhõs benyit nagyajtó jön nagy fõganaj fõhõs ideodaugrálva,oldalazgatva agyonlövöldözi mindez 41 kameraállásból 1:31-nél heppyend fõhõs elõször a filmben vigyorogva távozik kamera vált mutatnak vmi helyszínt ahol például születik az imént kimészárolt legfõbbgeci csemetéje közben parazene összhatás: Na ebbõl is folytatás lesz. Ezután kb 1:33-nál szereposztás irrdatlan metálzenével.
Na így nézne ki egy hivatalos doom film...zseniális lenne😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Nemere Istvánt <#worship>#worship> akarom forgatókönyv írónak!
"Hajnal a Trendalon" RULZ! :-)
Letta Dorg 1000000x jobb karakter mind ez a rock, meg cicababák, meg a többi Residentes sületlenség...<#vomit>#vomit>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
annyira meg senki sem ötlettelen, hogy egy az egyben másoljon. a feldolgozás nem másolás.
szerintem.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Fáltem, hogy nagyon rossz lesz, de ez tul tett mindenen.
Semmi köze sincs a gaméhoz.
Kár, hogy valami lúzernek adták oda a film elkészítésének a jogát..
Jobb lett volna, ha a Riddick + az Alien filmek producerei, rendezõi készítették volna el sok-sok DOom játék tesztelés és sok Doom játékos megkérdezése után.
Inkább nevetséges a film.. egy resident evil klón..😊
Más:
"Bármennyire is jók a magyar ponyva sci-fi írók, nem hiszem, hogy Hollywood pont egy hazánkfiától venné meg a film forgatókönyvét." Kis nyelvtani helyrepofozás után a válasz 😊: Kár, pedig szerintem jobb film lenne belõle, sokkal.
bármennyire is jók a magyar ponyva scifi írók, nem hiszem, hogy hollywood pont egy egy hazénkfiától venné meg a film forgatókönyvét.
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
Nagy Hal:
-No1 film,
-volt róla reklám itthon moziban és tv-ben is
-sõt még egy "így készült" is bekerült asszem retekklub programjába még az is rémlik, hogy szombaton volt, mert melószünet volt <#hawaii>#hawaii>
Doom: 1-2-3 + kieget lenyomtam (1-2 jó volt a többi csak rókabõr). Azt hiszem Damien Forrestal úr tollából íródott jó 5-6 éve egy azonos c. könyv. Határozottan korrekt volt... amolyan jó kis agyatlan fõhõs "Moszkváért Otyec" karakterrel, de így látatlanban is azt mondom, hogy 100x jobb forgatókönyv kerekedne a könyvbõl, mint így ezzel a vírusos marhasággal.
Resident Evil már volt kettõ, szóval thx ennyi elég volt az Umbrella klónokból.
Ettõl függetlenül 490-et a 12:00-i moziban rászánok majd, csak úgy tiszteletbõl az 1-2 részért.
Az volt benne a poén, hogy én nem tudtam elõre, hogy ez egy animációs film és kb. 10 percig észre sem vettem, hogy a film rajzolva van mivel nem számítottam rá. Nagyon profi munka volt.
Ma nyilván még sokkal valóságosabbakat tudnának készíteni.
a nagy hal valóban jó és lehet, hogy azért nem láttál reklámot róla, mert nem olyan moziba vagy filmekre jársz, ahol azt reklámozták volna😊
ha megnézed az utóbbi hetek/évek filmjeit, akkor láthatod, hogy a jó kommersz filmek éppúgy eljutottak hozzánk (nagyon kevés kivétellel), mint rengeteg igényes mûvészfilm (amit gondolom a kutya sem néz innen)
Egy példa: A Nagy Hal egy rohadt jó film, lazán benne van a top 10-es listámban, és 1 árva reklámot nem láttam róla Mo.-on, igazából abban sem vagyok biztos, hogy egyálltalán bemutatták. Bár lehet, hogy tévedek.
Persze vannak kivételek, pölö Harcosok Klubja, de egyáltalán nem ez az átlag.
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Nekem az nem tetszik a kepek alapjan, hogy elegge szereny a diszlet. Kb olyan, mintha egyetemistak csinaltak volna 😊
Remelem jobb lesz mint a doom3 jatek. Bar igazan koltsegcsokkento full sotet jeleneteket folvenni, es akkor hu a jatekhoz. Semmi sem latszik 😊
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
1. nem a játékból készült
2. ha ugyanaz a címe a játéknak, attól még nem feltétlenül belõle készült.
a filmnek csak annyiban van köze a játékhoz, hogy mint a címbõl is kiderül vannak benne autók és üldözések (és soka autót halomra törnek) - azonban az egész egy romantikus vígjáték, szóval nem kell autókat elkötni benne meg ilyesmi
Itt meg lehet nezni!