58
-
#18 Na jól van én NEM azt mondtam hogy super studio! Tele van buggal az tény. A .Refresh-el is meggyűlt régebben a bajom!
Nincs sok viszonyítási alapom ez is tény, csak azt tudom, hogy amikor Flash-ben írtam AS-t, akkor éreztem, hogy a VS sokkal jobb programozás terén.
Na de most ilyenekbe ne menjük bele.
-
#17 Ja és mellékesen 10 éve írják az új file rendszerüket, de ez még nem lesz benne a vistában mert még nincsenek kész vele!!!!!!!!!!!!!!!
10 éve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TÍZ éve'''''''''''''''''' -
#16 Ja mellékesen pár napja a Vista vezető programozója nyilatkozta, hogy ki kéne dobni az egészet, mert az egész egy nagy kalap szar, és a kód 70%-át újra kéne írni, és ma mi a hír, letölthető az első béta, és év vége előtt már a második is.
Programozók szavaztak mind az 50-en.
A többi léhűtő is szavazott mind a 10.000, és érdekes 10.000 vs 50 szavazattal mégis jó ez az oprendszer, és a sok hülye el is hiszi annak a 10.000 pr szakembernek akinek annyi köze van a programozáshoz, mint madártejnek a repüléshez.
-
#15 Inkább mutatok 10.000 PR embert akik miatt ez a helyzet ma. Csak rámutatok a Microsoft épületére.
A fele Marketing ember a másik fele ügyvéd. Egyébiránt meg a DOS-t is csak vette a Billi fiú, mert már akkor is tel volt pénzel a family!!!
Ennyit a nagy gurulól! Képtel volt oprendszer írni már akkor is, és ez máig nem változott.
Mikor a DOS dühöngött a PC-ken az amigán már akkor mulitaszking grafikus oprendszer volt 2-3 720k-s lemezen!!! Ezt a microfosnak sikerült megírni 10-12 1.4Mb-os lemezen 3 év múlva. Gratulálunk!! -
#14 Ja, nagyon jó főleg mikor ráálsz a DataEnvironment részre, és ettől összefagy. Én már beszoptam párszor, mielőtt rámennék save. Minden 3. esetben kiakad, és veszne a belefeccölt munka.
Mellékesen jegyzem meg, hogy pl. ehhez a super studiohoz a 3. service pack oldotta meg, azt, hogy eltérő dátumformátummal rendelkező nyelveken is működjön a setup wizard!!! Ehhez 3 service packra volt szükség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tényleg csak gratulálni lehet hozzá. (Addig meg írtam egy kis progit, ami kicserélte a setup.ini-ben a dátum formátumát (2 perc alatt megvolt, nekik ez 3 service packba került)) -
#13 "Hát bizony látjuk is hogy mire képes az az 50 ember."
Így van, nagyon jól mondod! Nézz körül a számítástechnikában, és láthatod, hogy 50 ember munkája 90%-ban vesz részt az informatika mindennapjaiban. Mutass a te ismerettségi körödből 50 olyan embert, aki az elkövetkezendő 20 évben eléri ezt, azaz a számígógépek kb. 90%-án az ő programok fog futni... -
#12 (jöt=jót), bocsi -
#11 Én nem vagyok M$ fan, de Visual Studio tényleg jó.
A többi M$ cuccról jöt vagy semmit alapon következőket mondanám: .
-
#10 Vajon Bill mikor adja föl az egésszet és szünteti meg a céget? Vagy mindig lesz olyan hülye aki beszopja M$ cumit?
Amúgy tudva levő dolog, hogy néhány M$ fejlesztő is linuxos, csak jól fizet az M$, de amikor a munkának vége, fejlesztenek a szabadszoftveres oldalra is... -
#9 Hát bizony látjuk is hogy mire képes az az 50 ember.
Hát csak ennyire.
Mind olyan szar mintha tényleg csak 50 ember írná, meg tesztelné. -
faz #8 Aspirin, te is jó hozzászólásokkal tudod kezdeni.
(Ami egyébként tök alaptalan, de mindegy.) -
#7 Tudod van aki olyan hülye, hogy nem ért a szóból...:D -
Kutuvoz #6
50 a 10000-hez = 500 a 100000-hez
Szóval NEXUS6 azt írta, hogy az MS-nél csak minden kétszázadik ember programozó... -
Aspirin #5 Ezt persze nem tették hozzá:D
http://pcforum.hu/hirek/9886/Elhagyja+a+Red+Hat-ot+alapitoja.html -
kbupdate #4 Azért nem semmi, hogy 50 ember mire képes. Windows, Office, Mediplayer, NET framework stb stb. -
#3 További sok sikert neki ;] -
#2 ????!!!!!!
Azért lehet hogy a Linuxosok között a töltelékemberke/szakember arány jobb mint a M$ féle 10 000-sales/PR/marketing manager, 50-programozónként;)))) -
Aspirin #1 Örülhetnek a Linuxosok, végre lesz egy szakember is közöttük.