58
  • dokar
    Na jól van én NEM azt mondtam hogy super studio! Tele van buggal az tény. A .Refresh-el is meggyűlt régebben a bajom!
    Nincs sok viszonyítási alapom ez is tény, csak azt tudom, hogy amikor Flash-ben írtam AS-t, akkor éreztem, hogy a VS sokkal jobb programozás terén.
    Na de most ilyenekbe ne menjük bele.
  • GulaSoft
    Ja és mellékesen 10 éve írják az új file rendszerüket, de ez még nem lesz benne a vistában mert még nincsenek kész vele!!!!!!!!!!!!!!!
    10 éve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    TÍZ éve''''''''''''''''''
  • GulaSoft
    Ja mellékesen pár napja a Vista vezető programozója nyilatkozta, hogy ki kéne dobni az egészet, mert az egész egy nagy kalap szar, és a kód 70%-át újra kéne írni, és ma mi a hír, letölthető az első béta, és év vége előtt már a második is.
    Programozók szavaztak mind az 50-en.
    A többi léhűtő is szavazott mind a 10.000, és érdekes 10.000 vs 50 szavazattal mégis jó ez az oprendszer, és a sok hülye el is hiszi annak a 10.000 pr szakembernek akinek annyi köze van a programozáshoz, mint madártejnek a repüléshez.

• GulaSoft
    Inkább mutatok 10.000 PR embert akik miatt ez a helyzet ma. Csak rámutatok a Microsoft épületére.
    A fele Marketing ember a másik fele ügyvéd. Egyébiránt meg a DOS-t is csak vette a Billi fiú, mert már akkor is tel volt pénzel a family!!!
    Ennyit a nagy gurulól! Képtel volt oprendszer írni már akkor is, és ez máig nem változott.
    Mikor a DOS dühöngött a PC-ken az amigán már akkor mulitaszking grafikus oprendszer volt 2-3 720k-s lemezen!!! Ezt a microfosnak sikerült megírni 10-12 1.4Mb-os lemezen 3 év múlva. Gratulálunk!!
  • GulaSoft
    Ja, nagyon jó főleg mikor ráálsz a DataEnvironment részre, és ettől összefagy. Én már beszoptam párszor, mielőtt rámennék save. Minden 3. esetben kiakad, és veszne a belefeccölt munka.
    Mellékesen jegyzem meg, hogy pl. ehhez a super studiohoz a 3. service pack oldotta meg, azt, hogy eltérő dátumformátummal rendelkező nyelveken is működjön a setup wizard!!! Ehhez 3 service packra volt szükség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Tényleg csak gratulálni lehet hozzá. (Addig meg írtam egy kis progit, ami kicserélte a setup.ini-ben a dátum formátumát (2 perc alatt megvolt, nekik ez 3 service packba került))
  • droland
    "Hát bizony látjuk is hogy mire képes az az 50 ember."

Így van, nagyon jól mondod! Nézz körül a számítástechnikában, és láthatod, hogy 50 ember munkája 90%-ban vesz részt az informatika mindennapjaiban. Mutass a te ismerettségi körödből 50 olyan embert, aki az elkövetkezendő 20 évben eléri ezt, azaz a számígógépek kb. 90%-án az ő programok fog futni...
  • dokar
    (jöt=jót), bocsi
  • dokar
    Én nem vagyok M$ fan, de Visual Studio tényleg jó.
    A többi M$ cuccról jöt vagy semmit alapon következőket mondanám: .
  • lpapi
    Vajon Bill mikor adja föl az egésszet és szünteti meg a céget? Vagy mindig lesz olyan hülye aki beszopja M$ cumit?

Amúgy tudva levő dolog, hogy néhány M$ fejlesztő is linuxos, csak jól fizet az M$, de amikor a munkának vége, fejlesztenek a szabadszoftveres oldalra is...
  • GulaSoft
    Hát bizony látjuk is hogy mire képes az az 50 ember.
    Hát csak ennyire.
    Mind olyan szar mintha tényleg csak 50 ember írná, meg tesztelné.
  • faz
    Aspirin, te is jó hozzászólásokkal tudod kezdeni.
    (Ami egyébként tök alaptalan, de mindegy.)
  • immovable
    Tudod van aki olyan hülye, hogy nem ért a szóból...:D
  • Kutuvoz

50 a 10000-hez = 500 a 100000-hez

Szóval NEXUS6 azt írta, hogy az MS-nél csak minden kétszázadik ember programozó...
  • Aspirin
    Ezt persze nem tették hozzá:D

http://pcforum.hu/hirek/9886/Elhagyja+a+Red+Hat-ot+alapitoja.html
  • kbupdate
    Azért nem semmi, hogy 50 ember mire képes. Windows, Office, Mediplayer, NET framework stb stb.
  • [HUN]PAStheLoD
    További sok sikert neki ;]
  • NEXUS6
    ????!!!!!!

Azért lehet hogy a Linuxosok között a töltelékemberke/szakember arány jobb mint a M$ féle 10 000-sales/PR/marketing manager, 50-programozónként;))))
  • Aspirin
    Örülhetnek a Linuxosok, végre lesz egy szakember is közöttük.