Átgondolja befektetési terveit a RealNetworks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a microsoft most szivesseget tett ennek a szar cegnek. sok a budos eletbe nem tudtak volna ennyi penzt 'keresni' sajat erobol. es raadasul nem is a windows media format pusztitotta ki a rm-et, hanem a quicktime.
gondolom billigates ezt egy strategiai 'befektetesnek' tekinti. most osszedolgozik a RN-el. berakja vmelyik RN szolgaltatast windowskaba, vagy csinal vmi 'ipod' konkurens termeket... majd ad 1 dollart/licence a csokanak, es koszonom szepen. <#ejnye1>#ejnye1>
gondolom billigates ezt egy strategiai 'befektetesnek' tekinti. most osszedolgozik a RN-el. berakja vmelyik RN szolgaltatast windowskaba, vagy csinal vmi 'ipod' konkurens termeket... majd ad 1 dollart/licence a csokanak, es koszonom szepen. <#ejnye1>#ejnye1>
Nekem is az jutott eszembe, hogy most azon tanakodnak, miként lehetne ezt a rengeteg pénzt átjátszani a saját zsebükbe, lehetõleg úgy, hogy egy fillér se vesszen el belõle.
Ennyi pénzbõl akár profilt is lehetne váltani és soha a büdös életben nem találkoznánk többet a formátumukkal.
nah, most akkor van pénzük szép fokozatosan, vagy akár villámgyorsan felszámolni a céget.
befektetni? fejlesztgetni? mit? kell a halálnak a lejátszójuk
befektetni? fejlesztgetni? mit? kell a halálnak a lejátszójuk
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
BG helyében még a perben szemére vetettem volna, hogy a RealPlayer sz*r, nem kell a felhasználóknak,
és mindenki maga dönti el, milyen lejátszót akar...
és mindenki maga dönti el, milyen lejátszót akar...
"Gratulál" neki,hogy az ügyesen megfejte.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
bg sztem legszívesebben kinyírná a csávót 😛