11
-
Hegyikecske #11 Gép az ma műár mindenhová kell nem azzal van a gond (nekünk is volta zaoviba) hanem h mia faxért kakaóbiztos??? mi se öntöttünk bele soha semmit (pedig az elején még feketefehér monitorral volt szal nem ma volt) és így a gyerek ha beleönti se tanulja meg h nemszabad mer megszokja h letörli és megy tovább minden... -
Fenjoy #10 egyet értek:) -
SymbioC #9 Büntetési javaslat: 1 év táblairogatás a táblához láncolva :-) -
#8 Ott a pont..
másrészt meg: "sőt, az illetékes hatóságnak még az is gondot okoz, hogy megfelelő ütemben tudják pótolni a színesfémtolvajok körében népszerűnek számító ellopott közlekedési táblákat. " .. javaslom a halálbüntetés visszaállítását, esetleg új halálnemek bevezetését és táblalopási szankcionálásként alkalmazni őket..
amíg lop a boltból egy kiló kenyeret, addig azt mondom megeszi, amikor elpakolnak az ifával több tonna fémet, akkor abból nem kenyér lesz, hanem fuxx meg merci meg kurvák meg romantik a végén.. -
#7 ha minden igaz jövő év végéig cirka 300 kmet adnak át... szal tán lesz: lehet reménykedni :) -
SymbioC #6 Nagyon jó, tetszik!
De nem tudom, hogy ahhoz a pár száz km pályához, ami nálunk van, kell-e ilyen? Először autópályát kellene építeni... -
#5 az m3-ason több helyen is ilyen próbálkozás.
többnyire csak "óvatosan vezessen" meg "tartson kellő követési távolságot" szövegek vannak, de gondolom ilyen célokból vannak (max. nem érzékel kocsiszámot - "kézzel hajtott", nem automatikus mint sógoréknál), de van... -
Xantia #4 Nálunk is van digitális jelzőtábla.
Jön az etnikum és utána vagy van tábla, vagy nincs. Igaz nem túl sok az intelligenciája :-) -
k0zi #3 Egyébként a kakaóbiztos számítógépnél mindenki arra gondol hogy a billentyűzet az, pedig szerintem az egész kaszni :)
Bár így is sok érte 1 millió Ft, meg különben is OVIBA MI A F*SZNAK SZÁMÍTÓGÉP?!?!?! Szegény gyerekek ugyan hadd játszanak már mással (mi is fel tudtunk nőni) -
#2 kakaóbiztos gépek... már majd el is felejtettem, az nagyon nagy lámaság volt. -
szombi #1 Még hogy csak álom?
Az IHM úgyis kap majd a dolgon, kiír egy közbeszerzési pályázatot,
és kidob az ablakon 2 milliárdot egy pár napos fantomcégnek.
Úgy, ahogy a kakaóbiztos gépekkel tette...
www.kakaobiztos.hu