Elérhető a Windows Vista új előzetes verziója
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan lehet letölteni a betát? Mert nem találom csak torrenten abba meg nem bizom...
"Mert ugye mindenki belátja, hogy Vista = XP SP2 + csicsa..."
Hát én pl. nem. Ezer dolgot megváltoztattak benne, az egész kernelt, GDI-t stb.
Nyilván ez csak ránézésre nem látszik, de programozók szempontjából minden megválozik.
Hát én pl. nem. Ezer dolgot megváltoztattak benne, az egész kernelt, GDI-t stb.
Nyilván ez csak ránézésre nem látszik, de programozók szempontjából minden megválozik.
hivatalosan, ha msdn elõfizetõ vagy az msdn vista lapjáról, vagy vársz decemberig a nyilvános beta2-ig (utóbbi javallat, mert ha nem vagy geek, akkor ez még nem neked való).
vagy .torrent...
vagy .torrent...
Csak az érdeklõdés kedvéért, most akkor le lehet tlteni valahonnan ezt az okosságot? és ersze ha igen akkor honnan! Érdekelne,hogy valójában milyen, mit tud, stb.!
az alt+printscreen nagyon szarul muxik átlátszós ablakoknál, ez látszik ezeken a képeken is. remélhetõleg javítanak rajta.
nézz utána a szótárban a player idevágó fordítása a lejátszó.
nem értem mit zavar titeket, nem kell vele foglakozni és kész.
ha engem idegesít vmi akkor nem foglakozom vele. nektek is ki kéne próbálni.
(btw, azért változtat rajta, mert eddig minden verziónál a fika ment)
----
----
ez az IE gyorsnézet vagy mi elég jó ötletnek tûnik (osX...)
nem értem mit zavar titeket, nem kell vele foglakozni és kész.
ha engem idegesít vmi akkor nem foglakozom vele. nektek is ki kéne próbálni.
(btw, azért változtat rajta, mert eddig minden verziónál a fika ment)
----
----
ez az IE gyorsnézet vagy mi elég jó ötletnek tûnik (osX...)
"Fika helyett kicsit olvasni kéne a témában... a WOM-k persze csak ilyeneket tudnak, mint tt... eléggé szánalmas, hogy azt hiszitek, ezzel egy klubba tartozóknak hihetitek magatokat és a szavatok is jelent valamit..."
remek, mondjál már valami eszement újdonságot akkor
remek, mondjál már valami eszement újdonságot akkor
nekem az ég világon semmi bajom a win xp 2-vel. arra teljesen jó, amire kell... sõt! könnyû kezelni. mi kell még?
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Az én hozzászólásom remélem nem minõsül fikázásnak. Mellesleg mi az a WOM?
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Fika helyett kicsit olvasni kéne a témában... a WOM-k persze csak ilyeneket tudnak, mint tt... eléggé szánalmas, hogy azt hiszitek, ezzel egy klubba tartozóknak hihetitek magatokat és a szavatok is jelent valamit... <#vomit>#vomit>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hát a Microsoft nagyon nem tudja merre menjen, csak tétovázik egymagában.
Nem tudják, hogy mit rakjanak bele a Vista-ba, hogy eladható legyen.
Mert ugye mindenki belátja, hogy Vista = XP SP2 + csicsa...
Nem tudják, hogy mit rakjanak bele a Vista-ba, hogy eladható legyen.
Mert ugye mindenki belátja, hogy Vista = XP SP2 + csicsa...
Egyetértek veled abban, hogy ez az "Ablakok Média Játékos" állandó babrálása meg minden teljesen fölösleges. A részemrõl azért, mert ha filmet nézek, akkor inkább MPlayer; zenehallgatásra meg ott a Winamp (elboldogul a .wma-val).
Szal sosem lopta be magát a szívembe a WMP, sõt az IE sem, nekem jobb a Firefox.
Szal sosem lopta be magát a szívembe a WMP, sõt az IE sem, nekem jobb a Firefox.
CPU Tuning Toplista http://cputuning.net
Pista hívõk, nyomás letölteni!
Semmi lényeges változás, hacsak az nem, hogy bõven elég lesz a "Hálózati Központ" ellen támadást intézni... LOL!
A hulladék és árulkodó-kémkedõ wmp-t úgyis csak az idióták használják. Annál csak JOBB lejátszóprogik vannak.
Semmi lényeges változás, hacsak az nem, hogy bõven elég lesz a "Hálózati Központ" ellen támadást intézni... LOL!
A hulladék és árulkodó-kémkedõ wmp-t úgyis csak az idióták használják. Annál csak JOBB lejátszóprogik vannak.
"Szintén újdonságnak számít a Windows Media Player 11-es változata,"
Ez a szánalmas szöveg már. Mit kell évente variálni azon a nyanvadt lejátszon ? 10 éve nem jövök rá mire jó az állandó új kinézet meg stb.. Ha nézek valamit ugyis fullscreen . Még mindig ezzel akarják a népet hülyiteni és sajnos még mindig sikerül is.
Ez a szánalmas szöveg már. Mit kell évente variálni azon a nyanvadt lejátszon ? 10 éve nem jövök rá mire jó az állandó új kinézet meg stb.. Ha nézek valamit ugyis fullscreen . Még mindig ezzel akarják a népet hülyiteni és sajnos még mindig sikerül is.
← ElőzőOldal 2 / 2