12
-
norti #12 Végülis ha afilm nem sikerül jóra, még mindig ott lesz a játék, ami viszont elég hangulatosnak tűnik :) -
winnie #11 a filmben is vannak dinoszauruszok. hát mégis milyen szigetre mennek? nemcsak nagy majom él ott -
vax #10 A képregény verzióban voltak dinok meg minden féle más szerzetek is. -
Inquisitor #9 Köszi! -
Inquisitor #8 Van vagy 3 trailerem, meg pár hogyan készült videó. Szerintem jóóó lesz.
Sajnálatos, ami veled történt a Narnia kapcsán, de csodálkozom, hogy nem láttad a TV-ben a (szerintem) elég jól sikerült sorozatot.
Most idén elkezdték kiadni a hét kötetet, pofátlan magas áron, mert tudták jön a film. Ez van.
Lesz pénzem megveszem. Én még nem olvastam, de azt hiszem van olyan alap könyv, mint a Gyűrűk Ura. :) -
Inquisitor #7 Nem tudom, de állítólag ez az 1928?-as King Kong feldolgozása. Nem láttam azt a verziót, de lehet volt abban is? -
winnie #6 mit keres, mit keres? és a nagy majmon meg sem lepődsz?:) (ugyanúgy nem létezik)
az lenne érdekes, ha nem lenne benne dinoszaurusz. ez feldolgozás film (de ha nem is lenne az, akkor is lehetne benne, nem?:) -
mouss #5 sziasztok
na, ez szép. a narnia krónikák első 2 része volt életem legelső könyve, amit olvastam. ma is minden betűjére emlékszem, de a könyveket ellopták tőlem. 15 éve keresem, amiből 12 arra ment rá, hogy kiderítsem az írót és a pontos címet. a legtöbben nem is hallottak róla, a többiek meg sajnálták, de nem tudják megszerezni. szinte minden antikváriumban jártam, erre tessék... jön a film, és kiadják a könyvet..lol...most vhogy nincs kedvem megvenni.. és most mindenki ismerni fogja. csak ezért nem szeretem a feldolgozásokat.
szerencséje, hogy a WETA csinálja, és talán itt nem cseszik el annyira a bemutatót, mint a LOTR popcorn változatával.
re: Cat, nézz utána a korai King Kongos filmeknek;) godzilla? lol. -
Gábor #4 Csak a bajt! :D -
troc #3 narna dec. 22-től lesz a magyar mozikban. -
Cat #2 lehet hogy én vagyok tájékozatlan, de egy king kong filmben mit keres egy dinoszaurusz? -
Inquisitor #1 Nem tudja valaki véletlenül, a Narnia Krónikája (első fejezet) az idén kijön még itthon? Az első trailer szerint a z angol bemutató novemberben lett volna, de most már azt hiszem december 5.