Cool a Verda (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Hogy kell jelentkezni: E-mailben a [email protected] címen, rövid leírással önmagadról, az autóról és fotóval a kocsiról
3. Mennyibe kerül ez: Ha bekerül az adásba, akkor semennyibe, pusztán szerepelni kell.
Az ezzel kapcsolatos kérések:
- a rövid leírás legyen RÖVID, azaz kisregényt nincsen sajnos idõnk elolvasni
- kizárólag a fenti mail címre érkezõ, a fenti tartalommal rendelkezõ mailt tudjuk jelentkezésnek tekinteni
- ne küldjetek 1000 képet az autóról, max 2-3-at, de azon jól látható legyen a járgány, tehát nem éjszakai vagy lehetetlen szögekbõl fotózott képeket
- az e-mail össz mérete he haladja meg az 1 MB-ot, de inkább kisebb legyen
Tekintettel arra hogy napi 30-50 jelentkezés érkezik, egyelõre nem tudunk mindenkinek visszaírni. A levél elküldése elõtt ellenõrizzétek, hogy a fenti feltételeknek megfelel-e és akkor biztosan a szerkesztõkhöz kerül !
Tehát a beérkezõ maileka tartalmi feltételek megléte esetén (és csak akkor!) a szerkesztõkhöz kerülnek, akik felveszik a kapcsolatot azokkal, akik autóit a mûsor szempontjából érdekesnek találják.
A többi jelentkezõ levele adatbázisba kerül, tehát aki a fenti feltételeknek megfelelõ levelet küld, annak adatait nyilvántartásba vesszük, még akkor is ha errõl külön értesítést nem küldünk.
Itt a jelentkezés
<#eljen>#eljen>
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
És nem az ilyen csicska emberek millás verdáit tuningolják...
amugy nem rossz,amit csinálnak, bár a transporter nem jött be.Show az egész, valahogy el kell adni, és bár a Majka az általánost tizenöt év alatt végezte el, a pr értéke (vagy mije) sajnos magas itt magyarországon (sajnos)
Jahh, Majka, és spanja, (szerelõk sztem korrektek, uhhó kuhagyom õket), ha olvassátok (höhö), van 1 24 éves Renault 21-es Nevadám, tuningoljátok meg lécci-lécci😊
Motorja 2300-as, uhhó bika van benne elég😄😄😄😄
Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD
Még örök igazságként annyit, hogy az ilyen autók tiszavirág életûek, akár daytonáról beszélünk akár a kispókról. Nem bírja ott minden alkatrész sokáig a nagy terhelést, elõbb utóbb szétmegy a kuplung, vagy a váltó vagy a difi vagy elroppan a féltengely. Alapvetõen hülyeség volt ilyen Daytona példával jönnöd mert ez nem drag race topic, itt optikai tuningról van szó ha nem esett le eddig 😊. Peace 😊
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Te beírtad ezt a "kék Golf 4 TDI motoros kispolszkival ami 200 lóerõs" szöveget.
Ez kapásbol nem is gyári, hanem egy átszerkesztett kocsi. Jó attol még lehet, hogy erõteljes, meg gyors, de valószínû, hogy ezt már nem nagyon lehet fokozni.
Tegyük fel, hogy még a Daytonát is lenyomná. De ne felejtsd el, hogy azon még bõven lehet fejleszteni. Mert a videon nagyjábol gyári állapotban van.
"számomra nem drült ki a videóból hány lóerõs":konkrétam tényleg nem derül ki, de szerintem a hülye is látja, hogy mekkora erõ van benne. A váltásoknál majd' leszáll a padrol.
Részemröl ennyi.<#wave>#wave>
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Challanger: Ha egyet értessz vándorsólyommal akkor ez neked is címezve volt 😊. Szép a kocsi amit belinkeltél, kár hogy itthon hivatalosan rendszámot se kaphat... <#nevetes1>#nevetes1>
A sok nevetséges optikai és chiptuning mániásnak üzenem, hogy nézzék meg ezt a kis videot és gondolkozzanak el rajta, hogy tud-e ilyen szinten teljesíteni az autójuk, amikre százezreket, vagy ki tudja mennyit költenek.
1965 Daytona
Lehet, hogy sokak számára meglepõ, de ezek az autók nem elérhetetlenek.
Sõt! Sok mai (sport)autó drágább, de mégis alulmaradnának pl. egy gyorsulási versenyen a modern technikájukkal együtt. Azt hiszem ezt lehet érzékelni a videoból.
Ráadásul egy ilyen autó gyári megjelenését tekintve sem hétköznapi, ezt aztán nem hiszem, hogy tele kéne ragasztgatni mindenféle szirszarral.
De valószínû, hogy "tuning"kipufogó sem kell rá, hogy odafigyeljenek a hangjára.
Ez az autó gyári állapotában ráver a tuning szarokra. És ha valakinek ez is kevés, akkor ezt is lehet még fokozni. De nem ám chiptuninggal...
[/img]
Ennyit
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
Mire elolvastam elfáradtam, de legalább jót röhögtem. Egyébként a mûsorban, a 2 említett nagyarc gyerek nekem se szimpatikus.
De azt nem értem mi közöd neked ahhoz, hogy kinek mi tetszik?
Ha valakinek az tetszik hogy az 1.2-es kocsijának mély hangja van, tesz rá spoilert, meg matricákat, az téged miért zavar?
Neked csak biciklire futja? Mert akkor megértem, hogy irigy vagy. <#beka3>#beka3>
/nincs "tuning" verdán mielõtt még megvádolnál/ :-P
elképzelhetetlen, hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten, hogy.... (nem, nem hogy ezt a két faszt nézzék) hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten.... hogy EZT A SOK SZARTALICSKA AUTÓT ISTENÍTSÉK. Van nektek elképzelésetek mi az, hogy tuning? Már ha használjuk ezt az amúgyis gusztustalan szót, akkor hadd világosítsam fel az optikai tuningos 1200tól 1800 köbcentiig terjedõ sor4-es 20 kipufogós repedfazékhangú feltûnési viszketegségben szenvedõ fajtátokat, minden szpojlerrel, kopoltyúval, tarkabarka színekkel, fehérke lámpával, remus+hondaracing+egyéb gagyi feliratokkal, elsõkerékhajtással együtt, hogy senkiháziaknak az ugrálása az, amit ti itt véghezvisztek.
Rohadtul szánalmas hogy csak minél több betûs motorban tudtok gondolkodni (elvégre is attól lesz fasza egy kocsi, az már biztos sokat jelent, ha 5 betûvel jelölik a motort), jut eszembe én is lehet be kéne szerezzek egy PHTIJKLBTR 1,2-es turbós kis mûanyagdobozt, ja, de odafigyelek majd, nehogy sokat fogyasszon, mert ugye ahhoz már nincsen képem, hogyha sportautót akarok, akkor hajlandó is legyek tankolni bele... csóró gyerek vagyok, csak a tapló parasztoknak akarok nagyot mutatni a diszkók elõtt, akik hozzám hasonlóan nem tudják mit jelent az: teljesítmény, csak attól áll fel a faszuk, ha mély hangja van, meg 4 kipufogója. Mutasson sokat, ne tudjon semmit. Ugye? 28-as karom van, felveszem hozzá az izompólót. Mutassak sokat, ne legyen mögötte semmi. Befogadtok?
Így gondolkodtok TI.
Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ugye ne vegye magára... És tisztelet annak a pár, igen kis számú embernek, akik a tuningolást verseny célból, és komoly módon folytatják.
Egyébként ha már a pimp my rideot akarják Mr. faszkalapék utánozni, akkor legalább vegyétek és vegyék már észre, hogy azért nem sikerül, mert a legfontosabb dologban, az autók minõségében, és milyenségében van az eltérés. Szarból ne építsenek várat. Büdös lesz és összedõl.
üzenem az összes kocsijától elszállt kis buzigyereknek:
www.vipergyorsulas.hu
www.hebonline.hu
elképzelhetetlen, hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten, hogy.... (nem, nem hogy ezt a két fazst nézzék) hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten.... hogy
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
már ha ugyis kopyzzák a müsort
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
gy.k.:A belsõt a motorra értettem😊)
hanem a retek klubbon szombatonként
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
vagy ha oylan ember vezet egy müsort aki léynegében belecsöppent ebbe az már nagyképü?<#sniffles>#sniffles>
nekem tetszik a müsor,ennyi,majka szövegei is bejövõsek,azis bejön hogy a 28percböl nem 28percet pásztázzák a kamerával a szerelõket,hanem egy kis viccelõdést is mutatnak
Egyébként hogy miért nem tetszik Majka? Nem akarom leírni,mit gondolok róla,mert az nem biztos hogy szép lenne 😊 Tõlem lehetne punk vagy rocker, akkor is ugyanolyannak tartanám.
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
mert ha értelmesen leirnád hogy miért nelegyen müsorvezetõ,akkor esetleg asztmondom hogy ok,van benne valami...
ez a müsor meg oylan amilyen,ebbe a képbe pontosan iylen ember kell mint majka,mind a zenei stílus miatt,és amiatt is ohgy szórakoztató müsor is egybe