Cool a Verda (TV)

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1. Lehet-e még jelentkezni: Igen
2. Hogy kell jelentkezni: E-mailben a [email protected] címen, rövid leírással önmagadról, az autóról és fotóval a kocsiról
3. Mennyibe kerül ez: Ha bekerül az adásba, akkor semennyibe, pusztán szerepelni kell.

Az ezzel kapcsolatos kérések:

- a rövid leírás legyen RÖVID, azaz kisregényt nincsen sajnos idõnk elolvasni
- kizárólag a fenti mail címre érkezõ, a fenti tartalommal rendelkezõ mailt tudjuk jelentkezésnek tekinteni
- ne küldjetek 1000 képet az autóról, max 2-3-at, de azon jól látható legyen a járgány, tehát nem éjszakai vagy lehetetlen szögekbõl fotózott képeket
- az e-mail össz mérete he haladja meg az 1 MB-ot, de inkább kisebb legyen

Tekintettel arra hogy napi 30-50 jelentkezés érkezik, egyelõre nem tudunk mindenkinek visszaírni. A levél elküldése elõtt ellenõrizzétek, hogy a fenti feltételeknek megfelel-e és akkor biztosan a szerkesztõkhöz kerül !

Tehát a beérkezõ maileka tartalmi feltételek megléte esetén (és csak akkor!) a szerkesztõkhöz kerülnek, akik felveszik a kapcsolatot azokkal, akik autóit a mûsor szempontjából érdekesnek találják.

A többi jelentkezõ levele adatbázisba kerül, tehát aki a fenti feltételeknek megfelelõ levelet küld, annak adatait nyilvántartásba vesszük, még akkor is ha errõl külön értesítést nem küldünk.
Itt a jelentkezés
<#eljen>

ericsson ga628
<#rinya>

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

ericsson ga628
lécci valaki árulja el!!!!!!!!!!!!!

Konfigom: KórQuad 83992E 512 GHz, 87GB (8.6Ghz) QDR RAM, BlackHoleForce 98000 GX2, 80 TB vinyó,trendy ájPod, mindez anyuapu pénzéből. Konfigom csak menőzés céljából van kiírva :)

ericsson ga628
honnan szedted le? <#guluszem1>

Harly18
Már találtam infót😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Nem tudtok valami infót arról, hogy hol és hogyan lehet jelentkezni? Igazából csak kiváncsi lennék rá, mert a cool tv oldalán sem nagyon sok az infó.

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

én akkor fogok elismerõen szólni a cool a verdáról, ha majd mondjuk 1 20-25 éves verdát úgy, hogy lefosom a bokámat tõle😊
És nem az ilyen csicska emberek millás verdáit tuningolják...
amugy nem rossz,amit csinálnak, bár a transporter nem jött be.Show az egész, valahogy el kell adni, és bár a Majka az általánost tizenöt év alatt végezte el, a pr értéke (vagy mije) sajnos magas itt magyarországon (sajnos)
Jahh, Majka, és spanja, (szerelõk sztem korrektek, uhhó kuhagyom õket), ha olvassátok (höhö), van 1 24 éves Renault 21-es Nevadám, tuningoljátok meg lécci-lécci😊
Motorja 2300-as, uhhó bika van benne elég😄😄😄😄
Jancsik
a tegnapi járgány nagyon király lett

Intel Penium 2500| Ati Radeon 9800PRO| 2*512 hynix DDr| Maxtor 120GB HDD

Djtiesto16
Hello! Nekem nagyon bejön a cool a verda..., de sajnos nincs mindig idõm megnézni és szeretném letölteni az eddigi részeket, ha egyáltalán vhonnan le lehet tölteni...ha igen akkor help pls...elõre is thx...ja és majkát tényleg vegyék már ki😄

Nekem tetszik a Cool a verda, bár a fiúk (Szabi,Majka) eléggé nem illenek oda.A szerelõk dolgoznak ezek meg hülyülnek.Persze nem azt mondom hogy nem kellenk bele, mert úgy nem lenne olyan eladható a mûsor.De én így látom.

desigo
Az hondás részbõl kivágták az rtlesek azt amikor a majka dugja a halat 😊
Opelfan
Hát igen váltásoknál majd elszáll a padról, nyilván nem a gyári teljesítmény miatt. Nyilván erõsebb illetve jobban mehet egy ilyen amerikai gép a kispók, de azért ne feledkezz el arról, hogy a kispók kb fele súlyú mint a Daytona.Azt mondjuk nem tudom, honnan látod mennyire nyúltak a motorjához...

Még örök igazságként annyit, hogy az ilyen autók tiszavirág életûek, akár daytonáról beszélünk akár a kispókról. Nem bírja ott minden alkatrész sokáig a nagy terhelést, elõbb utóbb szétmegy a kuplung, vagy a váltó vagy a difi vagy elroppan a féltengely. Alapvetõen hülyeség volt ilyen Daytona példával jönnöd mert ez nem drag race topic, itt optikai tuningról van szó ha nem esett le eddig 😊. Peace 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

12346
ha tetszik, ha nem, vándornak abban igaza van, hogy itthon nagyon sokan ruppótlan szarokra raknak szárnyat, 16 kályhacsövet, meg "sztrítrészing" matricát, a zene recsegve üvölt és ezekkel feszengenek... az ilyeneket én is szájba csapnám. szomszéd gyerek is egy ilyen lúzer. ezer éves fakó piros 205-össel feszített, amíg végleg tönkre nem ment😄 szánalmasak. érdemes kinézni az ándörgráund versenyekre is. loál. ott aztán van sztrítrészing matricás lúzer épp elég😄

Challanger
Na figyelj, ezt a vitát lehetne folytatni az örökkévalóságig, úgyhogy nekem ez lesz az utolsó hozzászólásom.
Te beírtad ezt a "kék Golf 4 TDI motoros kispolszkival ami 200 lóerõs" szöveget.
Ez kapásbol nem is gyári, hanem egy átszerkesztett kocsi. Jó attol még lehet, hogy erõteljes, meg gyors, de valószínû, hogy ezt már nem nagyon lehet fokozni.
Tegyük fel, hogy még a Daytonát is lenyomná. De ne felejtsd el, hogy azon még bõven lehet fejleszteni. Mert a videon nagyjábol gyári állapotban van.
"számomra nem drült ki a videóból hány lóerõs":konkrétam tényleg nem derül ki, de szerintem a hülye is látja, hogy mekkora erõ van benne. A váltásoknál majd' leszáll a padrol.
Részemröl ennyi.<#wave>
Opelfan
Megnéztem a videódat. Biztos nagyon durva gép lehet bár számomra nem drült ki a videóból hány lóerõs. Szoktak a discovery-n mutatni ilyen gépeket, és ezekre azt mondom, hogy jók hobbira, elmész vele gyorsulni stb, de ezen kívül semmi másra. Míg egy mai sportkocsi pl Corvette ami olcsónak számít az általad említett autónál lényegesen jobb, megbízhatóbb, kényelmesebb és minden tekintetben komfortosabb. Innentõl fogva azt mondom, hogy hülyeség egy ilyen ólomszánkót összehasonlítanod egy mai modern autóval. Tudod mivel lehetne ezeket összehasonlítani? A kék Golf 4 TDI motoros kispolszkival ami 200 lóerõs. A kisautó feladná a leckét a Daytonádnak 1/4 mérföldön.😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Tudod én is utálom a Cool a verdát, de az amit írtál egy kicsit baromság. Elõször is azt mondod, hogy szartalicska kocsik amiket felhúznak? Azt mondod hogy a Pimp és a Cool. közt nagy a külömbség a kocsik minõségében. Kár volt ezt a leírnod mert aki látott már mindkettõbõl az kiröhög téged mert tudja, hogy a Pimp My Rideban az ócska Cadillac-ek, Buick-ok stb egy vasat nem érnek, amerikában 100$-os autók és Te minõségrõl beszélsz? Neked kéne észre venni inkább, hogy mekkora marhaságot írtál. A Cool a verdában 100-szor jobb kocsik vannak amiknek trehány, barom gazdája van és lelakja az autót. Szerintem a teljesítmény tuning (ahogyan az optikázásnak nevezett összefirkálás is) egy nagy baromság. Semmi értelme tuningolni... odaállsz egy piros lámpához, aztán lehagysz egy jobbacska autót egy bénább tuningolttal, az élményért cserébe kapsz 20 literes fogyasztásokat + ha szerencsétlen vagy elveszik a jogsidat vagy 100.000-ket fizethetsz a rendõrnek, megéri? Egy 1000ccm-es Corsával is bemérnek akárhol mész mert a teljesítménye bõven elég ahhoz hogy 130 felett autózz vele. Ha valakigyors vagy nagytelljesítményû kocsit akar utcai használatra, akkor olyat kell venni nem kurva sokért tuningolni, egy tuning autó csak telsesítménybe veheti fel a versenyt egy hasonló teljesítményû gyári kocsival, valaki ezt megérti, valaki meg nem képes felfogni, hogy egy kasztnit vagy futómût nem 300 lóerõre terveznek.
Challanger: Ha egyet értessz vándorsólyommal akkor ez neked is címezve volt 😊. Szép a kocsi amit belinkeltél, kár hogy itthon hivatalosan rendszámot se kaphat... <#nevetes1>

Challanger
[/img]
Challanger
Teljesen egyetértek Vándorsólyom véleményével az autókat tekintve. A két bohóc "mûsorvezetõt" inkább hagyjuk is.
A sok nevetséges optikai és chiptuning mániásnak üzenem, hogy nézzék meg ezt a kis videot és gondolkozzanak el rajta, hogy tud-e ilyen szinten teljesíteni az autójuk, amikre százezreket, vagy ki tudja mennyit költenek.
1965 Daytona
Lehet, hogy sokak számára meglepõ, de ezek az autók nem elérhetetlenek.
Sõt! Sok mai (sport)autó drágább, de mégis alulmaradnának pl. egy gyorsulási versenyen a modern technikájukkal együtt. Azt hiszem ezt lehet érzékelni a videoból.
Ráadásul egy ilyen autó gyári megjelenését tekintve sem hétköznapi, ezt aztán nem hiszem, hogy tele kéne ragasztgatni mindenféle szirszarral.
De valószínû, hogy "tuning"kipufogó sem kell rá, hogy odafigyeljenek a hangjára.
Ez az autó gyári állapotában ráver a tuning szarokra. És ha valakinek ez is kevés, akkor ezt is lehet még fokozni. De nem ám chiptuninggal...
[/img]
Ennyit
Dave000
a mûsor színvonalával kapcsolatban igazad van, de az hogy ki mit csinál az autójával, ahhoz totál semmi közöd nincs, meg lebuzigyerekezni sztem nem kéne, véleményed lehet, de max az autóról, nem a tulajról... amúgy meg a mûsorról van szó ebben a témában sztem.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

De kemények vagyunk. :-D
Mire elolvastam elfáradtam, de legalább jót röhögtem. Egyébként a mûsorban, a 2 említett nagyarc gyerek nekem se szimpatikus.
De azt nem értem mi közöd neked ahhoz, hogy kinek mi tetszik?
Ha valakinek az tetszik hogy az 1.2-es kocsijának mély hangja van, tesz rá spoilert, meg matricákat, az téged miért zavar?
Neked csak biciklire futja? Mert akkor megértem, hogy irigy vagy. <#beka3>

/nincs "tuning" verdán mielõtt még megvádolnál/ :-P

ehh, na mondok én nektek valamit.

elképzelhetetlen, hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten, hogy.... (nem, nem hogy ezt a két faszt nézzék) hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten.... hogy EZT A SOK SZARTALICSKA AUTÓT ISTENÍTSÉK. Van nektek elképzelésetek mi az, hogy tuning? Már ha használjuk ezt az amúgyis gusztustalan szót, akkor hadd világosítsam fel az optikai tuningos 1200tól 1800 köbcentiig terjedõ sor4-es 20 kipufogós repedfazékhangú feltûnési viszketegségben szenvedõ fajtátokat, minden szpojlerrel, kopoltyúval, tarkabarka színekkel, fehérke lámpával, remus+hondaracing+egyéb gagyi feliratokkal, elsõkerékhajtással együtt, hogy senkiháziaknak az ugrálása az, amit ti itt véghezvisztek.
Rohadtul szánalmas hogy csak minél több betûs motorban tudtok gondolkodni (elvégre is attól lesz fasza egy kocsi, az már biztos sokat jelent, ha 5 betûvel jelölik a motort), jut eszembe én is lehet be kéne szerezzek egy PHTIJKLBTR 1,2-es turbós kis mûanyagdobozt, ja, de odafigyelek majd, nehogy sokat fogyasszon, mert ugye ahhoz már nincsen képem, hogyha sportautót akarok, akkor hajlandó is legyek tankolni bele... csóró gyerek vagyok, csak a tapló parasztoknak akarok nagyot mutatni a diszkók elõtt, akik hozzám hasonlóan nem tudják mit jelent az: teljesítmény, csak attól áll fel a faszuk, ha mély hangja van, meg 4 kipufogója. Mutasson sokat, ne tudjon semmit. Ugye? 28-as karom van, felveszem hozzá az izompólót. Mutassak sokat, ne legyen mögötte semmi. Befogadtok?

Így gondolkodtok TI.

Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ugye ne vegye magára... És tisztelet annak a pár, igen kis számú embernek, akik a tuningolást verseny célból, és komoly módon folytatják.

Egyébként ha már a pimp my rideot akarják Mr. faszkalapék utánozni, akkor legalább vegyétek és vegyék már észre, hogy azért nem sikerül, mert a legfontosabb dologban, az autók minõségében, és milyenségében van az eltérés. Szarból ne építsenek várat. Büdös lesz és összedõl.

üzenem az összes kocsijától elszállt kis buzigyereknek:

www.vipergyorsulas.hu
www.hebonline.hu
báttyó02
hogy? 😄D

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ehh, na mondok én nektek valamit.

elképzelhetetlen, hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten, hogy.... (nem, nem hogy ezt a két fazst nézzék) hogy lehetnek emberek ilyen alacsony szinten.... hogy
desigo
szombaton délután volt és régi rész
petee
állítolag volt az reteklubbon? igaz ez? melyik rész volt? vagy vmi új?

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

ngcsnet
sztem az emberek a külsõ miatt nézik, hát ha felnyomják a motort az úgysem látszik, és kipróbálni sem fogják, szóval hiába tuningolnák a motort

petee
igaz,de épp ideje valami egyediséget vinni a mûsorba😊

báttyó02
motort még a pimp my rideban se cisnájják akkor itt mér csinálnák? 😄
már ha ugyis kopyzzák a müsort

desigo
Remélem,hogy most majd csinálnak több új autót!
petee
nem arra,hanem turbo-ra kompresszorra,nitrora stb.😊

desigo
mindig csak a vezérmûtengelyre gondolsz.
petee
ajjaj,vajon miért?ekkora siker lenne? amúgy nem lenne rossz mûsor,ha egy kicsit a motortuninggal is foglalkoznának.Nemcsak a külsõ fontos hanem a belsõ is, nemde?😊
gy.k.:A belsõt a motorra értettem😊)

ngcsnet
lol tudjuk^^

Gabesz amd64
A cool a Verda már nem a Cool Tv-n megy<#nyes>
hanem a retek klubbon szombatonként

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Opelfan
Látom volt sok hozzáfûzni valód a vitához 😄

<#bdead>

Mondjuk ez annyira természetes. Akinek nem szimpatikus,az észreveszi, aki szereti, az csak a jót látja benne. Én most nem irigylem õt,egyáltalán és ez nem igaz hogy ha hirtelen belecsöppen mûsorvezetésbe egy ember, az nagyképû lenne.

báttyó02
hát nemtom de nekem nagyon nemtünik fel hogy beképzelt<#fejvakaras>
vagy ha oylan ember vezet egy müsort aki léynegében belecsöppent ebbe az már nagyképü?<#sniffles>

Abból amit tõled idéztem, én úgy értem hogy elmegy a mûsor. Ezért gondoltam. Egyébként hogy miért nem szeretem: valami hihetetlen,hogy milyen mértékben beképzelt egy ember. Ez nem hinném hogy összekötõdik a rapp-pel. Vagy igen ?

báttyó02
én meg téged nemértelek....ki mondta hogy én majkamiatt nézem?
nekem tetszik a müsor,ennyi,majka szövegei is bejövõsek,azis bejön hogy a 28percböl nem 28percet pásztázzák a kamerával a szerelõket,hanem egy kis viccelõdést is mutatnak

Dave000 az mind nagyon szép hogy ha a szerelõbácsik dolgoznak de a mûsor mégis csak azért mûsor mert van mûsorvezetõje, nem ? Bátyó most nem értelek: tõled idézek:"ez a müsor meg oylan amilyen" - akkor most te majka miatt nézed? Ennyi erõvel vezethetná a Prima Primissimát is,nemigaz? A csomagolás? Hmm. Hát szerintem egy ilyen mûsorban a csomagolás az pl a mûsorvezetõ,szerintem 😄
Egyébként hogy miért nem tetszik Majka? Nem akarom leírni,mit gondolok róla,mert az nem biztos hogy szép lenne 😊 Tõlem lehetne punk vagy rocker, akkor is ugyanolyannak tartanám.

Opelfan
A gond az egészben csak annyi, hogy a szerelõket és a kocsikon folyó munkát mutatják a legkevesebb alkalommal...

Dave000
Én a kocsikat nézem, meg a szerelõket, meg amit csinálnak (azért velük összebarátkoznék, tudnak alkotni, a Majkáék nem érdekelnek...) 1ébként azt nem értem, hogy a Majka miatt nem nézi néhány ember a mûsort... én el tudok tõle meg a haverjától vonatkoztatni és azt nézem amit a szerelõk csinálnak. Ha vminek fos a csomagolása attól még nem biztos, hogy ami benne van azis az.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

báttyó02
láttam és?

báttyó02
de itt az a gond,hogy nemtudod magad se hogy miért nem tetszik a majka képe 😄
mert ha értelmesen leirnád hogy miért nelegyen müsorvezetõ,akkor esetleg asztmondom hogy ok,van benne valami...
ez a müsor meg oylan amilyen,ebbe a képbe pontosan iylen ember kell mint majka,mind a zenei stílus miatt,és amiatt is ohgy szórakoztató müsor is egybe

Nézd meg a mûsorait...

báttyó02
méris?:|

Akkor ennyi erõvel mindenkibõl lehet mûsorvezetõ? Legalább XZibitet tudom értékelni. És most nem Majkával van a gond, hanem azzal amilyen. Látod én nem szidom nem anyázom,csak megosztom (viszonylag kulturáltan) a véleményem.

Link egy debil fazon a Majka. B-Real igazad van.

báttyó02
de miért?
szerintem az ég világon semmi baj nincsen vele,se a másik sráccal,én pl. k*rvanagyokat röhögök a baromkodásaikon 😄

Oldal 1 / 4Következő →