Egyéni beállításokkal ütközik a Windows frissítése

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem értem miért lenne lamer-ség korlátozni hogy kik férhetnek hozzá a rendszerfájlokhoz, vagy a windows tûzfal helyett másikat használni...

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

ezert nem hasznalok xp-t
Szerintem ez jellemzõ a MS-ra: Úgy írnak szoftvereket, hog yminél több mindent a rendszer intézzen a felhasználó helyett, akkor is ha az illetõ ért hozzá és szereti magának beállítani a dolgokat.Ekkor jön az update és elszáll minden. Ezért nem engedem otthon az auto update-okat. Jobb tudni mi történik a gépen<#nezze>

Kérlek sorold fel a bug mentes Szoftvereket (koncentrálj az OS-ekre)! Elég ha csak az elsõ 3-at közlöd.

Továbbá sorold fel a "BUGGYÛJTEMÉNY" eddig ki NEM javított hibáit.

Mester, Tiéd a szó!

Dzson
Az ms ezügyben annyit tehet, hogy nem árulja a windows nevû segédprogramjának semelyik változatát, hanem ingyen adja. Ezért a bug-gyüjteményért pénzt kérni rablás, pénzt kiadni ökörség.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Senkinek sem.

Mit kéne meghallani?
Te viszont meghalhatsz, ha hülyeségeket írsz.
Látszik, hogy az ikszpét kiknek csinálták...

mousee
"A javítócsomagban lévõ hiba azokat érinti, akik korábban leszûkítették a hozzáférési jogokat, listákat. Ezek általában a biztonságra érzékeny, tapasztalt felhasználók"

Hát, nincs sok ilyen 😄DDDD Fõleg hogy látom, mit mûvelnek a suliban a win2000 elõtt az iskolatársaim...sok suttyó 😛

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Nagyjából "ja".

aki hülye halljon meg...

a ms ezügyben annyit tehet, hogy a patchbõl kiad egy másik revisiont ami a lámerek kedvéért telepítés elõtt ellenõrizi a registration jogosultságait és, ha nincs ott a system, akkor szól...

A "lámerszakértõk" tipikus esete, fogalmuk nincs, hogy mit csinálnak, de majd õk megmutatják milyen is a biztonságos gép. Õk kapcsolják ki a beépített tûzfalat, mert az semmire nem jó, aztán sírnak a fórumokon hogy bekaptak valami férget...

Természetesen a system elvétele a registration-rõl soha egyetlen security hardening advisory-ban vagy security templateben nem szerepelt a ms részérõl, hibás akkor lenne a ms, ha ilyen hardening guide-ot kiadott volna korábban.

← ElőzőOldal 2 / 2