63
Diablo 2 ps2 n
-
#63 valaki nem játszik vele psp-n? -
Ben C #62 UP -
Ben C #61 pfff. -
#60 Nemkéne spemmelni -
#59 ok köcce.
-
#58 Ilyen hirdetésekkel vigyázz, bünti jár érte. Fent az apróba próbáld berakni. -
Ben C #57 -
Ben C #56 -
#55 Mostmán rohadtul kikéne kitörölni a topicot... -
#54 [behalt] -
#53 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
de legalább elismered -
#52 1 szó mint száz törölni kéne a topicot. -
#51 ?
-
#50 Az lenne még a kérdésem ,hogy havonta szét kell szednem a vasat mert nem olvassa a dvd ket be olyankor szétszedem megtisztítom a fejet és jó.Nem lehet ezt valami tisztító cd vel megoldani,hogy ne keljen havonta szétszedni(biztos nem tesz jót a gépnek).És vajon mi okozza ezt -
#49 az is jó móka volt -
#48 Amúgy nem kell valakinek eredeti ps 2 s játék 3500ft ért?Scaler,raymen multyplayer,Ghost Recon Jungle Storm,Kingdom Hearts. -
#47 Nem,az mien? -
#46 Nincs már meg, régen volt. =) -
#45 Nincs.
Baldurs Gate: Dark Alliance sorozatot és a Champions sorozatot ismered? -
#44 HA van akkor honnan lehetne megvenni?Nekem chiptelen ps 2 m van szal eredetire lenne szükségem...
-
#43 Kösz
-
Ben C #42 Büszke vagyok rád Áki :D -
#41 :D -
#40 playstation re csak az első rész volt -
Ben C #39 Ilyen sem gyakran van, általában jönnek a habzósszájú "TAKAROGGYÁÁ UJREG LOL OMFG NUB" emberkék, és már csak a moderátor segithet. :D -
#38 gondolom nincs meg
asszem mindhárommal végigvittem de a varázslóval nehéz volt!!
ja 2playerben volt kemény már a harmadik pálya is a Király ellen!!
-
#37 És ps re?
-
#36 nem sosem volt tudtomban pedig jó lett volna akr a második is -
#35 Hahó létezik egyálltalán ps 2 es diabló? -
#34 Nem emlékszem. -
#33 Mekkora szintig vitted el??
Asszem nekem 36.szintű volt és már minden max volt szóval karcolta az emberem a játék határait. -
#32 Megmentjük a topicodat!
JGTC: Ja, király volt! =) Anno én is játszottam vele, mert PC-n csak ilyen lemezes RIP verzióm volt! -
#31 Egyébként létezik ps es diablo?
-
#30 nah most akkor mian? -
#29 az de jó volt arra
Hú de sokat játszottam vele!! -
#28 ja :D -
#27 Egyébként meg Diablot és Starcraftot multival Nintendo DS-re, hallod Blizzard??! -
#26 Pázze szegény modik feleslegesen klikkoljanak, amikor ez egy tök normális topic?
Szkínsot a gémből:
Gyerekek van egy nagy állat hentesbárddal, azt nem tudom lenyomni, ott jobbra kell menni vagy balra???! Térkép nincs valahol a dándzsönökről?? -
tehen_m #25 Saját kérésre :D
("szal kitörölné valaki?") DE lehet hogy nem erre gondolt... -
#24 Miért kellene törölni? A Playstationös Diablonak nem volt még topicja.