USA: 2009-ben zárul az analóg műsorszórás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én egy full HDTV felbontású projektort keresek, ha létezik ilyen emberi áron. Tud valaki ilyenrõl?

fasza nálunk még nemhogy hdtv hanem digitális sincs <#vigyor>

xbox360+komputer

mrzed001
Nem ,azon jobb nézni a StarGate-et, Battlestar Galactica-t, Charmed és West Wing-et 😛

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

[NST]Cifu
Egyszer nézz meg egy HDTV minõségû adást (mondjuk ne legyünk telhetettlenek, csak 1280x720-as felbontásban, 5.1-es hangal), és utána mond azt, hogy felesleges, jó nekünk az analóg adás is...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Azt nem, de azért a bézbólt, a superbólt, az enbiéjt, az enháel-t (úgye ott most még magyarok is játszanak <#smile>), meg a nyújork open-t azt azért igen, meg persze, mondjuk a wild americát is, meg a bibiszi tudományos mûsorait, vagy éppenséggel a filmeket (van azért jó is) nem olyan rossz dolog HDTV-n nézni (bocsánat hádétévén), meg persze dzéj lénó is elég szórakoztató, persze erre nem kell HDTV, de azért ha lehet miért ne?

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Azt nem, de azért a Bézbólt, a superbólt, az enbiéjt, az enháel-t (úgye ott most még magyarok is játszanak <#smile>), meg a nyújork open-t azt azért igen, meg persze, mondjuk a wild americát is, meg a bibiszi tudományos mûsorait, vagy éppenséggel a filmeket (van azért jó is) nem olyan rossz dolog HDTV-n nézni, meg persze Jay Leno is elég szórakoztató, persze erre nem kell HDTV, de azért ha lehet miért ne?

Intel.DZ77RE-75K.Core.i7-3770K.32GB.RAM.360GB.RAID.SDD.8TB.RAID.HDD.GTX660Ti.Dual.NEC.Windows.10.Enterprise Apple.Mac.mini.Core.i7-3615QM.16GB.RAM.1TB.HDD.OS.X.El.Capitan

Pharaoh
Azt nem, de van más is a TV-ben, attól még, hogy te csak ezeket ismered.

s1lkforrent
Mert a 107 centis plazmatévén jobb nézni a BigBrádört, a Hozémaríjja hónalját, meg a 20 éves, ZS kategóriás akcióbohóckodásokat?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

"A váltástól az illetékesek nagyobb változatosságot és jobb minõséget várnak."

Hát nem tudom. Ha az USA-ban is ilyen a mûsorok színvonala mint itt, akkor ugyan várhatják a minõséget. Hiába HDTV.

Programmieren verboten! 2004-2006: Az AMD nem jótékonysági intézmény! 2006-máig: Az Intel sem az.

Mert már megszoktuk... Mi P@r@szt európaiak csak csorgatjuk a nyálunkat ezek után........
Dr4gonlord
"Japán és az USA fényévekkel Európa elõtt jár."
Hogy ezen én miért nem lepõdök meg?

"A Kereskedelmi Bizottság ugyanis arra kötelezné az amerikai mûsorszórókat, hogy legkésõbb 2009-ig álljanak át az digitális technológiára, végkép maguk mögött hagyva az analóg korszakot."

Téves állítás, ugyanis az USA-ban 2003 április volt a határidõ, hogy minden mûsorszóró digitális sugárzásnak eleget tegyen, és 2009-ben csak megszüntetik az analóg szórást, de már több mint két éve a mûsorszórók 100% digitálissan is sugarazn. Sõt nagyon sokan már HDTV minõségben is sugaraznak, ugyanis ezen a téren Japán és az USA fényévekkel Európa elõtt jár. Sajnos.