Kártyajátékok fanatistái

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Én a hkk-ban vagyok benne a legjobban, de a jugi-ba és a MAGUS-ba is beleszagoltam. Ha van vkinek felesleges lapja a Morgan gyûjteménybõl, azt szívesen cserélném. Ha pedig tudtok valami elmebeteg jugi kártyát, vagy kártya kombókat, akkor léccíí írjd lefelé ide plz!

Aki utoljára nevet...az valószínűleg nem értette a poént.

etherlords nagyon zsír <#eljen> én is játszottam már vele 😊

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

hú az viszont nekem is kéne >😄 bocsi hogy eddig itt se voltam, pedig én csináltam topik, 1000 bocsánat 😞

mellesleg nearo pesti-e vagy?

Hy,figyeljetek,debrecenben hol lehet ilyen duel masters kártyákat venni?
ha valaki tudja kérlek irja meg a [email protected] ra
nearo
népszerû egy topic...
HKK: nincs valakinek két fölös Rundhalja?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Mármint a HKK.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
Bezony, ma már egyre népszerûbb. Legalábbis az iskolámban, az osztályomban például már vagy 10en játszanak a 35bõl.

biomage
tudok egy helyet ahol van hkk verseny de csak a dunántulon
itt egy weboldal a bolt neve is egyben ITT.Ugy tudom sokkan mennek hkk játszani mindegyik városban

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Cuchulainn
HKK-val játszottam pár éve, még van is pár száz lapom, de sajnos itthon nem sokan játszottak ilyesmit, meg drága is volt, szóval abbahagytam.
Aki szereti ezt a játékstílust az mindenképp próbálja ki az Etherlords nevû PC game(eket) mert szvsz nagyon jól sikerültek!

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

nearo
Én HKK-ista vagyok, bár még csak kezdõ szinten.

Hrisskar
Van, már kb. 1 éve kapható Magyarországon.

Broafka
van olyan hogy Duel Masters kártyák? 😄
a rajzfilm nem olyan rossz szerintem, meg egész érthetõ a játéka is...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

ezeket az oldalakat meg köszi, már rég kiváncsi voltam hogy kell játszani, aztán lehet új dologgal bõvítem a fantasy-játék tudásomat ;D

És szoktál valamilyen klubbokba járni játszani? 😄

Kata
Ja és ha vki be akarna szállni ilyen játékba, rengeteg cserém van, akár eladásra is, potom pénzért fel is tudok szerelni bárki profi gyûjteménnyel. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Ja az az, amikor ilyen hajókkal kell kincseket felvenni meg harcolni egymással?

Kata
Régebben igen, manapság már nem. Átnyergeltem a Wizkids Pirates CSG-jére. Nem kártya ugyan, de baromi jó. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

nem. de regisztráltam, és elsõre elkenték a számat, nem vót valami jó húzásom, meg mégis nyertem lapot 😄

ez ilyen fizetõs izé??

*verseny

Az se gyenge, ezek szerint szoktál is vele jáccani 😊
Veresny, ilyenek?

Kata
nekem LOTR van 6-700 lapnyi gyûjteménnyel <#miaz>

[/cserf][/fülünyúl]

na most bevizslatom 😛

biomage
nem ismered
ide menj

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

azzal hogy, mikor miért? 😄 mi az? 😊

biomage
hát igen sokkat beszélgetünk de csak ismerem és néha az yugioh onlineal játszok ha unatkozom ennyi

jah sry 😄
csak annyit pofáztunk errõl, aszittem má' 😄

biomage
<#hehe>nem játszok yugioh miböl gondoltad csak a boltot ismerem ennyi

bátyám aktuálisabb yu gi oh-ban, neki ilyen LVL es sárkány pakliszerüsége van. nekem vegyes 😛
elõször a föld koncepciót követtem, aztán valami hibrid izé lett. már nem is emlékszem ojan rég játszottunk :C
na majd a szünetben megnézem mint hogy 😛
semmi mással nem játszik amúgy uram? 😊

biomage
van mégegy most találtam
itt van

biomage
nos gondoltatók egy olyat amikor megveszitek egy addot paklit hogy mi van benne most már megis tudod persze csak yugioh kártyával kapcsolatban
nincs minden kártya benne de azért sok van több mint a yuguoh-card.comon

amúgy köszi 😄
igaz ahogy 24-bõl 12. lettem de díjat még éppenhogycsak kaptam 😄

pesti vagyok :C
ott is állandóan van yu gi oh meg Duel masters meg Hkk meg mindenféle bajnokság 😄

biomage
itt a weblapja az üzletnek mindent megtudsz amit akarsz

biomage
és nem csak yugioh hanem mágus és magic kártya bajnokság is van

biomage
én szurkolod neked és van egy kérdésem hol laksz mert székesfehérváron most volt yugioh bajnokság igaz ez az elsö volt de profik játszotak és ha közel laksz akkor van egy jó hirem jövöhéten lesz ujabb bajnokság fehérváron

up! szombaton HKK verseny. Szurkoljatok 😛

Most én is igy vagyok ezekkel a manga kártyákkal: mondhat bárki bármit, Yu Gi Oh rajzfilm aszondom nem a legjobb, de a kártyázni más mint tévézni 😛 használni kell az agyadat is....
(Bár a duel masters rajzfilmben voltak szerintem 1-2 jó poénok is 😛 és amig volt itthon A+ addig csak azt néztük 😊

jazzy
Ja ertem, azt hittem sima kartyajatekokrol szol a topic. Ilyesmikkel nem nagyon, talan van 1 yugioh lapom meg amikor nagy orulet volt akkor kaptam 😄 ja meg van 1 master crocom is! (szerencset hoz😛)
Adam5
Nekem is van Yugioh-m, még régebben vettem õket. Tudom hogy sokan hülyeségnek tartják mert "jaaaj rajzfilm pff" de a kártyajátéka szerintem akkor is jó. A legértékesebb lapjaim az 5 exodia rész, 10k körül vettem anno.

meg mostanában láttam Marvel Trading Card gémt, arra nagyon kiváncsi vagyok, mit hoztak össze 😛

Akkor felsorolja a topikkészitõ hogy mit ismer és jáccik
HKK (legtöbbet), Guardians, Duel Masters, YuGiOh, (Pokémon is van😊 Magic the Gathering, Lord of The Rings, Vampire, (ez utóbbi kettõt csak betéve) M.A.G.U.S (szerepjáték inkább, kártya az csak van, játszani nem tud)... Dióhéjban ennyi ^^

persze klasszikus magyar kártyás-francia kártyás játékok is mennek, fõleg családon belül (snapszer, römi...)

u.i.: (azért akinek van felesleges áruja, az elõbb felsoroltakból - nem ulti, meg franciakártya kérem! 😊 - az bátran írjon privátot nekem 😉 fõleg HKK-t birtoklók 😄

efti
Nekem Mechwarrior TCG-m van, neha eszembe jut es akkor nyomunk egy-ket partit, de nem surun. A five rings meg ugy ahogy erdekelne, de nem akarok penzt olni bele, ugyhogy marad a tarokkozas meg a Munchkin 😊

WWFSMD?

látom a topicba irok 90%a azt se tudja mirõl is szolna ez az egész

(nekem egyébként MTG-bõl maradt meg pár lapom)

CLINT EASTWOOD9
römi,makaó,5-ös durák

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Kanaszta + rablórömi ;-)

\"Freedom is a scary thing / Not many people really want it Me, I keep my distance / I\'m always leaving. That\'s just my way.\" (Laurie Anderson)

jazzy
En maradok a jokis alapjatekoknal: römi, rablórömi, macao.. ilyesmik.
precision
nekem még mindig megvan egy rakat lapom, már vagy 5 éve nem játszottam vele, lehet nekem is el kéne adnom 😊

Bazinga!

N1ggA
Régel volt Hatalom kártyám (Hatalom Kártyái kártyajáték / HKK), de kb. 5-6 éve eladtam dupla áron, mint vettem. <#vigyor3>

Spread De Love!