Az EA-val közösen készít játékokat Spielberg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékkészítõknek sztem inkább egy jó íróra lenne szükségük. A legtöbb játék storyja igencsak konvergál a nullához.
Nem mondom, ha az lett volna a hír, hogy JMS fog ötleteket adni játék fejlesztéshez, most ugrabugrálnék, így csak mosolygok 😊
Nem mondom, ha az lett volna a hír, hogy JMS fog ötleteket adni játék fejlesztéshez, most ugrabugrálnék, így csak mosolygok 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Szerintem Spielberg jó rendezõ.
Azonban az igaz, hogy nem minden filmje kifogástalan, de ezek általában kasszasikerek (pl.: Jurassic Park, Világok Harca ...). Aztán vannak igazán jó filmjei ( pl.: AI, Schindler listája), ezek kevesebbet hoznak a konyhára, de van mondanivalójuk.
Ha megfigyelitek szerintem a komersz sikerfilmekbõl finanszirozza a "valódi" filmjeit.
Ezért remélem, hogy a Világok Harca utáni filmje a München jó lesz.<#vigyor3>#vigyor3>
Azonban az igaz, hogy nem minden filmje kifogástalan, de ezek általában kasszasikerek (pl.: Jurassic Park, Világok Harca ...). Aztán vannak igazán jó filmjei ( pl.: AI, Schindler listája), ezek kevesebbet hoznak a konyhára, de van mondanivalójuk.
Ha megfigyelitek szerintem a komersz sikerfilmekbõl finanszirozza a "valódi" filmjeit.
Ezért remélem, hogy a Világok Harca utáni filmje a München jó lesz.<#vigyor3>#vigyor3>
Különvélemény játék van nagyon sz@r.
hát téleg bizt lesz újítás, de énis az elsõ 3 hozzászólással értek egyet, mert mindenki isteníti, most is ilyen kamu szöveggel h már fogalom meg hûhaj...
1.õ is csak ember
2. ha a világok harca minden kreativitása akor téleg elbújhat
3. remélem jókat készít majd de nem túl jókat, mert ezzel elveszi mások elõl akenyeret!
pl a leendõ játékfejlesztõk és egyéb cégek ha maj csinálnak valamit, mindere ráfogják h csak utánossák spilberget...
nemtom v h nem szimpatikus a pasi.
1.õ is csak ember
2. ha a világok harca minden kreativitása akor téleg elbújhat
3. remélem jókat készít majd de nem túl jókat, mert ezzel elveszi mások elõl akenyeret!
pl a leendõ játékfejlesztõk és egyéb cégek ha maj csinálnak valamit, mindere ráfogják h csak utánossák spilberget...
nemtom v h nem szimpatikus a pasi.
Dr.BrainMaster-Az Agyrém \"Képzeletemnek csak agyam mérete állíthat korlátot.\"
szerintem is jó lesz, végre nem csak az állandóan ismétlõdõ játékról lesz szó (remélem), hanem valami új történetre lehet számítani, ami megállja a helyét
Na majd meglátjuk.Szerintem jó lesz<#wink>#wink>
Szpilberg mennyen nyugdijba vaze! Ennyi pénzbõl mint a Világok Harca más tíz, legalább hússzor ilyen jó alkotást csinált volna!!!
Akármibe lefogadom hogy az elsõ közös gém WW2 lesz...