9
-
#9 A játékkészítőknek sztem inkább egy jó íróra lenne szükségük. A legtöbb játék storyja igencsak konvergál a nullához.
Nem mondom, ha az lett volna a hír, hogy JMS fog ötleteket adni játék fejlesztéshez, most ugrabugrálnék, így csak mosolygok :) -
lesliehun #8 Szerintem Spielberg jó rendező.
Azonban az igaz, hogy nem minden filmje kifogástalan, de ezek általában kasszasikerek (pl.: Jurassic Park, Világok Harca ...). Aztán vannak igazán jó filmjei ( pl.: AI, Schindler listája), ezek kevesebbet hoznak a konyhára, de van mondanivalójuk.
Ha megfigyelitek szerintem a komersz sikerfilmekből finanszirozza a "valódi" filmjeit.
Ezért remélem, hogy a Világok Harca utáni filmje a München jó lesz. -
Derapo #7 Különvélemény játék van nagyon sz@r. -
DBM #6 hát téleg bizt lesz újítás, de énis az első 3 hozzászólással értek egyet, mert mindenki isteníti, most is ilyen kamu szöveggel h már fogalom meg hűhaj...
1.ő is csak ember
2. ha a világok harca minden kreativitása akor téleg elbújhat
3. remélem jókat készít majd de nem túl jókat, mert ezzel elveszi mások elől akenyeret!
pl a leendő játékfejlesztők és egyéb cégek ha maj csinálnak valamit, mindere ráfogják h csak utánossák spilberget...
nemtom v h nem szimpatikus a pasi. -
Akuma #5 szerintem is jó lesz, végre nem csak az állandóan ismétlődő játékról lesz szó (remélem), hanem valami új történetre lehet számítani, ami megállja a helyét -
Tiby #4 Na majd meglátjuk.Szerintem jó lesz -
greg5 #3 Szpilberg mennyen nyugdijba vaze! Ennyi pénzből mint a Világok Harca más tíz, legalább hússzor ilyen jó alkotást csinált volna!!! -
haxoror #2 Akármibe lefogadom hogy az első közös gém WW2 lesz... -
#1 talán a különvéleményt tudnám elképzelni játékként, de amúgy semmi:\