9
  • mrzed001
    A játékkészítőknek sztem inkább egy jó íróra lenne szükségük. A legtöbb játék storyja igencsak konvergál a nullához.

Nem mondom, ha az lett volna a hír, hogy JMS fog ötleteket adni játék fejlesztéshez, most ugrabugrálnék, így csak mosolygok :)
  • lesliehun
    Szerintem Spielberg jó rendező.
    Azonban az igaz, hogy nem minden filmje kifogástalan, de ezek általában kasszasikerek (pl.: Jurassic Park, Világok Harca ...). Aztán vannak igazán jó filmjei ( pl.: AI, Schindler listája), ezek kevesebbet hoznak a konyhára, de van mondanivalójuk.
    Ha megfigyelitek szerintem a komersz sikerfilmekből finanszirozza a "valódi" filmjeit.
    Ezért remélem, hogy a Világok Harca utáni filmje a München jó lesz.
  • Derapo
    Különvélemény játék van nagyon sz@r.
  • DBM
    hát téleg bizt lesz újítás, de énis az első 3 hozzászólással értek egyet, mert mindenki isteníti, most is ilyen kamu szöveggel h már fogalom meg hűhaj...
    1.ő is csak ember
    2. ha a világok harca minden kreativitása akor téleg elbújhat
    3. remélem jókat készít majd de nem túl jókat, mert ezzel elveszi mások elől akenyeret!
    pl a leendő játékfejlesztők és egyéb cégek ha maj csinálnak valamit, mindere ráfogják h csak utánossák spilberget...
    nemtom v h nem szimpatikus a pasi.
  • Akuma
    szerintem is jó lesz, végre nem csak az állandóan ismétlődő játékról lesz szó (remélem), hanem valami új történetre lehet számítani, ami megállja a helyét
  • Tiby
    Na majd meglátjuk.Szerintem jó lesz
  • greg5
    Szpilberg mennyen nyugdijba vaze! Ennyi pénzből mint a Világok Harca más tíz, legalább hússzor ilyen jó alkotást csinált volna!!!
  • haxoror
    Akármibe lefogadom hogy az első közös gém WW2 lesz...
  • NEOreg3
    talán a különvéleményt tudnám elképzelni játékként, de amúgy semmi:\