129
Rekordok
-
#89 vááááááááá -
#88 ez így nem teljesen igaz...az AKTÍV ablak mentődik le.....
tehát ha picit háttérben van az aknakereső... -
#87 Nerm, nem, már megvan, THX!!
-
#86 Csak fríssítést találtam :(
-
#85 :)))
serialz.to -
Vlala #84 tipp: ha Alt+Print screenel loptok képet, csak az Aknakereső ablaka mentődik le, nem az egész háttérkép.
Üdvözlettel,
Gém Géza :) -
#83 Szép munka! És kérdezném, hogy az a "S2K 7.1plus" programocskát honnan lehet letölteni? Köszi.
-
#82 Ez az én rekordom:
-
#81 LOL :P csít az aknakeresőhöz ez naon cool -
#80 megáll -
#79 jobb+bal egérgomb + esc, és az óra megéll. Én mindig 1 mp alatt csinálom meg -
#78 Vért izzadtam!
Mármint nem a kép linkelése...
-
#77 Talán így?!
-
-
#75 Mingyá! Én is döntöttem a saját rekordomat.
-
#74 huh 24 mp a kezdő :)) -
#73 Ninics! A 999 az alapértemezett!
-
Butthead #72 A #20-nál van mester fokozatnál elért idő? -
#71 Lassan menni fog!
-
#70 na, haladás, 36 mp -
#69 hopp 53 mp alatt megcsináltam a kezdőt :D -
#68 én má annak örülök ha megtom csinálni de egyre jobban megy :D -
#67 #20
-
Butthead #66 Na akkor azt adjátok elő, hogy csalás nélkül, mester fokozaton mennyi a rekordotok. Nekem:
kezdő: 15 másodperc
haladó: 77 másodperc
mester: 226 másodperc
Egyébként van egy olyan funkció is, hogy miután zászlóval megjelölsz egy cellát (ahol van is akna), akkor a mellette lévő számos cellákra a jobb, majd rögtön utána a bal gombbal (vagy fordítva) kattintva bejelöli azokat a cellákat, ahol tutira nincs akna. Nemtom, mennyire érthető, próbáljátok ki! -
Dodo55 #65 Micsoda?
Szerintem c, vagy c++. -
#64 zetorg -
#63 És az Aknakeresőnek mia programnyelve? -
#62 gondolom én is :) -
#61 Ha ismered az adott programnyelvet, akkor lehetséges. Persze ha nyitott forráskódú az adott szoftver, vagy valahogy máshogy megszerzed a forráskódját. -
#60 Mert gondolom akkor sorsolja ki az aknák helyét, amikor már kattintottál egyet, és ha esetleg pont oda esne egy akna, ahova kattintottál, akkor új helyet sorsol ki. -
#59 oké, második kattintástól müxik -
#58 Csalunk?!?!?!?!
-
#57 ez alapból egy hülyeség
próbáld ki azt, hogy
elsőre egy olyan mezőre akarsz kattintani, ahol VAN akna
SOHA nem fog sikerülni, mert elsőre soha nincs akna -
#56 na már értem, de nem müxik :) -
#55 mégis hogyan müxik??? -
#54 nekem kra nem
de nem is értem -
blackgamer #53 nem feltétlen, először a programozási szemléletet kell megtanulnod, aztán olyan témában programozol amiben kedved van, ajánlott topic -
#52 OFF: Én még csak 10.-es vagyok, de programozó akarok lenni. AZt szeretném kérdezni, hogy ha megtanulom a programozást, akkor ezt már simán megtudom majd csinálni? -
blackgamer #51 jah, nem én írtam :) csak a forráskódját böngésztem, végülis egyszerű a működése, egy-egy gombbal van kitakarva mögötte a tábla, és ha az adott mezőnek küldesz egy "legyél láthatatlan" windows üzenetet, akkor látod mi van alatt anélkül hogy ráböktél volna -
#50 Azt hittem, hogy hülyéskedsz, de ez télleg műxik. Hogy ilyet is beraknak a windowsba, azért nem semmi.