Aknakereső
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fákjúal!
A #20-nál van mester fokozatnál elért idõ?
Na akkor azt adjátok elõ, hogy csalás nélkül, mester fokozaton mennyi a rekordotok. Nekem:
kezdõ: 15 másodperc
haladó: 77 másodperc
mester: 226 másodperc
Egyébként van egy olyan funkció is, hogy miután zászlóval megjelölsz egy cellát (ahol van is akna), akkor a mellette lévõ számos cellákra a jobb, majd rögtön utána a bal gombbal (vagy fordítva) kattintva bejelöli azokat a cellákat, ahol tutira nincs akna. Nemtom, mennyire érthetõ, próbáljátok ki!
kezdõ: 15 másodperc
haladó: 77 másodperc
mester: 226 másodperc
Egyébként van egy olyan funkció is, hogy miután zászlóval megjelölsz egy cellát (ahol van is akna), akkor a mellette lévõ számos cellákra a jobb, majd rögtön utána a bal gombbal (vagy fordítva) kattintva bejelöli azokat a cellákat, ahol tutira nincs akna. Nemtom, mennyire érthetõ, próbáljátok ki!
Micsoda?
Szerintem c, vagy c++.
Szerintem c, vagy c++.
Ha ismered az adott programnyelvet, akkor lehetséges. Persze ha nyitott forráskódú az adott szoftver, vagy valahogy máshogy megszerzed a forráskódját.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert gondolom akkor sorsolja ki az aknák helyét, amikor már kattintottál egyet, és ha esetleg pont oda esne egy akna, ahova kattintottál, akkor új helyet sorsol ki.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ez alapból egy hülyeség
próbáld ki azt, hogy
elsõre egy olyan mezõre akarsz kattintani, ahol VAN akna
SOHA nem fog sikerülni, mert elsõre soha nincs akna
próbáld ki azt, hogy
elsõre egy olyan mezõre akarsz kattintani, ahol VAN akna
SOHA nem fog sikerülni, mert elsõre soha nincs akna
[/spam]™
nem feltétlen, elõször a programozási szemléletet kell megtanulnod, aztán olyan témában programozol amiben kedved van, ajánlott topic
OFF: Én még csak 10.-es vagyok, de programozó akarok lenni. AZt szeretném kérdezni, hogy ha megtanulom a programozást, akkor ezt már simán megtudom majd csinálni?
Spread De Love!
jah, nem én írtam 😊 csak a forráskódját böngésztem, végülis egyszerû a mûködése, egy-egy gombbal van kitakarva mögötte a tábla, és ha az adott mezõnek küldesz egy "legyél láthatatlan" windows üzenetet, akkor látod mi van alatt anélkül hogy ráböktél volna
Azt hittem, hogy hülyéskedsz, de ez télleg mûxik. Hogy ilyet is beraknak a windowsba, azért nem semmi.
Spread De Love!
Van 1 cheat:
Feketére kell állítani a hátteret, elindítani az aknakeresõt, beírni, hogy xyzzy, majd nyomni egy entert, majd egy shift+enter-t.
A bal felsõ sarokban lesz egy fehér pont, ha az egér alatti mezõben nincs akna.
Nekem mûködik.
Feketére kell állítani a hátteret, elindítani az aknakeresõt, beírni, hogy xyzzy, majd nyomni egy entert, majd egy shift+enter-t.
A bal felsõ sarokban lesz egy fehér pont, ha az egér alatti mezõben nincs akna.
Nekem mûködik.
Há rákattintasz egy kockára, kiír egy számot. Az megmondja, hogy amellett a kocka mellett hány akna van. ha tudod, hogy mi akna, kattints rá jobb gommbal, és ott lesza a zászló. Ez a lényege.
Spread De Love!
Nagyon nehéz, csak hosszas tanulás esetén lehet csak rájönni a technikájára.
VAGY csak használod az eszed.
VAGY csak használod az eszed.
valaki megmagyarázná hogy kell aknakeresozni mi a lényege mert még nem jöttem rá 😄<#wow3>#wow3><#vigyor2>#vigyor2> aki megmondja annak<#worship>#worship> aki ciki vagy nem mondja meg annak meg<#mf1>#mf1> kössz mindent
E-mail: [email protected]
E-mail: [email protected]
volt egy progim ami mutatta hol van akna <#bohoc>#bohoc>
Az is, de bevallom, sajnos nem sikerült megdöntenem a rekordodat, nagon ügyes vagy.
Egy kicsit megfakeltem a képet, és:
- napszemüveg
- 040
- a tejátékod képe
- és a Photoshop se véletlen volt megnyitva.
Még sokat kell gyakorolnom 😊
Egy kicsit megfakeltem a képet, és:
- napszemüveg
- 040
- a tejátékod képe
- és a Photoshop se véletlen volt megnyitva.
Még sokat kell gyakorolnom 😊
Spread De Love!
Megfejtés a start menü közelében.
(Ennél már csak az lett volna szembetûnõb, ha a háttérben lenne a ps)
(Ennél már csak az lett volna szembetûnõb, ha a háttérben lenne a ps)