Aknakeresõ

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
biztosan.

http://loal.atw.hu

gyertek aknakeresõzni msnre
http://aknakeresocup.isgreat.org

Kezdõ: 1
Haladó: 26
Mester: 81
xNoodlex
Rekordjaim:

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

ffxi
Néha elég szívás<#szomoru1>

Fákjúal!

Basic
Én nem bírom megcsinálni a legnehezebb fokozatot :( akárhányszor próbálom, mindig elakadok vlhol, és aztán rossz tipp miatt vége az egésznek. Pl. most sem tudom mit csináljak, ez a helyzet:

Voldi
nekem ez az xyzzy cheat nem mûködik :( talán az sp3 miatt?

iko
Nemrég sikerült egy K: 3 :)

spam. sry

Esrohnoil
9*9-es táblába hogy fér 100 darab akna? :D
<#pardon1><#nevetes1><#nevetes2><#integet2>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Akkor hibás a program. :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Ron Ragm
Hm, XP-n tényleg, de a suli gépén volt hogy háromszor egymás után aknát fogtam.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ffxi

Fákjúal!

Helló! Nem akar vki msn-en aknázni?
Sadist
Egyrészt mivel az aknák száma csak tizede az össz mezõnek, ezért legfeljebb 10-bõl 1-szer jöhetne össze (hosszútávot véve alapul persze), viszont ha elsõre aknát találnál olyankor új állást generál. Rögtön aknával SOHA nem kezdhetsz.

De próbáld ki, hogy beadsz neki 9x9-es táblát, 100 aknával. Egyszer sem fogsz aknával kezdeni, pedig nem kis esély van rá.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ron Ragm
Hazugság, nálam 10 bõl 4szer elõjön hogy elsõre aknát fogok.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ffxi
Csít :)

Fákjúal!

Flamer
he?

K:14
H:68
M:97

A jobb+bal gomb a számos kockán csak akkor mûködik, ha már annyi kocka meg van jelölve zászlóval, amennyi a kockában lévõ szám. Ekkor minden nem zászlós kockát felfed. Ha csak egy zászló is rossz helyen van, vége a játéknak.
Flamer
námegy :|

ffxi
csak így tovább <#eljen>

Fákjúal!

jhetedikj
Az én rekordom:)

anno 1987

Hogy van ez az online játék? Ha valaki elmondja, hogy lehet benevezni, akkor én vevõ vagyok rá!
ffxi
senki sem akar velem jácani? Csak legújabb msn-t kell felrakni.

Fákjúal!

Gyertek játszani, van itt néhány egész jó minõségû flash játék:

Online Játékok
ffxi
Hali!
MSN live!-val lehet egymás ellen aknakeresõzni!!! Nem akarjátok?
[email protected]

Fákjúal!

Látom rég óta nem jár erre senki sem <#mf2> Valami hasznos infó elkelne arról, hogyan lehet finomítani az aknakeresésen, szeretnék ugyanis mester szinten 100 alá menni. Valaki esetleg tud segíteni?
ffxi
Hát nekem sem jött be ez a trükk.

Fákjúal!

Hát én nem igazán értem mirõl beszéltek, amikor aszondjátok, hogy "jobb+bal egérgomb + esc, és az óra megáll", vagy "van egy olyan funkció is, hogy miután zászlóval megjelölsz egy cellát (ahol van is akna), akkor a mellette lévõ számos cellákra a jobb, majd rögtön utána a bal gombbal (vagy fordítva) kattintva bejelöli azokat a cellákat, ahol tutira nincs akna". Nekem nem mûkszik. Van valami egyéb titok, amit tudni kéne hozzá?
Mázli volt, csináltam is róla gyorsan 3 fotót :-) Viszont a mesteren nem sikerül 100 alá mennem...
ffxi
K:1?

Fákjúal!

K:1
H:26
M:111
K: 2
H: 33
M:101
Lehet.
halado: 32
mester:101<#crazya>
Nekem kódom is van hozzá, ami megállítja az idõt. Így nem nehéz 1 másodperccel a rekordidõ alatt teljesíteni a mester szintet.. ezért nem is nevezek.

(Tipp: Alt+PrintScreennel csak az Aknakeresõ ablakát menthetitek le. Szerintem itt semmi szükség a codálatosz háttérképeitek megmutatására...)

Esrohnoil
Ez már fanatizmus...

Nekem k: 5s, h: 38 s, m: 103. Ja és úgy hogy rakom a bombát is. Meg volt egy 99 másodperces idõm mesteren, de a fennmaradó két mezõ közül a bombára léptem. Meg elõfordult párszor hogy 3x egymás után kiraktam a mestert. Szal?
ffxi

Fákjúal!

ffxi
Újabb rekord!!!!!
http://www.kepfeltoltes.hu" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />

Fákjúal!

B0B0
Nem tom, de durva lehet

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

ffxi
Létezik ebbõl bajnokság vhol a világon?

Fákjúal!

akyyy
vááááááááá

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Shaman
ez így nem teljesen igaz...az AKTÍV ablak mentõdik le.....
tehát ha picit háttérben van az aknakeresõ...

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

ffxi
Nerm, nem, már megvan, THX!!

Fákjúal!

ffxi
Csak fríssítést találtam :(

Fákjúal!

B0B0
:)))

serialz.to

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

tipp: ha Alt+Print screenel loptok képet, csak az Aknakeresõ ablaka mentõdik le, nem az egész háttérkép.
Üdvözlettel,
Gém Géza :)

ffxi
Szép munka! És kérdezném, hogy az a "S2K 7.1plus" programocskát honnan lehet letölteni? Köszi.

Fákjúal!

B0B0
Ez az én rekordom:

Timbo
LOL :P csít az aknakeresõhöz ez naon cool<#vigyor2>

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

Marki
megáll

KoЯn

Oldal 1 / 3Következő →