129
Rekordok
-
#129 biztosan. -
Lpneo #128 gyertek aknakeresőzni msnre
http://aknakeresocup.isgreat.org -
Nekrodin #127 Kezdő: 1
Haladó: 26
Mester: 81 -
#126 Rekordjaim:
-
#125 Néha elég szívás -
#124 Én nem bírom megcsinálni a legnehezebb fokozatot :( akárhányszor próbálom, mindig elakadok vlhol, és aztán rossz tipp miatt vége az egésznek. Pl. most sem tudom mit csináljak, ez a helyzet:
-
#123 nekem ez az xyzzy cheat nem működik :( talán az sp3 miatt? -
#122 Nemrég sikerült egy K: 3 :) -
#121 9*9-es táblába hogy fér 100 darab akna? :D
-
#120 Akkor hibás a program. :D -
#119 Hm, XP-n tényleg, de a suli gépén volt hogy háromszor egymás után aknát fogtam. -
#118 De, [email protected] -
gorilla55 #117 Helló! Nem akar vki msn-en aknázni? -
#116 Egyrészt mivel az aknák száma csak tizede az össz mezőnek, ezért legfeljebb 10-ből 1-szer jöhetne össze (hosszútávot véve alapul persze), viszont ha elsőre aknát találnál olyankor új állást generál. Rögtön aknával SOHA nem kezdhetsz.
De próbáld ki, hogy beadsz neki 9x9-es táblát, 100 aknával. Egyszer sem fogsz aknával kezdeni, pedig nem kis esély van rá. -
#115 Hazugság, nálam 10 ből 4szer előjön hogy elsőre aknát fogok. -
#114 Csít :) -
#113 he? -
Shad01 #112 K:14
H:68
M:97
A jobb+bal gomb a számos kockán csak akkor működik, ha már annyi kocka meg van jelölve zászlóval, amennyi a kockában lévő szám. Ekkor minden nem zászlós kockát felfed. Ha csak egy zászló is rossz helyen van, vége a játéknak. -
#111 námegy :| -
#110 csak így tovább -
#109 Az én rekordom:)
-
domesz #108 Hogy van ez az online játék? Ha valaki elmondja, hogy lehet benevezni, akkor én vevő vagyok rá! -
#107 senki sem akar velem jácani? Csak legújabb msn-t kell felrakni. -
szipter #106 Gyertek játszani, van itt néhány egész jó minőségű flash játék:
Online Játékok -
#105 Hali!
MSN live!-val lehet egymás ellen aknakeresőzni!!! Nem akarjátok?
[email protected] -
domesz #104 Látom rég óta nem jár erre senki sem Valami hasznos infó elkelne arról, hogyan lehet finomítani az aknakeresésen, szeretnék ugyanis mester szinten 100 alá menni. Valaki esetleg tud segíteni? -
#103 Hát nekem sem jött be ez a trükk. -
domesz #102 Hát én nem igazán értem miről beszéltek, amikor aszondjátok, hogy "jobb+bal egérgomb + esc, és az óra megáll", vagy "van egy olyan funkció is, hogy miután zászlóval megjelölsz egy cellát (ahol van is akna), akkor a mellette lévő számos cellákra a jobb, majd rögtön utána a bal gombbal (vagy fordítva) kattintva bejelöli azokat a cellákat, ahol tutira nincs akna". Nekem nem műkszik. Van valami egyéb titok, amit tudni kéne hozzá? -
domesz #101 Mázli volt, csináltam is róla gyorsan 3 fotót :-) Viszont a mesteren nem sikerül 100 alá mennem... -
#100 K:1? -
domesz #99 K:1
H:26
M:111 -
Nekrodin #98 K: 2
H: 33
M:101 -
luigi18 #97 Lehet.
halado: 32
mester:101 -
Vlala #96 Nekem kódom is van hozzá, ami megállítja az időt. Így nem nehéz 1 másodperccel a rekordidő alatt teljesíteni a mester szintet.. ezért nem is nevezek.
(Tipp: Alt+PrintScreennel csak az Aknakereső ablakát menthetitek le. Szerintem itt semmi szükség a codálatosz háttérképeitek megmutatására...) -
#95 Ez már fanatizmus... -
luigi18 #94 Nekem k: 5s, h: 38 s, m: 103. Ja és úgy hogy rakom a bombát is. Meg volt egy 99 másodperces időm mesteren, de a fennmaradó két mező közül a bombára léptem. Meg előfordult párszor hogy 3x egymás után kiraktam a mestert. Szal? -
#93 [IMG][/IMG] -
#92 Újabb rekord!!!!!
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu[/IMG] -
#91 Nem tom, de durva lehet -
#90 Létezik ebből bajnokság vhol a világon?