Cyberdogos ruhák

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totl
Hi ilyet hol lehet kapni?

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

asserossz<#wow3>
háhá, voltam ma a djshopban... ez valami vicc...

a natúr pólók 10e-nél kezdõdnek ezeket a világítós cuccokat meg 20-22e-ért árulják <#wilting>

partiarcok.hu-n olvastam
francois
hy vágja vki azokat a számokat amik a cyberdog.net oldalon mennek?

dehát az egy lemezbolt

A CYBERDOG MEGVÁSÁROLHATÓ:

DJSHOP
IX. kerület, Vaskapu u. 41.
Nyitva tartás: hétfõtõl-péntekig 14:00 - 18:00
mármint a bp-i :)
címet sajna még nem tudok, de hamarosan meglesz az is remélem
Cyberdog - Progresszív öltözködés
(2006-04-12)

A divat világában 12 évvel ezelõtt jelent meg a Cyberdog márka és a mai napig megmaradt piacvezetõ márkának az underground szférában. Egyértelmû vezetõ szerepe van a mai "cyber fiatalság kultúrájának" megteremtésében.

A cég komoly erõfeszítéseket tesz azért, hogy mindig lépés elõnyben legyen a divat evolúciójában, fontos számára, hogy a trendet vezesse, és ne kövesse.

A Cyberdog ruhákat viselni ma már egy életstílus, amely az önmegvalósításra ad lehetõséget az igazi partyarcoknak. Kollekcióinak üzenete, hogy vállald fel önmagad, egyéniségedet és lázadj a hétköznapi szürkeség ellen!

Termékeinek egyedülálló fizikai megjelenésével arra ösztönözz, hogy minél kifejezõbb legyél. Különleges stílusú party ruhái a világ bármely részén megállják helyüket.
A Cyberdog márka elsõsorban érdekes hangreaktív ritmusra, ütemre lüktetõ pólóinak; uv-fényben erõsen világító ruháinak; valamint különféle egyedi mintáinak köszönheti ismertségét a partyarcok világában.

A Cyberdog nagy figyelmet fordít ruháinak különlegességére, extrémitására. Olyan tervezõ team-mel dolgozik, akik szakmailag a legmegfelelõbbek arra, hogy a legjobban vissza tudják adni azt az életérzést, amit ez a márka képvisel. A Cyberdog próbálja technológia határait is túllépni, és folyamatosan fejleszti elõállítási technikáit, hogy minél különlegesebb anyagú és formájú nyomott mintákat, valamint minél érdekesebben villogó kijelzõket hozzon létre.

A Cyberdog fõ boltja Londonban, Camden-ben található, ami önmagában is a világ leghíresebb cyber boltjává nõtte ki magát, hiszen hetente több ezren látogatják meg a katakomba jellegû üzletet. Azzal a szándékkal alakították ki az üzlet dekorációját és használtak különleges fényeket, hogy a vásárlás élményé, interaktivá váljon. Az üzlet egy olyan hely legyen, amit élvezet meglátogatni, ahol a mûvészet és a ruha otthon érezheti magát.

Forrás: Zene.hu
Viktorr
nekem meg egy hosszúújjú fehér póló
überállat

Gladiator
király, nekem kell oylan világító öv.

Viktorr
MEGJELENT MAGYARORSZÁGON IS!!!!!!!!

Budapesten!

Kiderítem merre....

Huh... én úgy tudom ezek nyomtatva vannak, de van egy másik fajta póló, amit külföldrõl lehet beszerezni Paypallal, íme.
Viktorr
Köszi majd ha arra járok belesek.
Figy:látom szereted a technot,érdeklõdök,hogy nem tudsz-e olyan boltot ahol lehet kapni I Love Techno(I Love HardTechno) feliratú pólót?

találtam még egy hasonló boltot, ennek sajna nincs honlapja, picikét drágábbak, de vmi hihetetlenül jók. Cím: Bp. Teréz körút 35 fsz/9 Herczeg Zoltán a tervezõ, az õ nevével van fémjelezve a bolt
a mai márkás ruhák árviszonylatához képest én annak tartom
az neked korrekt?? <#wow1>

korrektek. a póló amit most vettem, az 4950 Huf volt
BADE
árak?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

nos én az elõbb meglátogattam a boltot, hihetetlen jó nagyon nagy a választék, és nem csak pólókat, hanem gatyákat, cipõket, táskákat és egyéb kiegészítõket is lehet kapni.
jaja, ma már azért ilyen stílusú felsõket nem nagyon lehet kapni márkaboltokban (talán elsõsorban azért tetszenek nekem is ennyire :))
I.C.ram
Valamikor bevásárolok nálüuk, mert ezek kegyetlen jók.
I.C.ram
Ja most látom, hogy ez magyar bolt :D bocsi, nem szóltam :D
I.C.ram
Húú ezek nagyon bejönnek. Ilyet lehet itthon is szerezni valahonnan? Tehát konkrétan ezekre gondolok.
szóval ilyen stílusú pólókat
hupsz elszúrtam
stílusú pólókat amúgy lehet kapni bp-n a Múzeum krt. 7-es szám alatt.ilyen
nemtom, nekem nem volt ilyen problémám
A McAfee meg jelzett, hogy trójai akart jönni...

Világító ruhák :)

LOOOOÁÁÁÁLLLLL :DDDDDDDDD mekkora!

amúgy találtam egy-két érdekes oldalt ezzel kapcsolatban:
Shaman Electro
Spacetribe
Világító ruhák :)
huh ezek rohadt jól néznek ki, de sajna a hozzájutás elég körülményes. télleg jó lenne nálunk is találni egy ilyen boltot
Gladiator
héj, ezek tök jó ruhák. izgik.

Zillo
Konkretan cyber ruhakat arusito uzletrol nemtudok,de ha viszel egy tervet,otletet,kepet,varronök siman megcsinaljak neked.

Vagy nezz korul itt:

DÉMON
Extrém ruhák árusítása és készítése, egyéni ötlet alapján is!

Nyitva:
hétköznap: 10-18h
szombaton: 10-13h

Telefon: 06.20.985.52.78
Budapest, VII., Erzsébet krt. 19.

esetleg erdeklodj utana azld50-en,ott tomenytelen mennyisegben szaladgalnak az ilyesmi nepek,de szerintem ök is max a varronöt tudjak ajanlani ;)

Alah Alik Ya Sidi!

VitaminC
Cyberdögös ruhák =)

Retrockban láttam legutóbb ilyeneket, de gyérebbek voltak

Viktorr
akinek tetszik
de amugy cyberesek

Adi
ezek milyen ruhák?!
KIK hordják?!
Hyperesek vagy mi?!:)

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Viktorr
:(

Ch_Slater
sorry, semmit nem tudok a rendelésrõl.
csak egy évig londonban voltam és sokszor benéztem oda, innen ismerem. bármikor beesik az ember a nap folyamán, DJ nyomatja a dübörgõ zenét, bõrtangában táncolnak a színpadon a táncosaik, meg ilyen extrém dolgok.
sajnos nem lehet bent fényképezni, pedig minden lefényképeztem volna :))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Viktorr
az kira
valamit mondanál ?
tudod hogy müxik a rendelés?
vagy te esetleg tudsz hozni onnan cuccokat?

Ch_Slater
fúú de sokszor voltam Londonban a Cyberdogban. Mindig amikor Camden Townba mentünk, benéztünk a Cyber-be borulni egy sort a ruhákon. Ha valaki ismerõs meglátogatott kint, akkor az elsõ programok egyike volt a Camden->Cyber kirándulás.. :))

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Viktorr
mongyuk ja de gondolom mindenhol egyforma a méret

párezer ft, de nem ez a lényeg, hanem mi van ha a méret nem stimmel... itthon még csak csak vissza tudod küldeni, de kintre ez elég gáz

Viktorr
Azt tudja valaki,hogy Londonból a postázási költség Magyarországra mennyi lehet?

Viktorr
aha és Magyarországon tudsz ien üzletet?

Zillo
Ilyen pl ez is: Plastikwrap

Alah Alik Ya Sidi!

Zillo
Egyaltalan nem egyediek,legalabbis Londonban biztosan nem.Nalunk nincsenek cyberek,bar ismerek par embert,aki a cyberdogban vasarol,es nekem is tetszik a stilus,de mivel nalunk nem nyilt ilyen uzlet,igy max csak varratni tudok.

Amugy nem a cyberdog az egyetlen olyan uzlet,ami ilyesmi ruhakat arul,egy rakas mas uzlet letezik telistelet cyber-goth,cyber-punk es egyeb ruhakkal.

Alah Alik Ya Sidi!

Viktorr
???what is this?

undy.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Oldal 1 / 2Következő →